Kasım 2013

Yaa süper ,canım ben deli olurum, bütün huzur o yeşillikte benim için :)) benim evin orada da var ama daha çok olsaydı keşke, hemen bakayım umarım bulmam zor olmaz :)

nasil nereye oldugunu bilmiyonn

bulamazsınnnnn ben bile bulamıyommmm

kııız burası ofis merkezimiz avcılarda
burd aşantiye vardı bitti iş ve aniden bu dairede satılmış çıkın diyolar yer bulup çıkmaları lazım
bide burdaki işlerimizde bitti ya bu çevreden olmaz diyolar olan bana olcak ne güzel rahattım yaw
bebişim gelsin dua edinde oraya sürüklenmek zorunda kalmadan çıkim

Geçti kızlar 10 unda olmam lazımdı.. Testi de dayanamayıp 9 unda yapmıştım :)) varsa çıkar nasılsa bi günden bişi olmaz diyerekten :) çıkmadı.. Bakalım bekliyorum neyi beklediğimi de bilmeden

ewet test yap lütfenn
birileri hamilelik haberi verdikçe umutlanıyoruz

canım reglin 10 kasım, inşallah bu ağrılar bebiştendir :))

İnşAllah canım ama çok umutlanmak istemiyorum geçen ay öle oldu..

test yapppppppppp lütfeeeeen

Canım şimdi iş yerindeyim ancak akşama ama almakta istemiyorum geçen ayda 6 gün falan gecikince yaptım bişi çıkmadı doktora gittim sonra ertesi günü geldiler :)) belki gene öledir diyrum ama karnım şişlikten patlayacak durumda :) bi an önve gelecekse gelse de önümüze baksak..

karta kaçıyosun diyo pis cadı fundacan bak şöyle düşündün mü hiç erken yaşta doğuranlar bizimle aynı yaşta gibi oluyor, doğum yani biz şimdi doğurursak zaten tam yaşımızı göstermiş olacağz :112: nasııl

ins sana yakin olan bir yere gidersiniz cnm. ev is arasi uzak olunca cok kotu oluyor. zaten iste yoruluyorsun birde sonrasinda kac saat yol cekiyorsun.

testi yapmadığın zaman daha çok stres olmuyor musun tatlım :) vallahi ben o zaman daha çok strese girdiğim için yapıp kurtuluyorum

şaka kızzz şakaa beni görenler valla inanmıyo 30 olduğuma 31 pardonnnn
ozaman moral oluyo bana eminim sende ölesindir
aynen öle canım bende bazen öle düşünüyom sonra diyorum herşeyi zamanında güzelce yaşadım şimdi tam zamanı ohh
şimdi moda geç doğurmak zaten

anaammmmmm tilifon geldi sarıyere gidebilirmişiz
işala midem bulanmaz yolda ben oraya gidersem varyaa akşama zor gelirim bilginiz olsun

hadii yaaa sariyerde garipce var orayi cok seviyorummm

ins sana yakin olan bir yere gidersiniz cnm. ev is arasi uzak olunca cok kotu oluyor. zaten iste yoruluyorsun birde sonrasinda kac saat yol cekiyorsun.

aynen öle ama yakın orasıda çok uzak değil en kötü ihtimal avcılar olacak

bbişimiz gelirse zaten çok çalışmam
kızlarrrrrrrrrrr ben çıkıyommmm
bu havada metrajamı gidilir yaaaa,
ama manzara şahane getircem size tamammııı çekip foto koyarım

cok mantiklii sed

evet canım

Beni görenler 30 yaşımda olduğuma inanmıyorlar benim değişiyor yaşım mesela iş yerinde 30, sevdiklerimin yanında 25
bende şaka yapıyorum bitanem :))

gitme sende, ofis çok yoğun gelemem de, ne biliyim makarnacı karısı olduğunu, fena soğan koktuğunu söyle yüzünüze pooh yapar üflerim de

hehehheeheh soğan doğru ya offff kendime bile geliyo koku
bide oruçlu amaaan arabada kesin mdiem bulanır ühüühüh
öptüm seviyom sizi

yaa sedd cok guldurdunn benii. gulmekten yazamadim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…