canım ben game of thronesun kitaplarını okuyorum diziside var belki duymuşsundur, fantastik bir kitap ama çok sürükleyici değil, sonra senden önce ben var , sonra zülfü Livaneli kardeşimin hikayesi var( bunlar elimde olan kitaplar daha okumadım), eğer polisiyeden hoşlanıyorsan Jean -cristophe grange in kitaplarınada bakabilirsin
Sürükleyici olanları önerirsen çook sevinirim cnm , not alıyorum :)
ne kitabı kızzz iş üstündeee bende tüyaptan aldım ama attım rafa psikoloji kitabı aldım bende kendini motive etme ile ilgili
ya kızlarrr saçlarımı boyatsam süreci etkilermi acaba bişey yaparmı acaba hormonlarıma bu hafta mühim ya herşeyi ince eleyip sık dokuyom
canım iyiyiz gel eşinle nasıl tanıştın anlat...bebişlere jellere sonra geçerizuyar mı sana da :112:
benc bir şey olmaz canım bende ne olur ne olmaz diye adetten önce boyamıştım
ne kitabı kızzz iş üstündeee bende tüyaptan aldım ama attım rafa psikoloji kitabı aldım bende kendini motive etme ile ilgili
ya kızlarrr saçlarımı boyatsam süreci etkilermi acaba bişey yaparmı acaba hormonlarıma bu hafta mühim ya herşeyi ince eleyip sık dokuyom
evet canım dizisini izliyorduk, Zülfü Livaneli kardeşimin hikayesi olabilir canım , Z. Livaneli Serenadı okumuştum çok güzel bir kitaptı :) Teşekkürler canımm ,
( okumadıysan eğer yaşar kemalin İnce memed serisini okumanı öneririm mükemmeelldii )
ben sana bi kac tane soyleyeyim.
aklindan bir sayi tut-john verdon
sisle gelen yolcu-jeanchristophe
olasiliksizlik-adam farwer
ahmet umit-istanbul hatiralari,sultani oldurmek
bin muhtesem gunes-khaled hosseini
ucurtma avcisi - khaled hosseini
bunlar aklimda kalanlar.
birde biz bu ara hint filmlerine sardik. biraz uzun ve filmlerde muzige cok zaman ayiriyorlar ama yinede filmler kaliteli
su anda birsey olmaz cnm boyatabilirsin. hangi renk dusunuyosun
bunlar aklimda kalanlar.
birde biz bu ara hint filmlerine sardik. biraz uzun ve filmlerde muzige cok zaman ayiriyorlar ama yinede filmler kaliteli
beni de ekler misiniz 21 kasım
ama ben en cok ahmet umit in bab-i esrar ve elif safagin ask kitabindan etkilenmistim.ikisindede mevlana anlatiliyor. uslupleri cok iyiydi. onlari okumadiysaniz siddetle tavsiye ederim
bunlar aklimda kalanlar.
ama ben en cok ahmet umit in bab-i esrar ve elif safagin ask kitabindan etkilenmistim.ikisindede mevlana anlatiliyor. uslupleri cok iyiydi. onlari okumadiysaniz siddetle tavsiye ederim
canım ya , boyat ne olur ki , henüz çalışma aşamasındasın :) bende kestirmeyi düşünüyorum, önlerde çıkan beyazları boyuyorum sadece, bu güne kadar boyatmadım saçımı :)
teşekkürler canımmm :109:
okudum tatlım o seriyi
olasılıksız yarıda kaldı bitiremedim hayatımda 2 tane kitap yarıda bıraktım birtanesine olasılıksızdı, uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneşte güzel hatta şimdi yeni bir kitabı daha çıktı yazarın oda bayağı güzelmiş
hint filmi demişken 3 idiot var muhakkak izle
Aysenurcum kesinlikle katılıyorum hint filmleri gerçekten çok kaliteli. .özellikle my name is khan çok güzel izlemediysen tavsiye ederim..sarkilarini biz izlerken ileri sariyoz saçma geliyo çünkü. . 3idiot, gajini ve fanna da iyi:)
eklerim canım
ben okumamıştım canım okuyayım onlarıda , pirayede var canan tanın
Canim bende tavsiye edebileceğim kitap soyleyim sana aklinda olsun aşkın gözyaşları 3seriden oluşan bi kitap allaha olan aşk la ilgili..Tebrizi Şems, Hz Mevlana, kimya hatun biyografik roman
Canim bende tavsiye edebileceğim kitap soyleyim sana aklinda olsun aşkın gözyaşları 3seriden oluşan bi kitap allaha olan aşk la ilgili..Tebrizi Şems, Hz Mevlana, kimya hatun biyografik roman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?