Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dua ediyorum senin için çok heyecanlı bir durum ama dikkat et çok fazlada heyecan yapma sakin ol canım bebeğin seninle artık allahın izniyle

ah canım keşke olsa ama yok ne kendimle ilgili ne başkası ile ilgili olumlu ya da olumsuz tek bri işaretim yok. Yani Kasım ve aralık topiğinde çok sayıda arkadaş hamile kaldı ama hiçbirinde böyle bişey hissetmedim sadece Husomel'e özeldi bilemiyorum.

Ama bana bazen gelir böyle şeyler her zaman olmasa da gelir ve kesin çıkar. Dur bakalım bekleyelim belki bizim içinde doğar içime :)

Ayrıca benim hissiyatım olmadan herkesin göbüşünü doldursun Allah :)

salepp sende eskişehirliydin dimi nerde yaptırıyosun aşılamanı eskişehirde doktorun kim

Husomel inşallah kanda da pozitif sonucu görürsün..
Bugün benimde 17.günüm bende dayanamayıp sabah idrar testi yaptım ama sonuç negatiffff.. Doktor salı veya ç.şamba günü gel dedigi için kan tahlili yaptırmayada gidemiyorum. Silik bile çıksa solugu hastanede alıcaktım çok pişman oldum idrar testi yaptıgıma :-(

Hadi amaaa hala test sonucun çıkmadı mı canım yaaa

çok kötüyüm hala hastanedeyim 3 defa sıvı aldılar karnımdan frzn bacaklarım duba oldu ve vajinam patlıycak gibi sızıntı oraya gidiyomuş ayy anlatmakla görmek bir değil sabah yine saatlerce ağladım halime hayatımzda böyle bişy görmedik bu nasıl bi şişkinlik elim ayağm tutmuyo artık (((((((((

ah canım yaaa olacka iş deil. Bebişin nasıl herşey yolunda mı? Ve sen daha ne kadar böyle acılar içinde kıvranacaksın

Kızlar bhcg değerim 470.. Yani Allah'ın izniyle hamileyim

Değer biraz yüksek gibi geldi bana. Acaba testte mi bir sıkıntı var bilemedim.

İlçe hastanesie gitmiştim.Keseyi görmek için erkenmiş daha.

Yarın merkeze özel hastanedeki asıl doktoruma gideceğim. Bakalım o ne diyecek..

Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun da degerinin yüksek olasının bi sakıncası varmı acabaa

değerin çok iyi bence canım.

Birincisi zaten testi geç yaptırdın kan değerinin normalde gün aşırı en az ikiye katlanması lazım. O nedenle rahat ol, belki ikiz olur hem belli mi olur :)))

hayırlı uğurlu olsun da degerinin yüksek olasının bi sakıncası varmı acabaa

Teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah :)

Bilemedim ki canım. Doktor da açık birşey söylemedi.

değerin çok iyi bence canım.

Birincisi zaten testi geç yaptırdın kan değerinin normalde gün aşırı en az ikiye katlanması lazım. O nedenle rahat ol, belki ikiz olur hem belli mi olur :)))

Çarşamba günü 800lerde olması gerekirmiş bakalım o zaman ne olacak :)

Benim de ilk aklıma gelen o oldu da bakalım hayırlısı belki de gayet normaldir :)

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım darısı başımıza inş.aşılamadan sonra ne gibi belirtilerin oldu canım

HusoMeL artık hamiş olduğuna göre Allah'ım nazarlardan saklasın tamamına erdirsin ama bizleri de unutma bol bol dua et bizler içinde bak

tikita canım senle aşılamalarımız aynı gün olmuştu.varmı kasığında ağrı falan yada herhangi bir değişiklik

Canım düne kadar sağ tarafımda ağrım vardı ama bugün birşeyim yok canım ağrım sızım kalmadı...Bana verdikleri progestan hapı başımı çok döndürüo zaten vertigo hastasıyım ben onun dışında bişeyim yok canım... sen nasılsın varmı ağrın?

hayırlı olsun canım darısı başımıza inş.aşılamadan sonra ne gibi belirtilerin oldu canım

Bende kasıklarda batmalar oluyordu. Ara ara sancı gibi geliyordu.
2 haftadır da göğüslerim çok ağrıyordu. Hatta normal sütyen takamadım.
Onun yerine likralı yarım atletlerim vardı onlardan giydim. Halen giyiyorum canım.
Sarı renkte akıntım oldu.
İştahım da çok belirgin olmasa da artma oldu. Normaldn daha kısa sürede acıkıyorum.

Allah sana da hayırlısıyla nasip etsin evladını. Hepimize inşallah..

canım benimde tam tersi bugün belimde ve kasığımda ağrı var ama bu ağrılar çok erken moralimi bozdu daha 5. günündeyiz aşılamnın nerden çıktı bu ağrı

HusoMeL artık hamiş olduğuna göre Allah'ım nazarlardan saklasın tamamına erdirsin ama bizleri de unutma bol bol dua et bizler içinde bak

Meryem suresi okudum ve okuttum ben. Sizler kendiniz 7 gün 1'er hurmaya okuyun ve yiyin.
41 gün de bir suya okunup içilmesi gerekiyormuş.Siz okuyamasanız da başkası okuyabilir onu.
Yer gök duayla çok şükür yarabbim. İnşallah devamı da iyi gelir de hayırlısıyla kucağıma alırım evladımı.
Cümlemiz alırız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…