Kasım 2013

merhaba kızlar dün kırmızılar geldi Dr.a gittim prolaktin 41 çıktı kilo ver dedi dr. nası düşer bu değer hap vermedi bana

kırmızıların gelmemesi de sorun , o yüzden gözün aydın diyorum çalışmalara başlarsın en azından :) proklatin nasıl oluyor hiç bilgim yok, kilolu musun cnm

çok ilginç ya ben şimdi çok yorgunum o zamanlar da öyleydim :))

geldim kıız :)) sosyalcan yum. döneminde yorgunluk oluyor muymuş ?

canım ben yumurtayı ne akıntıdan nede kasık ağrısından çözemiyorum, o yüzden hiç takip edemedim ama çok fazla o kısımlara takılmayın derim ben ne kadar kafanız rahat olursa bebişleriniz o kadar erken gelir

evet canım haklısın :)) bizim kızlar soruyordu bende merak ettim

bende bugün bi uyku hali almış başını gidiyo nedir bu ya :111:

biraz geç yattım bide gece kalktım bugün oruç tutucam diye ondan mıdır bilmem

kafamı koyuyom masaya uyucam nerdeyse patron gelmiş farkında bile değilim hasta mısın diyo ewet dedim

testi yapmadığın zaman daha çok stres olmuyor musun tatlım :) vallahi ben o zaman daha çok strese girdiğim için yapıp kurtuluyorum

Canım benim ben dayanamayıp 1 gün önce yapmıştım ya çıkmayınca bişi şimdi daha rahatım tabiki. normalde işte geçen ay 10 gün gecikti hergün bi stres halinde acaba hamilemiyim diye düşündüm durdum dayanamadım test yaptım çıkmadı doktoro gittim bişi çıkmadı :) bu seferdi rahat olmam ondan nasılsa değilim diye kafamı yormuyorum.

kız sen çift çizgi mi gördün bacı ne yaptınnn

yok kız nerdeeeee keşke öle bişi olsaaa canım ya.. sadece 3. gün gecikmede :) inatlaşıyorum test yapmamakta.. kafayı taka taka saçlarımın beyazı arttı ya :)

Normalde adetlerim duzensizdir yani ortalama 33-35 gun arasinda olurum gecen ay 14ekimde hastalandim.suphelendigim icin dun sabah idrar testi yaptim silik ikinci cizgi cikti bnde dayanamayip gittim kan testi yaptirdim sonuc:BETA HCG 7,02 cikti ben simdi neyim hamilemiyim degilmiyim.yarsimci olursaniz col sevinirim simdiden tesekkurler...

Canım benm valla bu beta ile ilgili hiç bir bilgim yok daha önce de hiç yaptırmadığımdan ötürü.. bu konuda sana yardımcı olamayacağım ama bilen arkadaşlarımız mutlaka vardır..

mrb cnm. 5 ve uzeri hamilelik diye biliyorum. ins degerlerin artar gobusun dolar cnm

kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin canım takibini yap kan testinin artıcak mı diye

benimde 3 gün geçti gelen giden yok kafayı yiyeceğim

canım idrar testlerinde bhcg en az 20 nin üstünde çıkıyor biliyorum, kandada 5 in üzerinde olanlar hamile diye biliyorum, istersen bekle 2 gün sonra tekrar yaptır, istersende doktora git tatlım

Aslinda iki tane idrar testi yaptim ikisinde de cikti biri su erken olandan dieride normal idrar testiydi bnde tekrarlicam isre ya yarin testi eger olursa ilk hamileligim olacak ondan boyle stres yapiorum sanirim ins artar bebisim bana tutunur...

kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olsun canm :)) ya biri bebiş haberi versin hadii

hepimizin kafasi dalgin,onemli degil seker

vala bi heves geldi toz aldim evi sildim. simdi dolaplari toplayacam ama halsizlik var bendede

Kolay gelsin Ayşenur sultan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…