Aysenurr ben cok tokum suyu acmi icnemiz gerekiyo illa sen kacta iciyon yatarken mi strese girdim yine cikaricam diye korkuyom
kız sende içemedin bir soğan suyunu, salla gitsin ağzından aşağıya
cnm ben ac karnina saat 7 de ictim. sende yatmaya yakin ic o zaman cnm. bak burnunu tika,hizli hizli iç. cidden oyle birsey anlamiyosun
bak bugunde icersen 13 gunumuz kaliyor cnmcogu bitti azi kaldi dayan biraz daha yoldaş
Benim de bat 5 Kasım dı iyi ki de gelmedi inş 9ay boyunca da görmeyiz kırmızıları :)
Seninle aynı gidiyoruz tatlım doğum tarihlerimizin de aynı olmasını arzu ederim :)
Ama yoldas cok fire verdim ben kizz gelirken 60 kurustu sogan markette doldurdum poseti cok iciyomus gibi eheheh
Benimkide ole diyo saff diyo koklaya koklaya cekiyosundur kesin diyo :))) kiz masalah iyisin haa hic fire vermedin
Günaydın Kızlaaar
yeni bi güne daha başladık bat'a kaldı 12 güncük.
Ne güzeeel bi gün
günaydın kızlarrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrr ne güzel bir günnnn
ayşenur dün gece su gibi gitti valla alıştım herhal, zaten en etkili adetten 7 gün sonraymış ya ben iyi alıştırma yaptım şimdi düzenli gidersem epey etkisini görcem herhalde
Ama yoldas cok fire verdim ben kizz gelirken 60 kurustu sogan markette doldurdum poseti cok iciyomus gibi eheheh
Ben hala adet olmadım kızlar bugün 54.güninşallah olmam arkadaşımın testindede sonradan çıkmış üzülme dedi bi daha test yapmadım:/
hadi bakalim sende bi test yapta guldur yuzumuzuu
Ben hala adet olmadım kızlar bugün 54.güninşallah olmam arkadaşımın testindede sonradan çıkmış üzülme dedi bi daha test yapmadım:/
Ezo bi test yapmadın gitti haaa bunca zaman bekledin ya pesss diyorummm
Evet yaa hava mis gibi güneş var süperrr
Günaydın Kızlaaar
yeni bi güne daha başladık bat'a kaldı 12 güncük.
Ne güzeeel bi gün
günaydınnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrr ne güzel bir günnnn
ayşenur dün gece su gibi gitti valla alıştım herhal, zaten en etkili adetten 7 gün sonraymış ya ben iyi alıştırma yaptım şimdi düzenli gidersem epey etkisini görcem herhalde
günaydın kızlarrr
gunaydin tatlim
benim bata cok var. saymak bile istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?