Kasım 2013

tiplere bakkkkk çok şekerler
yok sabah değil hatta sabah yapmayıon sakın yazıyo testte
en ideal 10 la 10 arası sanırım yani gündüz yap öncesinde çok sıvı içmeyecekmişsin
ben gün içinde iki defa bile yaptığım olmuştur.
bi gelince yaparsın hiç çizgi yoksa yapma ertesi gün yap[/QUOTE]

tamam seker anlastikk bi gelsin bakalim merak ettim

ben evlenmeden başlamıştım yaaa yaklaşık 4 sene kullandım dr. zorla vermişti bekarken kullanmam gerekiyodu..
1 sene bekle dedi dolmak üzere bi sene bu ayda sonuç çıkmazsa dr. bile ayarladım yani kime gideceğim bile belli
peki baktırdında ne çıktı yükselmişmi inmişmi yoksa aynımıydı her ay değişiyomuydu

doğru canım sen çok uzun zaman kullanmıssın.
e2 sürekli değişiyo ama fsh de çok değişiklik yok 8 ya da 9 oluyo hiç 7 hatırlamıyorum

gerçi canım sen istanbuldasın doktor konusunda da sıkıntı yaşamazsın. burda her biri için başka bir şey söylüyorlar.

ben şimdiye kadar 5 doktora gitttim

kizlar ben bi sogan suyumu iceyimde geleyim

git geç kaldın
ben bugün içemiyom bebiş oruçluyum akşamda naptım dersin 5 dk dolmadan kapamışım heralde su bildiğin dupduru suydu hiçbişey anlamadım yarıya kadar içtim vınnn yatağa
yani fire verdim çok yaaa ama soğanımı getirdim akşam üstü hemen hazırlıyacammmm bide yatmadan içerim
offf eve resmen soğan taşıyorum sürekli bu ne yaaaa

teşekkürler tatlım evet..takılıyorum arada yeni insanlar tanımayı seviyorum herkesin güzel hikayesi var duaya ihtiyaç var dinlemeye dinlenmeye ihtiyaç var...

En iyisini yapıyorsun cnm , dualarım bütün güzel insanlarla :103: her şey her zaman dilediğin gibi olsun tatlım...

Son düzenleme:

Allah kabul etsin cnm. bende niyetlendim oruc tutayim diye,sabah cok midem bulandi,hap ictim. tutmak nasip olmadi
neyse aksam kaldigin yerden devam edersin tatlimm

Allah kabul etsin cnm. bende niyetlendim oruc tutayim diye,sabah cok midem bulandi,hap ictim. tutmak nasip olmadi

kaç günümüz kaldı kuzum
sonraki ay devam edelimmi yoksa duruma göremi
ben senden çok umutluydum ama mesai engel oluyo

kaç günümüz kaldı kuzum
sonraki ay devam edelimmi yoksa duruma göremi
ben senden çok umutluydum ama mesai engel oluyo

7 gunumuz kaldi seker. sonraki aya duruma gore devam ederiz.
zaten birazda o yuzden ovu testini aldim. en azindan cif cizgiyi gorunce yapariz sadece
ben rahatim yaa olmazsa diger aya artik napalimm icimizi karartmayalim yeter. sonucta isteyince hemen olacak birsey degil bu. napalim bekleyecez

Şşş , soğancılar yağmur öyyle güzel çiseliyor ki :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…