kız gene sen şanlısın da yaş küçük :) biz ne yapalım öle diyince de daha neyi bekliyon demiyorlar mı bi kaşık suda boğasım geliyor.. keyfimizi bekliyoruz :))
ya simdi evleneli 2 sene oldu ya herkes soruyor artik
senle aynıydık canım batlarımız.. nedir sende durumlar ?
Ayy benay aynen yaa strese sokuyolar uyuzlar. Sosyal haftaya derken bi sinraki haftami kiz daha gidecen demj antalyaya sen. Bu arada yeni bi ark vardi yeni yazdi o eklenmek istiyo
bacı ben doktora gittim bhcg de istedi 0.1 çıktı yani umudum gelecek aya kaldı, senden ne haber, yaptın mı test falan
Sosyal kız alışveriş gibi var mı.. Bayanları en mutlu eden şey yaa ver eline parayı sal sokağa :))
Ayşenur doğru diyorsun senin de sene farkın var o da bi milletin konuşmasına en büyük etken..
Fundacım Stressiz bir hamilelik için elden gelen neyse onu yapalım :)
yok canım ben bekliyorum öle günüm gelsin diye ama yarında bi alıp test yapmak istemiyorda değilim.
ayrıca sosyalcim belirtmeyi es geçmişim şimdi fark ettim. senin içinde inşAllah gelecek ay olur diye dua ediyoruz.. bakarsın bu ay olur hiç belli olmaz bu işler..
Hayirli olsun canimm valla benim elimde simdi bi tandan tv izliyom yoksa dahil olamazdim muhabbete iyi oluyo. Benay bi hamile kaliyim doguma kdr stres yokk :))
yengeç burcuyuz biz kızım gelecek dediysem gelecek
sen ne yapıyooonnnn
herkes yengeç bu ay, herkes hamile kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?