Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisi aynı test miBirde bu resim
Son durum ne canımİnşallah canım çok merak ediyorum ama sabrediyorum güzel haberleri beraber paylaşalım inşallah![]()
Az kalmış, bence sabah yapabilirsinKızlar benim bat 30 ağustos regle beş gün varken negatifti şimdi iki gün var sizce yapmalı mıyım yoksa artık gecikmeyi mi beklemeliyim
Dpo sonucu ne oluyor acabakızlar bugün Dpo 10 soncum da 0,97 yorumunuz nedir sizce bugünden sonra bi yükseliş olur mu çok üzüldüm ya![]()
Gerçekten negatif görmek yordu hiç yapmadan gecikmeyi mi beklesem dedim bilemedimAz kalmış, bence sabah yapabilirsin![]()
Canım üzülme, çok erken daha dpo 10’da çıkmaması normal. Varsa bile en erken dpo 12-13 gibi düşünkızlar bugün Dpo 10 soncum da 0,97 yorumunuz nedir sizce bugünden sonra bi yükseliş olur mu çok üzüldüm ya![]()
Umarım değeriniz yükselir . Bende beklemedimMerhabalar ya ben de bir iki gündür görüyorum o çizgiyi eskiden yoktu ama ne kadar süredir orada bilmiyorum bir iki gündür gördüm çizgiyi. Göbekten başlayıp kasıktan aşağıya doğru inen dik kahverengi çizgi. Dünkü beta 1.85 çıktı bakalım inşAllah artış gösterir bat 31 ağustos-1 eylül
Sen bilirsin canım, seni çok iyi anlıyorum. İstersen gününü bekle. Yok merak ederim sabredemem dersen yarında olabilir. Bizi haberdar etGerçekten negatif görmek yordu hiç yapmadan gecikmeyi mi beklesem dedim bilemedim
Canım cumartesi yada pazar günü test yapacağım buraya muhakkak atarımSon durum ne canım
Bilmiyorum ki ortalama 10 dan sonra çıkıyormuş kanda diye biliyorum birde değere göre de çok uzak ya kötü oldum birdenCanım üzülme, çok erken daha dpo 10’da çıkmaması normal. Varsa bile en erken dpo 12-13 gibi düşün![]()
Yumurtlamadan sonraki gün demek oluyor kuzum. Ovülasyon ile takip edince tam gününü biliyorsun. Benim bugün dpo 11 oldu. Cumartesi test yapacağım.Dpo sonucu ne oluyor acaba
Aminn inşAllah arkadaşım inşAllah değerlerimiz yükselir hayırlarla yavrumuza kavuşuruzUmarım değeriniz yükselir . Bende beklemedim
10’dan sonra ancak 2-3 güne idrara geçiyor üzme kendiniBilmiyorum ki ortalama 10 dan sonra çıkıyormuş kanda diye biliyorum birde değere göre de çok uzak ya kötü oldum birden
Tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahCanım cumartesi yada pazar günü test yapacağım buraya muhakkak atarım
İnşallah canımTamam canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Canım beklemek zor ama bir kaç gün daha bekle inşallah yükselir değerlerinBilmiyorum ki ortalama 10 dan sonra çıkıyormuş kanda diye biliyorum birde değere göre de çok uzak ya kötü oldum birden
Kesinlikle haber ederim canım aslında bu aydan ümitliydim ama pek emin değilim bir hafta antiniyotik kullandım tiroid ilacına başladım falanSen bilirsin canım, seni çok iyi anlıyorum. İstersen gününü bekle. Yok merak ederim sabredemem dersen yarında olabilir. Bizi haberdar et![]()
Tamam canım inşallah teşekkür ederim10’dan sonra ancak 2-3 güne idrara geçiyor üzme kendini![]()