Kasım 2013

Herkese merhabaa...

Hayırlı Cumalar olsun İnşAllah...

Gerçekten kızlar soğan suyuna karşı verdiğiniz mücadale için sizleri tebrik ediyorum.. Emin olun ben içemezdim.. zorla bile olsa sanmıyorum ki içebileyim o mide bende hiç olmadı çünkü :))

Hayırlı cumalar ama bebek istiyosan katlanacan bi süre

ohhh beee bi midesi hassas ben değilmişim iğrenç diyorum kimse anlamıyo yok abartmışımda bilmem ne

Ama kızlar ben bile içebiliyom artık o kadarda değil diyolardı yaaa burnumu sıkıp içiyom valla napim habire fayda görenleri okuyom ki iyice gaza gelim

Hayırlı cumalar ama bebek istiyosan katlanacan bi süre

istemez olurmuyum canım istiyorum elbette ama gerçekten mide biraz tuhaf diş fırçalarken insanın midesi bulanır mı ? benim bulanıyor :)

Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine herkese tez zamanda bebek nasip eder inşAllah sağlıkla sıhhatle

Canım bu günler yum. günleri kasıklarımda gaz gibi bir şeyler dolaşıyor...yum zamanında normal mi bu acaba çatlıyor muyum yoksa been...olabiliyor mu böyle şeyler ince bir sızı da oluyor bazen

benim 2. kürüm ve vaydasını gördüm kisttim vardı şimdi ise kalmamışş

Aminnn inşallah ama ben zar zor 12gün içtim soğan suyunu daha ağzıma almadan mideme kramplar giriyordu sonra nası olsa olmayacak diye bıraktım hala adet olmadım testte negatif çıktı ama bilmem artık dene bence bide meryem suresi duydum 41 gün okunacakmış.

benim 2. kürüm ve vaydasını gördüm kisttim vardı şimdi ise kalmamışş

evet hepsini okuyorum ve gerçekten tebrik ediyorum.. faydası yoktur demiyorum elbette ama işte ne bilim.. biraz daha zaman geçsin mecbur kalırsam yapacağım bişi olmaz eminim.. daha benim 3. ayım bebek için .. Rabbim uzatmasın İnşAllah..

Sizlere de tez zamanda versin bebiş İnşAllah..

işte benden biri daha :)... Millet çatır çatır hamile kalıp ta geriye senle ben kalırsak gör bak sen ikimizde nasıl içeriiz

aminn cümlemizin inşş çok yeniymişisn dahaa olur inş RABBİM ellerimzi göbeklerimzi boş bırkmasın inş

Hmm hemen olacak sanıyoruz korunmayınca ben 4aylık evliydim istediğimizde 15ay oldu evleneli tık yok

aminn cümlemizin inşş çok yeniymişisn dahaa olur inş RABBİM ellerimzi göbeklerimzi boş bırkmasın inş

Amin canım inşALlah.. evleneli 1 yılı geçti çocuk için işte 3 ay oldu. ben daha önceden istiyordum.. eşime bak hemen olur diye bişi yok. Rabbim bilir biz deneyelim falan.. yok biraz daha zaman geçsin diye diye bu zamana geldik şimdi de işte ha diyince olmuyor malesef

Hmm hemen olacak sanıyoruz korunmayınca ben 4aylık evliydim istediğimizde 15ay oldu evleneli tık yok

Ayyy Allah korusun.. aynı mantık dedim ya yukarıda yazdığım gibi ben düşünüyordum işte ama gel bunu kocaya anlat.. yok borç biraz azalsın bilmem ne şimdi de işte uğraşıyoruz ama tabiki de Rabbim bunu nasip etmiş yaşıyoruz..

Sende üzülme İnşAllah olacak sen yeterki stres yapma

Canım bu günler yum. günleri kasıklarımda gaz gibi bir şeyler dolaşıyor...yum zamanında normal mi bu acaba çatlıyor muyum yoksa been...olabiliyor mu böyle şeyler ince bir sızı da oluyor bazen

işte benden biri daha :)... Millet çatır çatır hamile kalıp ta geriye senle ben kalırsak gör bak sen ikimizde nasıl içeriiz

ayy dalmışım gene forumda geziyodummm
canım ovü. testi alsana sipariş ver hemen yarın elinde daha emin oluyon öle, benimde yum. günlerinde sancı oluyo kasıklarda bide o garip akıntı işte hemen anlıyorum zaten

ya kızlarrrr benki içebiliyosam artık sizde içersiniz emin olun bende hemen tiksinen herşeyi midesi almayan biriyim bende diş fırçalarken midem bulanır yaa

Bende 1 yıl istemem diyordum evlendikten sonra kuzenim benim geç oldu olmaz dedi başladık çalışmalara bekliyoruz bizde hayırlısı tabi

küsme duygularım kabarmaya başlamıştı 2 dakikalığına küsüyorum :) ama yoldaşlar küsmez değil mi ? :13: o kadar uzun yazı yazmıştım Ayşenur da göremeden gitti :)
canım ovu.testini bu ay tutmazsa yapıcam...yum.zamanı belirtilerinde hiç böyle şeyle yazmıyor sanki gaz gibi garip sesler gurultular, evet o garip akıntı da geldi dün

içiciim sonunda canım ama inşallah bebiş gelirde gerek kalmaz ne ovu. testine ne de soğana

kızlar nasılsınız bakalım hayırlı cumalar.....dualarınızda benide unutmayınrabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahhhhh

oyyyyy küsmeee kuzummmm :118:

bendede oluyo odedinden yaaa adet zamanıda oluyo hatta gaz gibi karın gurultusu gibi değilmi :126: ayyy güneş bi vurduki mayıştım kaldım şuracıktaaaa çok güzellll

Heşgeldin pokuduknaz nerelerdesin kayıplardasın gene
varmı gelişme ne durumdasın

bizde soğan kürüne başladık bu ayda ona umut bağladıkkkk bir kaç tanede hamişimiz var ama hamiş olan kayıplara karışıyo

oyyyyy küsmeee kuzummmm :118:

bendede oluyo odedinden yaaa adet zamanıda oluyo hatta gaz gibi karın gurultusu gibi değilmi :126: ayyy güneş bi vurduki mayıştım kaldım şuracıktaaaa çok güzellll

yok yok :)) vallahi ben bazen masa başında uyukluyorum :) biraz daha araştırayım çözemedim ben bu vuruşları, yoksaaa diyorum ama nerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…