evet kızlar annem de öyle dalga geçip gülerdi hocandı şimdi kocan oldu diye
biliyorum fundacanım, saz la gitar sesine bayılırım o gitarda biliyor bazen o gitar çalar ben sazinşallah bir gün hep beraber yapabiliriz bebeklerde cıvıltılarıyla eşlik ederler
Ayşenurumm zaman çabuk geçiyor mayısta 5 sene olacak bize , ama sen iyice ayrıntılı yazmamışsın yani ayrıntılı derken senin de ilk gördüğün zaman kalbin yerinden fırlamadı mı
kızzz bizde ablamlarla ne ukala şımarık tipler ne işleri var bu etkinlikte demiştik rehberi duyamıyoduk makara kukaralarından diye
biz eşimle uzaktan akrabayız ama hiç görmedik birbirimizi. bir nevi görücü usulu oldu. telefonda görüştük yer ve saati ayarladık.
ben : ben seni hiç görmedim nasıl tanıyacağım?
eşim: akraba değil miyiz darendeliyi nerde olsa orda tanırım dedi ( artist)
peki dedim.
saat 2 de görüşeceğiz. huyumdur hep erken giderm randevularıma. malatyayı bilen vardır. kanalboyundaki mado da görüşeceğiz.
malum o da arabasıyla gelecek. park sorunudur belki uzağa parkedip yürüyordur derken 45 dakika geçti.
gelen giden yok. arıyorum tel çekmiyo. birileri gelip gidiyo aman şu olmasın inşallah öbürüdür diye diye bekledim.
aradım açtı nerdesin dedm " mado da " dedi. sen nerdesn dedi " ben de mado da"
bi baktım mor tişörtlü biri telde konuşuyo iki masa ilerisinde
anladım o olduğunu kalktım masasına gittim elim ayağıma dolaştı
millette kesin demiştir. bunlar internette tanışmıştır diye
bak bunu kimseye anlatma dedi . ben de hı hı dedim ama durur muyum
sen köşede oturmussun yoksa görsem zaten tanırdım diyo hala
Canim testte cikar diye dusunuyorum ama belli olmaz tabi yine..
ben sana sölim bu iş tamamdırrr
biz eşimle uzaktan akrabayız ama hiç görmedik birbirimizi. bir nevi görücü usulu oldu. telefonda görüştük yer ve saati ayarladık.
peki dedim.
saat 2 de görüşeceğiz. huyumdur hep erken giderm randevularıma. malatyayı bilen vardır. kanalboyundaki mado da görüşeceğiz.
malum o da arabasıyla gelecek. park sorunudur belki uzağa parkedip yürüyordur derken 45 dakika geçti.
gelen giden yok. arıyorum tel çekmiyo. birileri gelip gidiyo aman şu olmasın inşallah öbürüdür diye diye bekledim.
Canim kuzenimin dogumgunu vardi. Benimde o gun pek gidesim yoktu ama kizlar illa sende gel diyince kiramadim onlari. Neyse bende baya suslenmistim:)) buyuk bi masa hazirlanmisti. Tabi mekana girer girmez dikkatimi cekmisti:) sonra konusunca ne kadar ukala birsey demistim. Surekli laf atmaya calisiyordu. Ben o zamanlar unideydim zaten ogrenciydim:) o calisiyordu. Neyse bu telimi zar zor bulmus. İlk mesaj atmisti ben sok tabi. Hatta o gece ona uyuz oldugum icin basta soguk konusmustum ama bikac gun sonra yelkenler foraa:)) 8 ay sonra nisanlandik. 8 ayda nisanli durduk. Benim okul oldugu icin bekledik birazda:)) ama cok guzel gunlerdii:)) hele o ilk mesaji asla unutamamm:)))
hiç sorma kader işte aynı şehirde karşılaşmamışız sen kalk birlikte karadenize git ve orda tanış sonra evlen..
çok güzel günlerdi evet ama şimdide öle yaaa
bende düşünüyorum iyiki evlenmişim onunla başkasıyla yapamazdım gibi geliyo
canım 2008 yaaa yanlış yazmışım
2008 sene sonuna doğruydu tanıştık öle bi kış geçirdik hemen görüşmedik yüzyüze internetten yazıştık kış bitmeden gelip beni işten aldı bi akşam sorada 2010 şubatta nişanlandık
bu arada bende karadenize bayılıyorummmm ama bende eşimde doğuluyuz aynı taraflıyız birazda ondan heralde kan çektihelede annesigile söleyince onlarda bırakma peşini diyince yapıştı
aaaaaa çok ilginç olmuşşşşş eeee ne hissettin görünce demekki beğendinki evlendin tabideee
ilkte ne hissettin
ben biliyom malatyayı
peki dedim.
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh inşallaaaaaahhhhhh ne güzel değilmi insan birbirini görmeden ama en özelini biliyo ne zaman mikmik yaptını bile
ayyyy süperrrr bizim bi arkadaşımız daha var öle saz çalar bide sesi çok güzel çocuğun hep gittiğimizde çalar söler süperrrrr
inşallaaaaah çok güzel olurrrrrrbizde halay çekerizzzz potpori yaparız
Buyuk asklar nefretle baslarmiss
Birde ben evlenmeyi hic dusunmuyordum. Daha 21 yasindaydim. 2. Universiteyi okuyacam falan diyordum. Ama iste kismet olunca elin ayagin baglaniyor:)
Simdi iyiki evlenmisim diyorum. Rabbim herkese nasip etsin gonlundekiyle evlenmeyii:)
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh inşallaaaaaahhhhhh ne güzel değilmi insan birbirini görmeden ama en özelini biliyo ne zaman mikmik yaptını bile
evett yaaa.
Ben eskilere gittim su anda. Gunumuze donemiyorumm yardim edin lutfen
bu senin içinnnnnn
Avlaskani Cuneli Grup Yorum - YouTube
İnsanlar her zaman tanimadiklari kisilerle daha rahat konusur
Ben bu konustuklarimi baska kiminle bu kadar rahat konusabilirimki
şş Ayşenur şimdi bebek bekliyorsun canım kendine gell huuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?