7 gunumuz kaldi seker. sonraki aya duruma gore devam ederiz.
zaten birazda o yuzden ovu testini aldim. en azindan cif cizgiyi gorunce yapariz sadece
ben rahatim yaa olmazsa diger aya artik napalimmicimizi karartmayalim yeter. sonucta isteyince hemen olacak birsey degil bu. napalim bekleyecez
Şşş , soğancılar yağmur öyyle güzel çiseliyor ki :93:
adimiz soganciya ciktii
evet cok guzel camlari actim evi havalandiriyorumm mis gibi toprak kokusuu
Niye kııız ben umut vermiyor muyum sana
hayırlısı tabide canım senin şansın daha yüksek çıtırım beniiiim ben 30 u devirdim bide 1 sene olcak bende ilk aylar öle diyodum zaman geçtikce umutta biter gibi oluyo
kızzzz ben gece unutmuşum içmeyide zor bela kaynattım isteksiz içtim yatağa girdim dişlerimi fırçalamadan kocişe sarıldım iğrençsinnnnn dön yaaa buram buram soğan kokuyo yeter bbeee dedi uykulu halde
sabah söledim aaaaa diyo bide hatırlamıyomuş
Günaydın kızlarr
Benim işlerim yoğun olduğu için arda okuyup kaçıyorum :)
Bende bugünde bişi yok :) geçen ayda 10 gün geç olmuştu acaba bu ayda mı öle oldu diyorum.. Kasık ağrısı da değil karın ağrısıda değil böle bi tuhaf tek çizgi halinde sanki öle bi ağrım var.. Hayırlısı olsun inşAllah
Günaydın kızlarr
Bende bugünde bişi yok :) geçen ayda 10 gün geç olmuştu acaba bu ayda mı öle oldu diyorum.. Kasık ağrısı da değil karın ağrısıda değil böle bi tuhaf tek çizgi halinde sanki öle bi ağrım var.. Hayırlısı olsun inşAllah
soğancısınız tabii funda eve çuval çuval taşıyormuşdemek ki yeşillik var senin orada ooff bayılırııımm :)
soğancısınız tabii funda eve çuval çuval taşıyormuşdemek ki yeşillik var senin orada ooff bayılırııımm :)
evimin onunde cam agaclari var. hele kisin kar yagdiginda cok guzel bi goruntu oluyor
Günaydın kızlarr
napim kız sepete bakıyom bitmişmi madur olmim diye çuval alsaydım iyi fikir
ahhh canımmm buda yeşillikle bozmuşşş kız valla nispet değil ama benim burada full yeşillik bizim sitede önüm arkam yan cephem full gül ağaçları çim çam ortanca camın önübak paylaşmıştım burda perdemi kızlara onda görünüyo sera gibi
bu arada işyerimde site içinde açtım bende mis gibi çimen kokuyo
Niye kııız ben umut vermiyor muyum sana
ablam 30 da ilk bebegini 34 de ikinci bebegini dogurdu. lutfen boyle seylerle gelmeyin bana
ayrica gecen sene 45 yasindaki ogrencimin annesi hamile kaldi. nasibinde varsa sartlarin hicbir onemi yok tatlim
harikaa , kışı da çok severiimm :)
benimde en sevdigim mevsim kislahana gibi giyiniyorsun
aa ne guzel isyerinde sitenin icinde. ne kadar rahat oluyordur. bende bayilirim yesilligee
harikaa , kışı da çok severiimm :)
benimde en sevdigim mevsim kislahana gibi giyiniyorsun
ığğğğğğğğğğ buz gibi soğudum sizdeeeen
adetin geçtimi benay test yaptınmı
evimin onunde cam agaclari var. hele kisin kar yagdiginda cok guzel bi goruntu oluyor
ooo sen çok çalıştın bu ay ama hani sende benim gibi biraz karta kaçıyon yaa artık bi ihtimal
o bizim çıtırımızbide soğan suyunda hiç fire vermedi
kızz söle böle şeylerrrr de moral olsun yaaa
ya bende biliyorum benim yakınımdada var 40 yaş üzeri doğuranlar hiçbi tedavi vs olmadan ama benım fsh biraz yüksek çıktı ya o hep kafamı kurcalayan
napim kız sepete bakıyom bitmişmi madur olmim diye çuval alsaydım iyi fikir
ahhh canımmm buda yeşillikle bozmuşşş kız valla nispet değil ama benim burada full yeşillik bizim sitede önüm arkam yan cephem full gül ağaçları çim çam ortanca camın önübak paylaşmıştım burda perdemi kızlara onda görünüyo sera gibi
bu arada işyerimde site içinde açtım bende mis gibi çimen kokuyo
Günaydın kızlarr
evet evimede en fazla 3 km. çoğunlukla yürüyorum akşamları araba olmazsa
ama taşınıyozzzzve nereye bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?