Kasım 2013

gunaydinn canlarrrr.

bugun gec kaldinizzz maasiniza yansiyacak bunlar

tazminatımı verin ( bebek oluyor ) ayrılayım :) ama yok sizi bırakamam ben :109:

Günaydın şekerrrr ben halsiz bitkin uykuluyummm yum. haftası yorgunluk hissi oluyo diyolardı ya nekadarda doğruymuşş

bende öyleyim canım ama benim yum. haftası bitti...Yum. haftası çok zinde dinç olunuyormuş, bittikten sonra da bitkin, halsiz...her site de farklı şeyler yazıyor inan hiç bir şey anlamadım bu işten :26:

Benim öylesine gitmiştim. e2 ile fsh yüksek dedi doktor. senin kaçtı fsh.?

sonra 3-4 doktora daha gittim bunlar normal dedi. yumurtalarım az benimde.

biz fsh nin 10 un üstüne çıkmasını istemiyoruz diyo doktor.

benim ya 8 ya 9 sınırda.

e2 ise bazen 97 ye kadar çıkıyo bazen 45 oluyo

gunaydinn canlarrrr.

bugun gec kaldinizzz maasiniza yansiyacak bunlar

hehehehe sedo geç geldi bikere ben burdaydım forumda bişey arıyodum
kız bende yazdım görmedin demek bizde dün sızmışız tv karşısında uykuluyum hep bişey olmadı yani
zaten testtede çıkmadı daha varmış

lizim ovü. testin varsa onlada yapabilirsin ondada çıkıyo gebelik
kız ben olsam şimdi 20 tane testle denemiştim silik çizgi varsa emin olmak için

olabilir. yaa bir an icime dogduu ins dogru hissetmisimdirr yengeclerin hissiyatlari kuvvetli olurr

inşallahh allah gönlüne göre versin aysenurum. 88 lisin 3. denemeye başladın dimi. bende 88 liyim 2. denememız inş. beraber tamamlarız bu görevi bebiş sevdikçe içim geçti daha daha çok istedim. Dua ettim dualarımda sizde varsınız

benim fsh 10,3 dü şubatmı martmı ne ozaman gitmiştim. şimdi ne bilmiyom
ama yasmin yapmış olabilirmiş yaaa etkisi azaldıkça vücutta toparlıyomuş hormonlarda

maalesef bu ay yumurtlama dönemim bittikten sonra öğrendim ovü testini. olmazsa (inşallah olur) bidaki ay almayı düşünüyorum. Beklicem 20 sine kadar geçen ay 10 gün kala başladım idrar testleri kan testleri kendimi çok yıprattım bu ay temkinliyim :44:

aminn canimm hepimizin gonlune gore versin. evet cnm 88 liyim. bakalim bizim zamanimiz ne zaman gelecek ya 2 denememizde duzenli iliski olmadi hani 2 gunde bir diyolar ya. esimin yogun isleri yuzunden bakalim bu ay dikkat etmeye calisacam. ama iste is sadece bende bitmiyor kismet artik

benim fsh 10,3 dü şubatmı martmı ne ozaman gitmiştim. şimdi ne bilmiyom
ama yasmin yapmış olabilirmiş yaaa etkisi azaldıkça vücutta toparlıyomuş hormonlarda

ben bi ara çok kafaya takmıştım bu fsh ile e2 yi.

her ay baktırıyordum düştü mü yükseldi mi diye.
ben bi evlendiğim ilk 3 ay kullandım bi de sonra doktor verdi bi ay kullandım hapı
bence çok da bekleme canım git.

benim şu an teselli bulduğum tek konu 10 ay da 5 klomen 2 çatlatma iğnesi denemiş olmam. iyiki gitmişim doktora.
ben 3-4 yıl düşünmüyordum çocuk. ki bu gidişle benim hesabıma denk gelecek.
ya hiç gtitmeseydim doktora daha çok zaman kaybı olacaktı.

günaşırı devam etmeni tavsiye ederim hakkından hayırlısı olur inşallah çok hevesli gördüm seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…