Yaa süper ,canım ben deli olurum, bütün huzur o yeşillikte benim için :)) benim evin orada da var ama daha çok olsaydı keşke, hemen bakayım umarım bulmam zor olmaz :)
nasil nereye oldugunu bilmiyonn
Geçti kızlar 10 unda olmam lazımdı.. Testi de dayanamayıp 9 unda yapmıştım :)) varsa çıkar nasılsa bi günden bişi olmaz diyerekten :) çıkmadı.. Bakalım bekliyorum neyi beklediğimi de bilmeden
canım reglin 10 kasım, inşallah bu ağrılar bebiştendir :))
test yapppppppppp lütfeeeeen
ooo sen çok çalıştın bu ay ama hani sende benim gibi biraz karta kaçıyon yaa artık bi ihtimal
o bizim çıtırımızbide soğan suyunda hiç fire vermedi
kızz söle böle şeylerrrr de moral olsun yaaa
ya bende biliyorum benim yakınımdada var 40 yaş üzeri doğuranlar hiçbi tedavi vs olmadan ama benım fsh biraz yüksek çıktı ya o hep kafamı kurcalayan
bulamazsınnnnnben bile bulamıyommmm
kııız burası ofis merkezimiz avcılarda
burd aşantiye vardı bitti iş ve aniden bu dairede satılmış çıkın diyolar yer bulup çıkmaları lazım
bide burdaki işlerimizde bitti ya bu çevreden olmaz diyolar olan bana olcak ne güzel rahattım yaw
bebişim gelsin dua edinde oraya sürüklenmek zorunda kalmadan çıkim
İnşAllah canım ama çok umutlanmak istemiyorum geçen ay öle oldu..
Canım şimdi iş yerindeyim ancak akşama ama almakta istemiyorum geçen ayda 6 gün falan gecikince yaptım bişi çıkmadı doktora gittim sonra ertesi günü geldiler :)) belki gene öledir diyrum ama karnım şişlikten patlayacak durumda :) bi an önve gelecekse gelse de önümüze baksak..
karta kaçıyosun diyo pis cadıfundacan bak şöyle düşündün mü hiç erken yaşta doğuranlar bizimle aynı yaşta gibi oluyor, doğum yani biz şimdi doğurursak zaten tam yaşımızı göstermiş olacağz :112: nasııl
karta kaçıyosun diyo pis cadıfundacan bak şöyle düşündün mü hiç erken yaşta doğuranlar bizimle aynı yaşta gibi oluyor, doğum yani biz şimdi doğurursak zaten tam yaşımızı göstermiş olacağz :112: nasııl
şaka kızzz şakaa beni görenler valla inanmıyo 30 olduğuma 31 pardonnnn
ozaman moral oluyo bana eminim sende ölesindir
aynen öle canım bende bazen öle düşünüyom sonra diyorum herşeyi zamanında güzelce yaşadım şimdi tam zamanı ohh
şimdi moda geç doğurmak zaten
anaammmmmm tilifon geldi sarıyere gidebilirmişiz
işala midem bulanmaz yolda ben oraya gidersem varyaa akşama zor gelirim bilginiz olsun
ins sana yakin olan bir yere gidersiniz cnm. ev is arasi uzak olunca cok kotu oluyor. zaten iste yoruluyorsun birde sonrasinda kac saat yol cekiyorsun.
cok mantiklii sed
şaka kızzz şakaa beni görenler valla inanmıyo 30 olduğuma 31 pardonnnn
ozaman moral oluyo bana eminim sende ölesindir
aynen öle canım bende bazen öle düşünüyom sonra diyorum herşeyi zamanında güzelce yaşadım şimdi tam zamanı ohh
şimdi moda geç doğurmak zaten
anaammmmmm tilifon geldi sarıyere gidebilirmişiz
işala midem bulanmaz yolda ben oraya gidersem varyaa akşama zor gelirim bilginiz olsun
hadii yaaasariyerde garipce var orayi cok seviyorummm
evet canım
Beni görenler 30 yaşımda olduğuma inanmıyorlarbenim değişiyor yaşım mesela iş yerinde 30, sevdiklerimin yanında 25
bende şaka yapıyorum bitanem :))
gitme sende, ofis çok yoğun gelemem de, ne biliyim makarnacı karısı olduğunu, fena soğan koktuğunu söyleyüzünüze pooh yapar üflerim de
hehehheeheh soğan doğru ya offff kendime bile geliyo koku
bide oruçlu amaaan arabada kesin mdiem bulanır ühüühüh
öptüm seviyom sizi
evet canım
Beni görenler 30 yaşımda olduğuma inanmıyorlarbenim değişiyor yaşım mesela iş yerinde 30, sevdiklerimin yanında 25
bende şaka yapıyorum bitanem :))
gitme sende, ofis çok yoğun gelemem de, ne biliyim makarnacı karısı olduğunu, fena soğan koktuğunu söyleyüzünüze pooh yapar üflerim de
hadii yaaasariyerde garipce var orayi cok seviyorummm
yaa sedd cok guldurdunn benii. gulmekten yazamadim valla
bende seviyom canım buda maden en tepe yer varya orası bi esiyor varyaa çok fena inşallah hasta olmam
yerim seni Ayşenur um hep gül :)) umarım birbirimize o güzel haberleri vererek daha çok güleriiz :109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?