bende tam tersini okumustum bi yerde. yorgunluk olur diye
kız ben geldim sen nereye gidiyonnnn
merhaba kızlar dün kırmızılar geldi Dr.a gittim prolaktin 41 çıktı kilo ver dedi dr. nası düşer bu değer hap vermedi bana
çok ilginç ya ben şimdi çok yorgunum o zamanlar da öyleydim :))
geldim kıız :)) sosyalcan yum. döneminde yorgunluk oluyor muymuş ?
canım ben yumurtayı ne akıntıdan nede kasık ağrısından çözemiyorum, o yüzden hiç takip edemedim ama çok fazla o kısımlara takılmayın derim ben ne kadar kafanız rahat olursa bebişleriniz o kadar erken gelir
evet canım haklısın :)) bizim kızlar soruyordu bende merak ettim
bende bugün bi uyku hali almış başını gidiyo nedir bu ya :111:
ayy evet sormuştum değil mi canım, kusura bakma kafam dalgın bu aralar, kolay gelsin eline sağlık
havadandır belki canımhepimiz öyleyiz
testi yapmadığın zaman daha çok stres olmuyor musun tatlım :) vallahi ben o zaman daha çok strese girdiğim için yapıp kurtuluyorum
kız sen çift çizgi mi gördün bacı ne yaptınnn
Normalde adetlerim duzensizdir yani ortalama 33-35 gun arasinda olurum gecen ay 14ekimde hastalandim.suphelendigim icin dun sabah idrar testi yaptim silik ikinci cizgi cikti bnde dayanamayip gittim kan testi yaptirdim sonuc:BETA HCG 7,02 cikti ben simdi neyim hamilemiyim degilmiyim.yarsimci olursaniz col sevinirim simdiden tesekkurler...
Normalde adetlerim duzensizdir yani ortalama 33-35 gun arasinda olurum gecen ay 14ekimde hastalandim.suphelendigim icin dun sabah idrar testi yaptim silik ikinci cizgi cikti bnde dayanamayip gittim kan testi yaptirdim sonuc:BETA HCG 7,02 cikti ben simdi neyim hamilemiyim degilmiyim.yarsimci olursaniz col sevinirim simdiden tesekkurler...
Saol tesekkur ederimCanım benm valla bu beta ile ilgili hiç bir bilgim yok daha önce de hiç yaptırmadığımdan ötürü.. bu konuda sana yardımcı olamayacağım ama bilen arkadaşlarımız mutlaka vardır..
Canım benim ben dayanamayıp 1 gün önce yapmıştım ya çıkmayınca bişi şimdi daha rahatım tabiki. normalde işte geçen ay 10 gün gecikti hergün bi stres halinde acaba hamilemiyim diye düşündüm durdum dayanamadım test yaptım çıkmadı doktoro gittim bişi çıkmadı :) bu seferdi rahat olmam ondan nasılsa değilim diye kafamı yormuyorum.
yok kız nerdeeeee keşke öle bişi olsaaa canım ya.. sadece 3. gün gecikmede :) inatlaşıyorum test yapmamakta.. kafayı taka taka saçlarımın beyazı arttı ya :)
mrb cnm. 5 ve uzeri hamilelik diye biliyorum. ins degerlerin artar gobusun dolar cnm
benimde 3 gün geçti gelen giden yok kafayı yiyeceğim
canım idrar testlerinde bhcg en az 20 nin üstünde çıkıyor biliyorum, kandada 5 in üzerinde olanlar hamile diye biliyorum, istersen bekle 2 gün sonra tekrar yaptır, istersende doktora git tatlım
Canım benim ben dayanamayıp 1 gün önce yapmıştım ya çıkmayınca bişi şimdi daha rahatım tabiki. normalde işte geçen ay 10 gün gecikti hergün bi stres halinde acaba hamilemiyim diye düşündüm durdum dayanamadım test yaptım çıkmadı doktoro gittim bişi çıkmadı :) bu seferdi rahat olmam ondan nasılsa değilim diye kafamı yormuyorum.
yok kız nerdeeeee keşke öle bişi olsaaa canım ya.. sadece 3. gün gecikmede :) inatlaşıyorum test yapmamakta.. kafayı taka taka saçlarımın beyazı arttı ya :)
hepimizin kafasi dalgin,onemli degil seker
vala bi heves geldi toz aldim evi sildim. simdi dolaplari toplayacamama halsizlik var bendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?