Aşkolsun nasıl tanımıyorsun
sedddddddddd sana klip yolladım almadınmııııııııııııııı
İnsanlar her zaman tanimadiklari kisilerle daha rahat konusur
Ben bu konustuklarimi baska kiminle bu kadar rahat konusabilirimki
oooooo herkes coşmuş ehem ehem sıra bende galiba
biz internette tanıştık öle sohbet sitelerinde falan değil ama bi sitede bi videonun altına yorum yazmış bende yazdım sonra biz karşıt fikirli çıktık o videonun altında başladık kendi kendimize tartışmaya derken bide baktım baya baya konuşuyoruz
bu arada aramızda 7-8saatlik yol var sonra o zamanlar msn vardı ordan eklemiş beni bende hoşlandım demek kabul ettim konuşa konuşa kaynaştık işte sonra geldi görüştük derken 2sene konuştuk 4sene 4aydırda evliyiz
Ya onU ne manada soyledigimi anladin sen fundossonucta birbirimizi hic gormedik. İnsan psikolojik olarak hicbir seyden cekinmiyor.rahat rahat icini dokuyor. İyi ki varsiniz yoldaslar
biz internette tanıştık öle sohbet sitelerinde falan değil ama bi sitede bi videonun altına yorum yazmış bende yazdım sonra biz karşıt fikirli çıktık o videonun altında başladık kendi kendimize tartışmaya derken bide baktım baya baya konuşuyoruz
bu arada aramızda 7-8saatlik yol var sonra o zamanlar msn vardı ordan eklemiş beni bende hoşlandım demek kabul ettim konuşa konuşa kaynaştık işte sonra geldi görüştük derken 2sene konuştuk 4sene 4aydırda evliyiz
kız ne kaynatıyorsunuz
oyşşş kuzucummmmm sende sizde iyiki varsınızzz süpersiniz vallahi
aynen öle sırıtarak yazıyom size şirket hattı çalıncada offf diyom arayanı azarlayıp kısa kesmesini sölüyom
Ya onU ne manada soyledigimi anladin sen fundossonucta birbirimizi hic gormedik. İnsan psikolojik olarak hicbir seyden cekinmiyor.rahat rahat icini dokuyor. İyi ki varsiniz yoldaslar
anammmm internetten haaa değişik güzelll ama karşıt fikirli olupta nasıl evlendiniz yahuuu :44:
kader yaaa başka bişey değilllll benim eşimde ozaman sabun firmasında bölge satış sorumlusuydu benim alt sokağıma gelirmiş ama karşılaşmamışım taaa nerde karşılaştık kader vallahi
kocişlerle tanışmaaaa
sizde iyi ki varsınız canlar, yoldaşlar :)) bir kitap almışım hala başlayamadım kopamıyorum buradan
Kızlar nasılsınız? Bikac gün giremedim dokturmussunuz geçmişi okumaktan geleceğe gelemedim:) jelden bassetmissin nasıl bişey acaba yararlimidir ki..bide benim bata 8gun kaldı ama hiç değişiklik yok bende ya galiba hüsrana ugrayacam bu ayda
oooo derin konular desene
sorma sorma benimde o kadar çok kitabım birikti ki
Sürükleyici olanları önerirsen çook sevinirim cnm , not alıyorum :)
oooo derin konular desene
sorma sorma benimde o kadar çok kitabım birikti ki
Sürükleyici olanları önerirsen çook sevinirim cnm , not alıyorum :)
sizde iyi ki varsınız canlar, yoldaşlar :)) bir kitap almışım hala başlayamadım kopamıyorum buradan
ne kitabı kızzz iş üstündeee bende tüyaptan aldım ama attım rafa psikoloji kitabı aldım bende kendini motive etme ile ilgili
ya kızlarrr saçlarımı boyatsam süreci etkilermi acaba bişey yaparmı acaba hormonlarıma bu hafta mühim ya herşeyi ince eleyip sık dokuyom
ne kitabı kızzz iş üstündeee bende tüyaptan aldım ama attım rafa psikoloji kitabı aldım bende kendini motive etme ile ilgili
ya kızlarrr saçlarımı boyatsam süreci etkilermi acaba bişey yaparmı acaba hormonlarıma bu hafta mühim ya herşeyi ince eleyip sık dokuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?