Kasım 2013

Geldim cadılar geldimmmm, test gelir kesin istanbulda olunca öle dicem ama izmirden geliyo galiba ama çok hızlı bugün alıyo siparişini hemen yolluyo yarın elinde haa sanki bi mail yolluyolardı onu onaylıyodun bi bak hele ona

Test yapacak mısın ? olumsuz sonuç olursa üzülmek yok ama :112: umarıımm seninledir :))

yok canım ben bu ay beklemıyordum ki zaten hatta hafta sonu rahim filmi için randevu alacağım.

4 klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım. olmadı.

bu ay sadece klomen kullandım. hamile olursam Rabbimin varlığına ve birliğine bir kez daha inanacağım. gerçekten nasip işi olduğunu bizzat yaşamış olacağım

bana sadece odemeniz onaylandi diye mail geldi cnm. baskada birsey yok. birde 3 is gunu icinde elinizde olacak yaziyor:44:

hadi test yapppppp inşallah hamişsinnn

arkadaşa söyledim akşam alıp gelecek inşallah hamileyimdir.

yalnız ben ekim in 26 sında gittim doktora yumurta çatlamış ilişki olsun demişti doktor. şimdi o zaman olduysa döllenme 17 gün oluyo çıkar mı ki testte ?:44:

test yapsan mi acabaa yaa:44: ins guzel,hayirli sonuclarin gelir cnmm

çıkmayabilir kiminin hemen çıkıyo belli olmuyoki bide o var yaa çıkmazsa üzüleceksin erken daha yapma istersen geciklmeden

aaaa ezo123 de bugün dr gidicekti bak
50 küsür gündür adet olmuyodu onuda merak ettim şimdi

Umarım bir müzice olur canım

test yapsan mi acabaa yaa:44: ins guzel,hayirli sonuclarin gelir cnmm

yapmasam mı arkadaşı da aradım ama keşke aramasa mıydım?

kızlar şöyle bir hesap yaptım.

24 haziran 2013 adet günüm
21 temmuz 2013 adet günüm
19 ağustos 2013 adet günüm
16 eylül 2013 adet günüm
12 ekim 2013 adet günüm

şöyle bakarsak 27-28 -29 günde bir adet oluyorum

12 ekimden bu yana 32 gün geçmiş.

himm:44: cnm sen bence test yap. ama cikmama ihtimalide var. gec dollenme falan olduysa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…