Kasım 2013

Ayy benay aynen yaa strese sokuyolar uyuzlar. Sosyal haftaya derken bi sinraki haftami kiz daha gidecen demj antalyaya sen. Bu arada yeni bi ark vardi yeni yazdi o eklenmek istiyo

Bende alisveris yapincs dunyanin en mutlu kadini oluyom yahuu

Ayy benay aynen yaa strese sokuyolar uyuzlar. Sosyal haftaya derken bi sinraki haftami kiz daha gidecen demj antalyaya sen. Bu arada yeni bi ark vardi yeni yazdi o eklenmek istiyo

tablet aldım kız, sırf sizden ayrı kalmamak için yani antalyayada kaynatmaya devam edeceğiz,evet 16 sında antalyaya gideceğim keşke o arkadaşın ismini batını falan alsaydınız :26:

Sosyal kız alışveriş gibi var mı.. Bayanları en mutlu eden şey yaa ver eline parayı sal sokağa :))

Ayşenur doğru diyorsun senin de sene farkın var o da bi milletin konuşmasına en büyük etken..

Fundacım Stressiz bir hamilelik için elden gelen neyse onu yapalım :)

ayrıca sosyalcim belirtmeyi es geçmişim şimdi fark ettim. senin içinde inşAllah gelecek ay olur diye dua ediyoruz.. bakarsın bu ay olur hiç belli olmaz bu işler..

yok canım ben bekliyorum öle günüm gelsin diye ama yarında bi alıp test yapmak istemiyorda değilim.

ben aslında alışverişi hiç sevmem, ama bazı ihtiyaçlarım vardı aldım rahatladım

sen bilirsin canım, istersen 2 gün daha bekle ( dile kolay biliyorum )

Hayirli olsun canimm valla benim elimde simdi bi tandan tv izliyom yoksa dahil olamazdim muhabbete iyi oluyo. Benay bi hamile kaliyim doguma kdr stres yokk :))

Aynenn gergin bunalim yazismak yok taammii vur patlasin cal oynasin bekleyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…