Kasım 2013

Aşkolsun nasıl tanımıyorsun
sedddddddddd sana klip yolladım almadınmııııııııııııııı

Ya onU ne manada soyledigimi anladin sen fundos sonucta birbirimizi hic gormedik. İnsan psikolojik olarak hicbir seyden cekinmiyor.rahat rahat icini dokuyor. İyi ki varsiniz yoldaslar

İnsanlar her zaman tanimadiklari kisilerle daha rahat konusur

Ben bu konustuklarimi baska kiminle bu kadar rahat konusabilirimki

evet canım bende kimseyle konuşamam, ama zaten konuştuklarımız da o kadar kötü bir şey yok ki :) günlerimiz le ilgili...

anammmm internetten haaa değişik güzelll ama karşıt fikirli olupta nasıl evlendiniz yahuuu :44:
kader yaaa başka bişey değilllll benim eşimde ozaman sabun firmasında bölge satış sorumlusuydu benim alt sokağıma gelirmiş ama karşılaşmamışım taaa nerde karşılaştık kader vallahi

Ya onU ne manada soyledigimi anladin sen fundos sonucta birbirimizi hic gormedik. İnsan psikolojik olarak hicbir seyden cekinmiyor.rahat rahat icini dokuyor. İyi ki varsiniz yoldaslar

oyşşş kuzucummmmm sende sizde iyiki varsınızzz süpersiniz vallahi
aynen öle sırıtarak yazıyom size şirket hattı çalıncada offf diyom arayanı azarlayıp kısa kesmesini sölüyom

Güzel miş canımm :109: daha nice mutlu yıllar olsun inşallah :))

sizde iyi ki varsınız canlar, yoldaşlar :)) bir kitap almışım hala başlayamadım kopamıyorum buradan

hala çoğu şeyde anlaşamıyoruz ama vazgeçemiyoruzda birbirimizden

canım iyiyiz gel eşinle nasıl tanıştın anlat...bebişlere jellere sonra geçeriz uyar mı sana da :112:

nice nice yillariniz olsun insherkesin bi hikayesi var iste..unutulmayacak

Sürükleyici olanları önerirsen çook sevinirim cnm , not alıyorum :)

canım ben game of thronesun kitaplarını okuyorum diziside var belki duymuşsundur, fantastik bir kitap ama çok sürükleyici değil, sonra senden önce ben var , sonra zülfü Livaneli kardeşimin hikayesi var( bunlar elimde olan kitaplar daha okumadım), eğer polisiyeden hoşlanıyorsan Jean -cristophe grange in kitaplarınada bakabilirsin

sizde iyi ki varsınız canlar, yoldaşlar :)) bir kitap almışım hala başlayamadım kopamıyorum buradan

ne kitabı kızzz iş üstündeee bende tüyaptan aldım ama attım rafa psikoloji kitabı aldım bende kendini motive etme ile ilgili

ya kızlarrr saçlarımı boyatsam süreci etkilermi acaba bişey yaparmı acaba hormonlarıma bu hafta mühim ya herşeyi ince eleyip sık dokuyom

ben hiç anlamam bu boya işlerinden kuzu :26: ama hamile kalınca boyatılmaması gerektiğini biliyorum

benc bir şey olmaz canım bende ne olur ne olmaz diye adetten önce boyamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…