tazminatımı verin ( bebek oluyor ) ayrılayım :) ama yok sizi bırakamam ben :109:
en iyi elemanimizi birakamayizzanca beraber kanca beraber
bizimlesinnn
hehehehe sedo geç geldi bikere ben burdaydım forumda bişey arıyodum
kız bende yazdım görmedin demek bizde dün sızmışız tv karşısındauykuluyum hep bişey olmadı yani
zaten testtede çıkmadı daha varmış
ya dun aksam hepimiz icin durgun gecti o zamanneyse diger gunleri degerlendirirz
yasasin bugun ovu testim gelioooher sabah mi yapacam onu fundosss
tiplere bakkkkk çok şekerler
yok sabah değil hatta sabah yapmayıon sakın yazıyo testte
en ideal 10 la 10 arası sanırım yani gündüz yap öncesinde çok sıvı içmeyecekmişsin
ben gün içinde iki defa bile yaptığım olmuştur.
bi gelince yaparsın hiç çizgi yoksa yapma ertesi gün yap
tazminatımı verin ( bebek oluyor ) ayrılayım :) ama yok sizi bırakamam ben :109:
bizimlesinnn
hehehehe sedo geç geldi bikere ben burdaydım forumda bişey arıyodum
kız bende yazdım görmedin demek bizde dün sızmışız tv karşısındauykuluyum hep bişey olmadı yani
zaten testtede çıkmadı daha varmış
ya dun aksam hepimiz icin durgun gecti o zamanneyse diger gunleri degerlendirirz
yasasin bugun ovu testim gelioooher sabah mi yapacam onu fundosss
:118:sonuna kadar cnm :) dün akşam bir ara açtım, sonra komşularım sürpriz yaptılar o yüzden yazamadım :))
teşekkürler...sene var mı bişiler...
henüz yok canımm, inşallah senden duyarız güzel haberleri :109: bu arada seni diğer topicten de tanıyorum şeker kız :))
günaşırı devam etmeni tavsiye ederim hakkından hayırlısı olur inşallah çok hevesli gördüm seni...
ben bi ara çok kafaya takmıştım bu fsh ile e2 yi.
her ay baktırıyordum düştü mü yükseldi mi diye.
ben bi evlendiğim ilk 3 ay kullandım bi de sonra doktor verdi bi ay kullandım hapı
bence çok da bekleme canım git.
benim şu an teselli bulduğum tek konu 10 ay da 5 klomen 2 çatlatma iğnesi denemiş olmam. iyiki gitmişim doktora.
ben 3-4 yıl düşünmüyordum çocuk. ki bu gidişle benim hesabıma denk gelecek.
ya hiç gtitmeseydim doktora daha çok zaman kaybı olacaktı.
bizimlesinnn
:118:sonuna kadar cnm :) dün akşam bir ara açtım, sonra komşularım sürpriz yaptılar o yüzden yazamadım :))
henüz yok canımm, inşallah senden duyarız güzel haberleri :109: bu arada seni diğer topicten de tanıyorum şeker kız :))
teşekkürler tatlım evet..takılıyorum arada yeni insanlar tanımayı seviyorum herkesin güzel hikayesi var duaya ihtiyaç var dinlemeye dinlenmeye ihtiyaç var...
ben evlenmeden başlamıştım yaaa yaklaşık 4 sene kullandım dr. zorla vermişti bekarken kullanmam gerekiyodu..
1 sene bekle dedi dolmak üzere bi sene bu ayda sonuç çıkmazsa dr. bile ayarladım yani kime gideceğim bile belli
peki baktırdında ne çıktı yükselmişmi inmişmi yoksa aynımıydı her ay değişiyomuydu
teşekkürler tatlım evet..takılıyorum arada yeni insanlar tanımayı seviyorum herkesin güzel hikayesi var duaya ihtiyaç var dinlemeye dinlenmeye ihtiyaç var...
En iyisini yapıyorsun cnm , dualarım bütün güzel insanlarla :103: her şey her zaman dilediğin gibi olsun tatlım...
ben evlenmeden başlamıştım yaaa yaklaşık 4 sene kullandım dr. zorla vermişti bekarken kullanmam gerekiyodu..
1 sene bekle dedi dolmak üzere bi sene bu ayda sonuç çıkmazsa dr. bile ayarladım yani kime gideceğim bile belli
peki baktırdında ne çıktı yükselmişmi inmişmi yoksa aynımıydı her ay değişiyomuydu
kizlar ben bi sogan suyumu iceyimde geleyim
git geç kaldın
ben bugün içemiyom bebiş oruçluyum akşamda naptım dersin 5 dk dolmadan kapamışım heralde su bildiğin dupduru suydu hiçbişey anlamadım yarıya kadar içtim vınnn yatağa
yani fire verdim çok yaaa ama soğanımı getirdim akşam üstü hemen hazırlıyacammmm bide yatmadan içerim
offf eve resmen soğan taşıyorum sürekli bu ne yaaaa
En iyisini yapıyorsun cnm , dualarım bütün güzel insanlarla :103: her şey her zaman dilediğin gibi olsun tatlım...
saol tatlım benim Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Allah kabul etsin cnm. bende niyetlendim oruc tutayim diye,sabah cok midem bulandi,hap ictim. tutmak nasip olmadi
neyse aksam kaldigin yerden devam edersin tatlimm
kaç günümüz kaldı kuzum
sonraki ay devam edelimmi yoksa duruma göremi
ben senden çok umutluydum ama mesai engel oluyo
git geç kaldın
ben bugün içemiyom bebiş oruçluyum akşamda naptım dersin 5 dk dolmadan kapamışım heralde su bildiğin dupduru suydu hiçbişey anlamadım yarıya kadar içtim vınnn yatağa
yani fire verdim çok yaaa ama soğanımı getirdim akşam üstü hemen hazırlıyacammmm bide yatmadan içerim
offf eve resmen soğan taşıyorum sürekli bu ne yaaaa
Allah kabul etsin cnm. bende niyetlendim oruc tutayim diye,sabah cok midem bulandi,hap ictim. tutmak nasip olmadi
neyse aksam kaldigin yerden devam edersin tatlimm
Şşş , soğancılar yağmur öyyle güzel çiseliyor ki :93:
kaç günümüz kaldı kuzum
sonraki ay devam edelimmi yoksa duruma göremi
ben senden çok umutluydum ama mesai engel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?