Kasım 2013

evet canım dizisini izliyorduk, Zülfü Livaneli kardeşimin hikayesi olabilir canım , Z. Livaneli Serenadı okumuştum çok güzel bir kitaptı :) Teşekkürler canımm ,
( okumadıysan eğer yaşar kemalin İnce memed serisini okumanı öneririm mükemmeelldii )

Sürükleyici olanları önerirsen çook sevinirim cnm , not alıyorum :)

ben sana bi kac tane soyleyeyim.
aklindan bir sayi tut-john verdon

sisle gelen yolcu-jeanchristophe

olasiliksizlik-adam farwer

ahmet umit-istanbul hatiralari,sultani oldurmek

bin muhtesem gunes-khaled hosseini

ucurtma avcisi - khaled hosseini

bunlar aklimda kalanlar.

birde biz bu ara hint filmlerine sardik. biraz uzun ve filmlerde muzige cok zaman ayiriyorlar ama yinede filmler kaliteli

su anda birsey olmaz cnm boyatabilirsin. hangi renk dusunuyosun

canım iyiyiz gel eşinle nasıl tanıştın anlat...bebişlere jellere sonra geçeriz uyar mı sana da :112:

Hahhahahh anlatırım tabi:) yıl2005 universiye hazilanirken dersanede fen sinifindaydi o ben bakiyodum ama onun baska kiz arkadasi vardi:) sonra dersane bitti aradan 1yil gecti hic gormedim sonra 3 gun ust uste carsida gordum selamlastik sadece..sonra 21haziran gunu tekrar sinava girdik ben baska okula arkadaşı almaya gittim kapidan eşim cikti o da arkadasimla ayni okulda sınava girmiş yanima geldi kirk yillik ahbap gibi bi konustukki anlatamam sonra eve gittim arkadaşı vardi bizim sinifta ondan numaramı almış mesaj attı ogun bugundur beraberiz:) 6yilin sonunda evlendik:) universite askerlik derken bukadar uzun yıl beklemis olduk:)

benc bir şey olmaz canım bende ne olur ne olmaz diye adetten önce boyamıştım

bide diyolar ya adetliyken de boya tutmazmış neler var neler beyazlar çıktı tamda önde çok can sıkıcıııı boyatem bari bişey olmaz

ama ben en cok ahmet umit in bab-i esrar ve elif safagin ask kitabindan etkilenmistim.ikisindede mevlana anlatiliyor. uslupleri cok iyiydi. onlari okumadiysaniz siddetle tavsiye ederim

canım ya , boyat ne olur ki , henüz çalışma aşamasındasın :) bende kestirmeyi düşünüyorum, önlerde çıkan beyazları boyuyorum sadece, bu güne kadar boyatmadım saçımı :)

okudum tatlım o seriyi

olasılıksız yarıda kaldı bitiremedim hayatımda 2 tane kitap yarıda bıraktım birtanesine olasılıksızdı, uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneşte güzel hatta şimdi yeni bir kitabı daha çıktı yazarın oda bayağı güzelmiş

hint filmi demişken 3 idiot var muhakkak izle

Aysenurcum kesinlikle katılıyorum hint filmleri gerçekten çok kaliteli. .özellikle my name is khan çok güzel izlemediysen tavsiye ederim..sarkilarini biz izlerken ileri sariyoz saçma geliyo çünkü. . 3idiot, gajini ve fanna da iyi:)

ama ben en cok ahmet umit in bab-i esrar ve elif safagin ask kitabindan etkilenmistim.ikisindede mevlana anlatiliyor. uslupleri cok iyiydi. onlari okumadiysaniz siddetle tavsiye ederim

teşekkürler canımmm :109:

canım ya , boyat ne olur ki , henüz çalışma aşamasındasın :) bende kestirmeyi düşünüyorum, önlerde çıkan beyazları boyuyorum sadece, bu güne kadar boyatmadım saçımı :)

o formülü çok denedim ama ton farkı oldu hep yoksa sırf onları boyayacam
hiç sevmiyorum yoksa

canım burada boş vakitlerimde çok oluyor :))

olasiliksizi cok sevmistim bende. ama biraz uzatmislar konuyu.belki ondan sikilmissindir cnm. 3 idiots u 2 defa izledim ama o yazarin yeni cikan kitabi basarili degilmis arkadasim yeni okudu zorla bitirmis. tabi herkesin begenisi farkli yinede

evet cnm bizde bazen muzikleri sariyoruz. esim my name is khani yeni indirdi. simdi sirada o var cnm. cok guzelmis o film herkes ove ove bitiremiyor.. diger filmleride izledik cnm

eklerim canım

ben okumamıştım canım okuyayım onlarıda , pirayede var canan tanın

pirayede aglamistim ben birde canan tanin yuregim seni cok sevdi var. oda guzeldi. ama tam turk filmi gibi. ondada aglamistim

Canim bende tavsiye edebileceğim kitap soyleyim sana aklinda olsun aşkın gözyaşları 3seriden oluşan bi kitap allaha olan aşk la ilgili..Tebrizi Şems, Hz Mevlana, kimya hatun biyografik roman

evet onuda okudum o kitapta cok guzeldi. hatta babi esrar ve ask romanlarindan sonra almistim. ilahi ask cok guzel anlatilmis

beni en etkileyen kitapta böyle buyurdu zerdüşt canlarrr

Canim bende tavsiye edebileceğim kitap soyleyim sana aklinda olsun aşkın gözyaşları 3seriden oluşan bi kitap allaha olan aşk la ilgili..Tebrizi Şems, Hz Mevlana, kimya hatun biyografik roman

okudum canım , şemsi tebriz-i ile tanışmalarıydı, birbirlerine olan aşkı...ama 3 seri old. bilmiyordum ablamın arkadaşının kitabıydı :)) iyi old. söylediğin teşekkürler bitanem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…