Kasım 2013

adetin kaç gün sürüyo buda önemli ama 8-10 gün sonra başla sen bence

4gün sürüyo canım adetimin 1.gününden sayarsam bugün 6.günüm 10.günü falan mı başlıyim 25-26 günde bir oluyorum ya acaba erken mi yumurtluyorum diyorum

Ayşenur da yazmış zaten :) canım arşivden yazdıklarını buldum yayınladım ne açıklayacak merak ediyorum

Allam yareppim bu kız ne fena yaaaa kız sen insanı rezil rusva edersin
tamam tamam bidaha sözzz yapmıycammm

ya degisken degil aslinda sadece 2 aydir boyle. neyse ben bu linke bakayim cnm sagolasinn

4gün sürüyo canım adetimin 1.gününden sayarsam bugün 6.günüm 10.günü falan mı başlıyim 25-26 günde bir oluyorum ya acaba erken mi yumurtluyorum diyorum

aaa saboroyy yalniz degilsinn benimde bugun adetimin 8. gunu. yum gunlerimizde yakinn bende 25-26 gunde bi adet olurumm hadi gazamiz mubarek olaa

testlerin varsa fazla bence deneme yap bi belli olmaz bazısı erken oluyo çünkü
ama normalde 12. gün filan en erken olması lazım senin.
ama vücut ele veriyo yaa zaten kasık ağrısı ve akıntıdan

yaa kızlar ben bu soğan suyunu kaç gündür içiyorum hiç akıntım yok bazısıda su gibi geliyo yazmış nasıl oluyo bu şimdi anlamadımki bana niye bişey yapmadı

aaa saboroyy yalniz degilsinn benimde bugun adetimin 8. gunu. yum gunlerimizde yakinn bende 25-26 gunde bi adet olurumm hadi gazamiz mubarek olaa

öle canımda eşim 10.30 çıkıyo akşam evden sabah 9da evde oluyo görüşemiyoruz yani pek çalışıyorum ya bende kv geliyor bide kalmaya yalnız kalmıyim diye dün söledim ama napıyim bu hafta önemli bizim için yumurtlama haftam falan dedim biraz geç gelsin diye

canim ben baktim. herkesten akinti gelmiyormus. bendende bir gun geldi kesildi. su anda hicbir sey yok

bugün sipariş ettim canım yarına gelir hemen başlıyım yapmaya madem de kaçırmıyim

iyi yapmissin cnm. bizim icin kasim18-19-20 cok onemli ama ben ovu testide siparis ettim. yarin gelecek onunla takip edecem. sende alsana testt

iyi yapmissin cnm. bizim icin kasim18-19-20 cok onemli ama ben ovu testide siparis ettim. yarin gelecek onunla takip edecem. sende alsana testt

bende bugün sipariş ettim canım yarına gelir ilk defa alıyorum ben nolucak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…