Kasım 2013

Ayyy içim kıpır kıpır yaaaa minnoşum gelecek bende onu pusete bindirip salına salına gezecemmmm güneşli havalarda gezdiricem bebişimi oğluşumu

ovulasyon testini adetiniz bittikten kaç gün sonra yapmaya başlıyosunuz kızlar ben 25-26günde bi adet oluyorum

2-2.5sene oldu canım bu süreçte 2 düşüğüm var ama hamile kalsamda o 9ay nasıl geçicek korkuyla bilmiyorum :18:

hamile kalamamak mı yoksa kalıp böyle kaybetmek mi zor bilemedim

bak bizim tanidigimiz 3. yilinda hamile kaldi. oda cok ugrasti ama hep kendine sakinlik verdi. sonunda muradina erdi. sende zamanini bekliyosun tatlim. bak forumlarda mucizevi sekilde hamile kalanlar var. o yuzden kendini sakın ola bunalima surukleme. o zaman bu durum cozumlenemeden kordugum olur. sen hergun uyandiginda gune umutla bakmaya calis. biliyorum boyleme soylemesi kolay. seni anlayamiyorum belkide. ama tek bildigim icini karartarak aydinlik gunlerin gelmeyecegidir

Yehuuuuuuu

Yok kız aaa kaçırmışsın dün dedim ya cuma ve pazar faaldik
bugünde olursa perş. cuma ctesi pazar full diyorum tabi bu benim fikrim hayata geçirmek biraz zor

Hee hatırladım canımm, ya sizin sonuçlarınızda da fena heyecan yaşayacğm ben şimdiden sabırsızlanıyorum :119:

pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bazen bebeğim olmucak diye çok korkuyorum Allahım daha fazla aratmadan sağlıklısıyla hayırlısıyla verir inş

bakma sen o düşünce bendede varrrr ama umutsuzluk yok inşallaaaah canımmm inşallah hayırlısı ile sağlıklı gelsinde varsın geç olsun

ovulasyon testini adetiniz bittikten kaç gün sonra yapmaya başlıyosunuz kızlar ben 25-26günde bi adet oluyorum

adetin kaç gün sürüyo buda önemli ama 8-10 gün sonra başla sen bence

adetin kaç gün sürüyo buda önemli ama 8-10 gün sonra başla sen bence

bende fundoso ne soracaktim diyorum. benimde sorum ayni. yalniz soole bi durum var. benim adet dongum 25-26 gunde bir. fakat korunmayi biraktigimizdan beri 2 aydir 30 gunde bir adet oluyorum. acaba hangisini dikkate almaliyim.

ayyy bendee zaten son gunler cok heyecanliii:18:

hemen gelsin o gunlerr

aynen en heyecanlı tarafı o ama ben adete yakın bunalım oluyommm offf gelmesin o günlerrrr gelsin ama çift çizgi ile gelsinnnn
valla beni hayata döndüremezsiniz o zaman haa negatifse :2:

aynen en heyecanlı tarafı o ama ben adete yakın bunalım oluyommm offf gelmesin o günlerrrr gelsin ama çift çizgi ile gelsinnnn
valla beni hayata döndüremezsiniz o zaman haa negatifse :2:

Olduuu temammmmm ben kurallara uyacagama soz veiyirum ihihihih

kavga ederiz seninle o zaman ,sonuç ne olursa olsun üzülmek yok diye Ayşenur'a söz vermedin mi dün ? ben unutmadım sözünü... :100:

bende fundoso ne soracaktim diyorum. benimde sorum ayni. yalniz soole bi durum var. benim adet dongum 25-26 gunde bir. fakat korunmayi biraktigimizdan beri 2 aydir 30 gunde bir adet oluyorum. acaba hangisini dikkate almaliyim.

değişkense canım bişey diyemem ama adet olacağın tarihi kesin bilyosan ondan geriye 14 sayınca kesin o günmüş
yada şöle yap tüm adet günlerini yazıyomusun ayın hangi günü REGL DÖNEMİ HESAPLAYICI - Ertesi Gün
buraya giriyorum o bana gösteriyo şu günler hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…