Kasım 2013

Şşş , soğancılar yağmur öyyle güzel çiseliyor ki :93:

hayırlısı tabide canım senin şansın daha yüksek çıtırım beniiiim ben 30 u devirdim bide 1 sene olcak bende ilk aylar öle diyodum zaman geçtikce umutta biter gibi oluyo

kızzzz ben gece unutmuşum içmeyide zor bela kaynattım isteksiz içtim yatağa girdim dişlerimi fırçalamadan kocişe sarıldım iğrençsinnnnn dön yaaa buram buram soğan kokuyo yeter bbeee dedi uykulu halde
sabah söledim aaaaa diyo bide hatırlamıyomuş

Günaydın kızlarr

Benim işlerim yoğun olduğu için arda okuyup kaçıyorum :)

Bende bugünde bişi yok :) geçen ayda 10 gün geç olmuştu acaba bu ayda mı öle oldu diyorum.. Kasık ağrısı da değil karın ağrısıda değil böle bi tuhaf tek çizgi halinde sanki öle bi ağrım var.. Hayırlısı olsun inşAllah

ablam 30 da ilk bebegini 34 de ikinci bebegini dogurdu. lutfen boyle seylerle gelmeyin bana

ayrica gecen sene 45 yasindaki ogrencimin annesi hamile kaldi. nasibinde varsa sartlarin hicbir onemi yok tatlim

gunaydin cnm test yaptin mi?

adetin geçtimi benay test yaptınmı

soğancısınız tabii funda eve çuval çuval taşıyormuş demek ki yeşillik var senin orada ooff bayılırııımm :)

napim kız sepete bakıyom bitmişmi madur olmim diye çuval alsaydım iyi fikir
ahhh canımmm buda yeşillikle bozmuşşş kız valla nispet değil ama benim burada full yeşillik bizim sitede önüm arkam yan cephem full gül ağaçları çim çam ortanca camın önü bak paylaşmıştım burda perdemi kızlara onda görünüyo sera gibi
bu arada işyerimde site içinde açtım bende mis gibi çimen kokuyo

evimin onunde cam agaclari var. hele kisin kar yagdiginda cok guzel bi goruntu oluyor

harikaa , kışı da çok severiimm :)

canım reglin 10 kasım, inşallah bu ağrılar bebiştendir :))

aa ne guzel isyerinde sitenin icinde. ne kadar rahat oluyordur. bende bayilirim yesilligee

Niye kııız ben umut vermiyor muyum sana

ablam 30 da ilk bebegini 34 de ikinci bebegini dogurdu. lutfen boyle seylerle gelmeyin bana

ayrica gecen sene 45 yasindaki ogrencimin annesi hamile kaldi. nasibinde varsa sartlarin hicbir onemi yok tatlim

ooo sen çok çalıştın bu ay ama hani sende benim gibi biraz karta kaçıyon yaa artık bi ihtimal
o bizim çıtırımız bide soğan suyunda hiç fire vermedi

kızz söle böle şeylerrrr de moral olsun yaaa
ya bende biliyorum benim yakınımdada var 40 yaş üzeri doğuranlar hiçbi tedavi vs olmadan ama benım fsh biraz yüksek çıktı ya o hep kafamı kurcalayan

adetin geçtimi benay test yaptınmı

evimin onunde cam agaclari var. hele kisin kar yagdiginda cok guzel bi goruntu oluyor

Geçti kızlar 10 unda olmam lazımdı.. Testi de dayanamayıp 9 unda yapmıştım :)) varsa çıkar nasılsa bi günden bişi olmaz diyerekten :) çıkmadı.. Bakalım bekliyorum neyi beklediğimi de bilmeden

yaa ne karti sacmalamayinn lutfenn. aramizda 5 yas fark var alti ustu. duyanda 18 yasinda citir sanacak beni boyle seyler dusunmek yok. sogan suyunuda iciyoruz ama bakalim bize bi faydasi olacak mi

fsh degeri ne oluyor cnm? ilaclarla falan dusmuyor mu?

Yaa süper ,canım ben deli olurum, bütün huzur o yeşillikte benim için :)) benim evin orada da var ama daha çok olsaydı keşke, hemen bakayım umarım bulmam zor olmaz :)

test yapppppppppp lütfeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…