Kasım 2013

ayyyy süperrrr bizim bi arkadaşımız daha var öle saz çalar bide sesi çok güzel çocuğun hep gittiğimizde çalar söler süperrrrr
inşallaaaaah çok güzel olurrrrrr bizde halay çekerizzzz potpori yaparız

kızzz bizde ablamlarla ne ukala şımarık tipler ne işleri var bu etkinlikte demiştik rehberi duyamıyoduk makara kukaralarından diye

Buyuk asklar nefretle baslarmiss

Birde ben evlenmeyi hic dusunmuyordum. Daha 21 yasindaydim. 2. Universiteyi okuyacam falan diyordum. Ama iste kismet olunca elin ayagin baglaniyor:)

Simdi iyiki evlenmisim diyorum. Rabbim herkese nasip etsin gonlundekiyle evlenmeyii:)

aaaaaa çok ilginç olmuşşşşş eeee ne hissettin görünce demekki beğendinki evlendin tabideee
ilkte ne hissettin
ben biliyom malatyayı

Ayy sizinkide cok guzelmiss

İste erkeklerin su havasi hic bitmiyor maleseff:)))

süpeer insan anlatınca bile garip oluyor yaa :127: şimdi bazen ona soruyorum "hocam nasıl gidiyor evlilik" diye siz derken artık bırak bu sizleri demişti...uzun bir süre zorlanmıştımm...kıız bana birşeyler oluyor yaa yine leylalığım geldi :93: bitmez ki bu konu

Güzel tanışma hikayeniz :)) Bizde doğuluyuz gülümm , ama Karadeniz ah o Karadeniz , yeşilliği yağmuru , denizi bütün sevdiklerim
bir arada....inşallah 9 ay sonra da doğum hikayelerimizi yazarız birbirimize :109:

aaaaaa çok ilginç olmuşşşşş eeee ne hissettin görünce demekki beğendinki evlendin tabideee
ilkte ne hissettin
ben biliyom malatyayı

kalbim yerinden fırlayacak gibiydi elim ayağıma dolaştı.

onu beklerken şeftali suyu istemiştim. tel de konuşunca kendi masamı öyle hizla terkedip onun masasına öyle bi oturmuşum ki şeftali suyumu masa da unuttum

garson kız şeftali suyunu arkamdan getirdi yerin dibine geçtim

sanki oğlanı gördün meyve suyunu unuttun der gibiydi

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh inşallaaaaaahhhhhh ne güzel değilmi insan birbirini görmeden ama en özelini biliyo ne zaman mikmik yaptını bile

Harikaa canımm yaa , ya şuanda ki halimi görseniz sırıtıp bilgisayara bakıyorum biri gelince hemen toparlanamıyorum da :))) o el ayak dolaşması yok muu, insan gerçekten hiç unutamıyor... :109:

offf evet yaaa ben sancıdan ne gezdiğim güzelliklerin tadına vardım ilk gün ne onu kestim ama sonra bi gece kalınca kendime geldim birde bir süslenmiştim böle otantikte giyindim ozaman hepten mest olmuş bu deli
neyse biz sonra buluştuk ya hani istanbula dönünce akşam balık ekmek yedik çooook güzeldi sanki çok eskiden tanışıyo gibi kahkahalarla gülüyoduk öle alıştımki hemen ona süperdi yaaaaa aşkım beniiiiim

yaparız canım, sana baktığım anda gülerim ben saz bile çalamam herhalde , hani her şeyi biliyoruz ya

amiiin canım

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh inşallaaaaaahhhhhh ne güzel değilmi insan birbirini görmeden ama en özelini biliyo ne zaman mikmik yaptını bile

Çatlaak

İnsanlar her zaman tanimadiklari kisilerle daha rahat konusur

Ben bu konustuklarimi baska kiminle bu kadar rahat konusabilirimki

Kızlar nasılsınız? Bikac gün giremedim dokturmussunuz geçmişi okumaktan geleceğe gelemedim:) jelden bassetmissin nasıl bişey acaba yararlimidir ki..bide benim bata 8gun kaldı ama hiç değişiklik yok bende ya galiba hüsrana ugrayacam bu ayda

İnsanlar her zaman tanimadiklari kisilerle daha rahat konusur

Ben bu konustuklarimi baska kiminle bu kadar rahat konusabilirimki

Aşkolsun nasıl tanımıyorsun
sedddddddddd sana klip yolladım almadınmııııııııııııııı

oooooo herkes coşmuş ehem ehem sıra bende galiba

biz internette tanıştık öle sohbet sitelerinde falan değil ama bi sitede bi videonun altına yorum yazmış bende yazdım sonra biz karşıt fikirli çıktık o videonun altında başladık kendi kendimize tartışmaya derken bide baktım baya baya konuşuyoruz

bu arada aramızda 7-8saatlik yol var sonra o zamanlar msn vardı ordan eklemiş beni bende hoşlandım demek kabul ettim konuşa konuşa kaynaştık işte sonra geldi görüştük derken 2sene konuştuk 4sene 4aydırda evliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…