kavga ederiz seninle o zaman ,sonuç ne olursa olsun üzülmek yok diye Ayşenur'a söz vermedin mi dün ? ben unutmadım sözünü... :100:
Ayşenur da yazmış zaten :) canım arşivden yazdıklarını buldum yayınladımne açıklayacak merak ediyorum
adetin kaç gün sürüyo buda önemli ama 8-10 gün sonra başla sen bence
Ayşenur da yazmış zaten :) canım arşivden yazdıklarını buldum yayınladımne açıklayacak merak ediyorum
evet canım gelen giden yok şimdilik ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor test yapsam çıkar mı?:44:
değişkense canım bişey diyemem ama adet olacağın tarihi kesin bilyosan ondan geriye 14 sayınca kesin o günmüş
yada şöle yap tüm adet günlerini yazıyomusun ayın hangi günü REGL DÖNEMİ HESAPLAYICI - Ertesi Gün
buraya giriyorum o bana gösteriyo şu günler hamile kalırsın
4gün sürüyo canım adetimin 1.gününden sayarsam bugün 6.günüm 10.günü falan mı başlıyim 25-26 günde bir oluyorum ya acaba erken mi yumurtluyorum diyorum
cok iyi yapmissin ellerine saglik canimm:13:
Allam yareppim bu kız ne fena yaaaa kız sen insanı rezil rusva edersin
tamam tamam bidaha sözzz yapmıycammm
4gün sürüyo canım adetimin 1.gününden sayarsam bugün 6.günüm 10.günü falan mı başlıyim 25-26 günde bir oluyorum ya acaba erken mi yumurtluyorum diyorum
bakin sed in elinden bugun bir kaza cikacak.ben karismiyorum aartik
cok iyi yapmissin ellerine saglik canimm:13:
Allam yareppim bu kız ne fena yaaaa kız sen insanı rezil rusva edersin
tamam tamam bidaha sözzz yapmıycammm
neeee bak seeeeen
aaa saboroyy yalniz degilsinn benimde bugun adetimin 8. gunu. yum gunlerimizde yakinnbende 25-26 gunde bi adet olurumm hadi gazamiz mubarek olaa
parmaklarindan dokulen her kelime kayit altina alinmaktadirr. bundan sonra ona gore konuss fundossvalla sed seni paralarr
testlerin varsa fazla bence deneme yap bi belli olmaz bazısı erken oluyo çünkü
ama normalde 12. gün filan en erken olması lazım senin.
ama vücut ele veriyo yaa zaten kasık ağrısı ve akıntıdan
yaa kızlar ben bu soğan suyunu kaç gündür içiyorum hiç akıntım yok bazısıda su gibi geliyo yazmış nasıl oluyo bu şimdi anlamadımki bana niye bişey yapmadı
testlerin varsa fazla bence deneme yap bi belli olmaz bazısı erken oluyo çünkü
ama normalde 12. gün filan en erken olması lazım senin.
ama vücut ele veriyo yaa zaten kasık ağrısı ve akıntıdan
yaa kızlar ben bu soğan suyunu kaç gündür içiyorum hiç akıntım yok bazısıda su gibi geliyo yazmış nasıl oluyo bu şimdi anlamadımki bana niye bişey yapmadı
öle canımda eşim 10.30 çıkıyo akşam evden sabah 9da evde oluyo görüşemiyoruz yani pek çalışıyorum ya bende kv geliyor bide kalmaya yalnız kalmıyim diye dün söledim ama napıyim bu hafta önemli bizim için yumurtlama haftam falan dedim biraz geç gelsin diye
iyi yapmissin cnm. bizim icin kasim18-19-20 cok onemliama ben ovu testide siparis ettim. yarin gelecek onunla takip edecem. sende alsana testt
bende bugün sipariş ettim canımyarına gelir ilk defa alıyorum ben nolucak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?