gunaydinnnnn
bende 3. denemeye basladim cnm. neyse en azindan hamile kalabildigini gordun. yine gelir bebisshakkina en hayirlisi olsun cnm
Günaydın Kızlar :)) umarım hepiniz iyisinizdir
Günaydınnnnn balbademimmm günaydınnn sabah şekerimmmmm :13:
Günaydın Kızlar :)) umarım hepiniz iyisinizdir
cnm simdi gitsen kanda belli olurrsen bence hamilesinn
Günaydın şekerrrrben halsiz bitkin uykuluyummm yum. haftası yorgunluk hissi oluyo diyolardı ya nekadarda doğruymuşş
nasıl anladın içine mi doğdu :)) ayy inşallah Allah söyletti dimi
ezoo niye adet olmamış 2 ay o zaman psikolojikmiymiş :44:
gunaydinn canlarrrr.
bugun gec kaldinizzzmaasiniza yansiyacak bunlar
Günaydın şekerrrrben halsiz bitkin uykuluyummm yum. haftası yorgunluk hissi oluyo diyolardı ya nekadarda doğruymuşş
İnşallaaaaaah ne güzel olur valla
Bencede canım sorun eğer yoksa ki inşallah yoktur, dr. gitme kafanıda toparla zamana bırakmaya çalış. Bende o kadar korunmanın ardından nasılsa bırakınca hemen olur diye düşünüyodum tabi bi gidim kontrole bi sorun varmı dedim. Tabi şok oldum yum. rez. azalmış fsh yüksek dedi bunalıma girdim resmen sonra başka bir dr. tanıdık vardı testleri gösterdim o senin psikolojini bozmuş d.k.hapı çok uzun süre kullanmışsın buda tembelleştirmiş etkisi 6 aydan önce geçmez dedi bu değerler değişken dedi. bende hiiiç gitmedim doktora 1 yıl bekle dedi çünkü tabi 10 ay bitti ama aralıktada olmazsa mecbur gidecem
gunaydinn canlarrrr.
bugun gec kaldinizzzmaasiniza yansiyacak bunlar
olabilir. yaa bir an icime dogduuins dogru hissetmisimdirr yengeclerin hissiyatlari kuvvetli olurr
Rabbim herkes için hayırlıs olanı versin inşallah...
tazminatımı verin ( bebek oluyor ) ayrılayım :) ama yok sizi bırakamam ben :109:
en iyi elemanimizi birakamayizzanca beraber kanca beraber
bizimlesinnn
hehehehe sedo geç geldi bikere ben burdaydım forumda bişey arıyodum
kız bende yazdım görmedin demek bizde dün sızmışız tv karşısındauykuluyum hep bişey olmadı yani
zaten testtede çıkmadı daha varmış
ya dun aksam hepimiz icin durgun gecti o zamanneyse diger gunleri degerlendirirz
yasasin bugun ovu testim gelioooher sabah mi yapacam onu fundosss
Benim öylesine gitmiştim. e2 ile fsh yüksek dedi doktor. senin kaçtı fsh.?
sonra 3-4 doktora daha gittim bunlar normal dedi. yumurtalarım az benimde.
biz fsh nin 10 un üstüne çıkmasını istemiyoruz diyo doktor.
benim ya 8 ya 9 sınırda.
e2 ise bazen 97 ye kadar çıkıyo bazen 45 oluyo
hehehehe sedo geç geldi bikere ben burdaydım forumda bişey arıyodum
kız bende yazdım görmedin demek bizde dün sızmışız tv karşısındauykuluyum hep bişey olmadı yani
zaten testtede çıkmadı daha varmış
lizim ovü. testin varsa onlada yapabilirsin ondada çıkıyo gebelik
kız ben olsam şimdi 20 tane testle denemiştim silik çizgi varsa emin olmak için
İnşallah canıım , hoş geldin :))
inşallahh allah gönlüne göre versin aysenurum. 88 lisin 3. denemeye başladın dimi. bende 88 liyim 2. denememız inş. beraber tamamlarız bu görevibebiş sevdikçe içim geçti daha daha çok istedim. Dua ettim dualarımda sizde varsınız
benim fsh 10,3 dü şubatmı martmı ne ozaman gitmiştim. şimdi ne bilmiyom
ama yasmin yapmış olabilirmiş yaaa etkisi azaldıkça vücutta toparlıyomuş hormonlarda
aminn canimm hepimizin gonlune gore versin. evet cnm 88 liyim. bakalim bizim zamanimiz ne zaman gelecekya 2 denememizde duzenli iliski olmadi hani 2 gunde bir diyolar ya. esimin yogun isleri yuzunden bakalim bu ay dikkat etmeye calisacam. ama iste is sadece bende bitmiyor kismet artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?