gülücüklerimiz hiç eksik olmasın
aminnn canim aminnn:109:
gülücüklerimiz hiç eksik olmasın
İnşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Eşlerinizle nasıl tanıştınız kızlar :109:
bizimki arkadas ortaminda oldu. beni gormus begenmissonra telimi bulmus sonra bir baktik ki evlenmisiz:123::118:
ya sizz??
Tabii çok özel değilse hani belki burada anlatmak istemezsiniz ? :))
bizimki arkadas ortaminda oldu. beni gormus begenmissonra telimi bulmus sonra bir baktik ki evlenmisiz:123::118:
ya sizz??
Saz kursuna başlamıştım :) hocam dıbeni gördüğünde " keşke böyle biri olsaydı" demiş sonra ilgisi farklıydı derslerde, zamanla bende de bir şey olmaya başladı... çok güzeldiii :127:
Saz kursuna başlamıştım :) hocam dıbeni gördüğünde " keşke böyle biri olsaydı" demiş sonra ilgisi farklıydı derslerde, zamanla bende de bir şey olmaya başladı... çok güzeldiii :127:
süperr konuu bayıldımmmm
bizde turda tanıştık, kurban bayramıydı ( 2009 ) karadeniz turuna gittim ben ablamlarla oda arkadaşlarıyla gelmiş. aynı otobüste o arkamd aoturuyodu benim adet sancım vardı hatta gitmicektim ama o kadara para verdik hem düzelirsin kaçırma dedi ablamlar. bende gittim ama yolda çok kötüydüm neyse bu ataköyden binmiş ilk bizde beşiktaştan bindik otobüse
ben otobüse biner binmez aşık olmuş banabide görseniz o halimi bembeyaz beniz hastayım ya kusuyorum hep o kadar kötüydüm. neyse dikkatini çekmiş beni gözlüyomuş hep
amasrada geldi yanıma nasıl oldun rahatsızsın sanırım dei tabi geziyi bayağı bi tamamladık öle hemen değil. kızlar vardı grubundan onları yollayıp tanışmamızı istemiş. uzun yaaa neyse kısa geçim benim video ve fotolarımı çekmiş hep en son herkes kaynaştı yaa bende çok foto var sende çıkmışsın istersen atabilirim dedi öle maile attı bi baktım hep ben.
ama süper çekmiş çok güzel resimlerölee öle görüştük annesigile bile götürüp göstermiş resimlerimi izmire
süperr konuu bayıldımmmm
bizde turda tanıştık, kurban bayramıydı ( 2009 ) karadeniz turuna gittim ben ablamlarla oda arkadaşlarıyla gelmiş. aynı otobüste o arkamd aoturuyodu benim adet sancım vardı hatta gitmicektim ama o kadara para verdik hem düzelirsin kaçırma dedi ablamlar. bende gittim ama yolda çok kötüydüm neyse bu ataköyden binmiş ilk bizde beşiktaştan bindik otobüse
ben otobüse biner binmez aşık olmuş banabide görseniz o halimi bembeyaz beniz hastayım ya kusuyorum hep o kadar kötüydüm. neyse dikkatini çekmiş beni gözlüyomuş hep
amasrada geldi yanıma nasıl oldun rahatsızsın sanırım dei tabi geziyi bayağı bi tamamladık öle hemen değil. kızlar vardı grubundan onları yollayıp tanışmamızı istemiş. uzun yaaa neyse kısa geçim benim video ve fotolarımı çekmiş hep en son herkes kaynaştı yaa bende çok foto var sende çıkmışsın istersen atabilirim dedi öle maile attı bi baktım hep ben.
ama süper çekmiş çok güzel resimlerölee öle görüştük annesigile bile götürüp göstermiş resimlerimi izmire
himm:44: cnm sen bence test yap. ama cikmama ihtimalide var. gec dollenme falan olduysa:44:
hem hoca hem kocaguzel olmus amaa
simdi ustunden 2 sene gecti. tanisali 4 sene oldu gerci. ne cabuk geciyor gunler
nası yaniiii saz hocasımııııı süperrr bayılırımmm sende biliyorsun çalmayı öleyseee hocaydı koca oldu haaa süper valla
eee canım buna göre gecikme var adetinde
25 i ile 30 u arasıda çalışma oldumu
evet kızlar annem de öyle dalga geçip gülerdi hocandı şimdi kocan oldu diye
biliyorum fundacanım, saz la gitar sesine bayılırım o gitarda biliyor bazen o gitar çalar ben sazinşallah bir gün hep beraber yapabiliriz bebeklerde cıvıltılarıyla eşlik ederler
Ayşenurumm zaman çabuk geçiyor mayısta 5 sene olacak bize , ama sen iyice ayrıntılı yazmamışsın yani ayrıntılı derken senin de ilk gördüğün zaman kalbin yerinden fırlamadı mı
nee guzellseni gozune kestirmiss
o gunleride cok ozluyorummhele nisanlilik donemleri cok baskaydii
ya mükemmelll hemde karadeniz sevdiğim bir yer , yeşillik te ne güzel tamm romantik :109: 1 sene sonra mı evlendin , ben evlilikten çoook korkardım ama onu görünce herşeyi ince eleyip sık dokuyan ben gözümü kırpmadan evlendim 1 sene içinde ama hisleriimm çok kuvvetlidir :)) sanırım seninde öyle oldu fundacann 3 senelik evli olduğuna göre....hepimize nice mutlu yıllar diliyorum canımm
evet canım 26 sında doktora gitmiştim rahim filmi için. yumurta çatlamış dedi üç gün ilişki olsun gebelik olmazsa diğer ay çkeriz demişti.
evet canım 26 sında doktora gitmiştim rahim filmi için. yumurta çatlamış dedi üç gün ilişki olsun gebelik olmazsa diğer ay çkeriz demişti.
Canim kuzenimin dogumgunu vardi. Benimde o gun pek gidesim yoktu ama kizlar illa sende gel diyince kiramadim onlari. Neyse bende baya suslenmistim:)) buyuk bi masa hazirlanmisti. Tabi mekana girer girmez dikkatimi cekmisti:) sonra konusunca ne kadar ukala birsey demistim. Surekli laf atmaya calisiyordu. Ben o zamanlar unideydim zaten ogrenciydim:) o calisiyordu. Neyse bu telimi zar zor bulmus. İlk mesaj atmisti ben sok tabi. Hatta o gece ona uyuz oldugum icin basta soguk konusmustum ama bikac gun sonra yelkenler foraa:)) 8 ay sonra nisanlandik. 8 ayda nisanli durduk. Benim okul oldugu icin bekledik birazda:)) ama cok guzel gunlerdii:)) hele o ilk mesaji asla unutamamm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?