- 8 Kasım 2013
- 514
- 85
- 48
- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.901
âmin canım inşallah. Hiç böyle olmamıştım titriyorum hala. Hastanedeyim şimdi 9 gibi vereceğim sanırım kanı. Sonuç da ne zaman çıkarsa artık 😔
evet sen demiştin sevgikelebeği hatırlıyorum elbette hepsini😄
ınşallah yanılmamıştır testler de kanda da pozitif çıkar.
Allahım sen yardım et..
sevgikelebeği8181 valla bravo tahminin süper eee söyle bakalım benim hakkımdada pozitif düşünüyomusun içine doğuyomu benim bile dikkatimi çekmişti okadar emin sen hamilesin diyodunki merakla bekledim gerçekten hamilemi diye tebrik ederim tahminine hadi bakalım bi tahminde bana yap :))))
Arkadaşlar sabah dayanamadım idrar testi yaptım. Elim ayağım titriyor.
Şimdi 9 da kan vereceğim.
İlk saniyeler birşey yoktu sonra böyle oldu
Eki Görüntüle 888262
Âmin canım inşallah. Hiç böyle olmamıştım titriyorum hala. Hastanedeyim şimdi 9 gibi vereceğim sanırım kanı. Sonuç da ne zaman çıkarsa artık 😔
Evet sen demiştin sevgikelebeği hatırlıyorum elbette hepsini😄
Inşallah yanılmamıştır testler de kanda da pozitif çıkar.
Allahım sen yardım et..
slm kızlar beni hatırladınızmı ohss olmuştum perşembe tekrar acile kaldırıldım hala hastanede yatıom dualrınızı eksik etmeyin bgn güzel haberler alırım inş evimi çok özledim. Antay sen naptın cnm sağlığın nasıl oldu telefondan grdiğim için fazla takip edemiırum merak ediorum seni
çok kötüyüm hala hastanedeyim 3 defa sıvı aldılar karnımdan frzn bacaklarım duba oldu ve vajinam patlıycak gibi sızıntı oraya gidiyomuş ayy anlatmakla görmek bir değil sabah yine saatlerce ağladım halime hayatımzda böyle bişy görmedik bu nasıl bi şişkinlik elim ayağm tutmuyo artık(((((((((
ah canım yaaa olacka iş deil. Bebişin nasıl herşey yolunda mı? Ve sen daha ne kadar böyle acılar içinde kıvranacaksın
Kızlar bhcg değerim 470.. Yani Allah'ın izniyle hamileyim
Değer biraz yüksek gibi geldi bana. Acaba testte mi bir sıkıntı var bilemedim.
İlçe hastanesie gitmiştim.Keseyi görmek için erkenmiş daha.
Yarın merkeze özel hastanedeki asıl doktoruma gideceğim. Bakalım o ne diyecek..
Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah..
Kızlar bhcg değerim 470.. Yani Allah'ın izniyle hamileyim
Değer biraz yüksek gibi geldi bana. Acaba testte mi bir sıkıntı var bilemedim.
İlçe hastanesie gitmiştim.Keseyi görmek için erkenmiş daha.
Yarın merkeze özel hastanedeki asıl doktoruma gideceğim. Bakalım o ne diyecek..
Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah..
hayırlı uğurlu olsun da degerinin yüksek olasının bi sakıncası varmı acabaa
değerin çok iyi bence canım.
Birincisi zaten testi geç yaptırdın kan değerinin normalde gün aşırı en az ikiye katlanması lazım. O nedenle rahat ol, belki ikiz olur hem belli mi olur :)))
Teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah :)
Bilemedim ki canım. Doktor da açık birşey söylemedi.
Çarşamba günü 800lerde olması gerekirmiş bakalım o zaman ne olacak :)
Benim de ilk aklıma gelen o oldu da bakalım hayırlısı belki de gayet normaldir :)
Teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah :)
Bilemedim ki canım. Doktor da açık birşey söylemedi.
Çarşamba günü 800lerde olması gerekirmiş bakalım o zaman ne olacak :)
Benim de ilk aklıma gelen o oldu da bakalım hayırlısı belki de gayet normaldir :)
tikita canım senle aşılamalarımız aynı gün olmuştu.varmı kasığında ağrı falan yada herhangi bir değişiklik
hayırlı olsun canım darısı başımıza inş.aşılamadan sonra ne gibi belirtilerin oldu canım
Canım düne kadar sağ tarafımda ağrım vardı ama bugün birşeyim yok canım ağrım sızım kalmadı...Bana verdikleri progestan hapı başımı çok döndürüo zaten vertigo hastasıyım benonun dışında bişeyim yok canım... sen nasılsın varmı ağrın?
HusoMeL artık hamiş olduğuna göre Allah'ım nazarlardan saklasın tamamına erdirsin ama bizleri de unutma bol bol dua et bizler içinde bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?