2-2.5sene oldu canım bu süreçte 2 düşüğüm var ama hamile kalsamda o 9ay nasıl geçicek korkuyla bilmiyorum :18:
hamile kalamamak mı yoksa kalıp böyle kaybetmek mi zor bilemedim
Yehuuuuuuu
Yok kız aaa kaçırmışsın dün dedim ya cuma ve pazar faaldik
bugünde olursa perş. cuma ctesi pazar full diyorum tabi bu benim fikrim hayata geçirmek biraz zor
pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bazen bebeğim olmucak diye çok korkuyorum Allahım daha fazla aratmadan sağlıklısıyla hayırlısıyla verir inş
daha yenimi içiyon kıııız
daha kaç gün içecez yawww:18:
ovulasyon testini adetiniz bittikten kaç gün sonra yapmaya başlıyosunuz kızlar ben 25-26günde bi adet oluyorum
evetya bugun netten alisveris yaptimm ya,zamanin nasi gectigini anlayamadim sitede kendimi kaybettim bi ara
Hee hatırladım canımm, ya sizin sonuçlarınızda da fena heyecan yaşayacğm ben şimdiden sabırsızlanıyorum :119:
adetin kaç gün sürüyo buda önemli ama 8-10 gün sonra başla sen bence
ayyy bendeezaten son gunler cok heyecanliii:18:
hemen gelsin o gunlerr
Ayyy içim kıpır kıpır yaaaa minnoşum gelecek bende onu pusete bindirip salına salına gezecemmmm güneşli havalarda gezdiricem bebişimi oğluşumu
daha yenimi içiyon kıııız
daha kaç gün içecez yawww:18:
aynen en heyecanlı tarafı o ama ben adete yakın bunalım oluyommm offf gelmesin o günlerrrr gelsin ama çift çizgi ile gelsinnnn
valla beni hayata döndüremezsiniz o zaman haa negatifse :2:
bu arada sogan kurunun bitmesine sadece ama sadece 8 guncuk kaldiii
aynen en heyecanlı tarafı o ama ben adete yakın bunalım oluyommm offf gelmesin o günlerrrr gelsin ama çift çizgi ile gelsinnnn
valla beni hayata döndüremezsiniz o zaman haa negatifse :2:
hamile kalamazsakta uzulmeyecez. bebek bir sekilde gelecek zaten.. amac kafayi rahatlatmak bebege uygun ortam hazirlamak ve bu ortamda da bunu yapmaya calisiyoruz. hepimiz derdi ayni.. o yuzden bizi bizden baskasi anlamaz tatlim..sonuc ne olursa olsun birbirimize destek olacaz..
Olduuu temammmmm ben kurallara uyacagama soz veiyirum ihihihih
Günaydın canım :) haberler bugün sende , regl günündü bugün yanılmıyorsam ?
nayırrrrrrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzz
bu mesaji gormemis sayiyorummm
bende fundoso ne soracaktim diyorum. benimde sorum ayni. yalniz soole bi durum var. benim adet dongum 25-26 gunde bir. fakat korunmayi biraktigimizdan beri 2 aydir 30 gunde bir adet oluyorum. acaba hangisini dikkate almaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?