Kasım 2013

Kizlar portakalli kek attim firina nefis koktu

Hamis bacilarimuz var artik cani cekebilir ozurr unuttum

Benim bat 6-7 kasımdı dunden beri karnım ağrıyor geçiyor tam oldum diyorum yok. Bu ay iki kez midem bulandı. Bir hafta önce test yaptım çıkmadı şimdi yapsam mi sabaha kadar olmazsam yapayim diyorum insan hevesleniyor. Ama şimdi uzandım midem bulaniyor hafif ama hamile mıyım yoksa psikolojik mi

mrb cnm. eger cok kafana taktiysan psikolojik olabilir. icin rahatlayacaksa yrn bi test yap istersen. ama bence biraz daha bekle cnm

canım 1 hafta öncesinden testte çıkmaz , sen yine yarın 1 tane yap bakalım

canım benim bat 5 kasımdı evet ben 4 kasımda gebelik testi yaptım çıktı.6 kasımda da kana gittim kan 728.21 yazıyo ama kese görünmedi benimde doktor haftaya gel dedi hayırlı olsun bu arada canımm

Benim de bat 5 Kasım dı iyi ki de gelmedi inş 9ay boyunca da görmeyiz kırmızıları :)
Seninle aynı gidiyoruz tatlım doğum tarihlerimizin de aynı olmasını arzu ederim :)

Aysenurr ben cok tokum suyu acmi icnemiz gerekiyo illa sen kacta iciyon yatarken mi strese girdim yine cikaricam diye korkuyom

yaşım 26
beni de ekleyebilirsiniz:)
1 aydır deniyoruz.
BAT:18 kasım
beklemedeyim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…