Aslinda iki tane idrar testi yaptim ikisinde de cikti biri su erken olandan dieride normal idrar testiydi bnde tekrarlicam isre ya yarin testi eger olursa ilk hamileligim olacak ondan boyle stres yapiorum sanirim ins artar bebisim bana tutunur...
kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin canım takibini yap kan testinin artıcak mı diye
benimde 3 gün geçti gelen giden yok kafayı yiyeceğim
kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olsun canm :)) ya biri bebiş haberi versin hadii
evet senle ben aynıydık.. İnşAllah canım vardır da bebişlerimiz bu kafa yemeleri unuturuz...
Canım o kişi ben olmak isterim elbette.. Ankaralıyım çokta güzel halay başı çekerim :)) ama Rabbim yazdımı işte onu bilmiyorum.. Hayırlısı ile inşAllah tez zamanda gelir benim küçük sıpam ile birlikte burdaki herkesin bebişi..
benim bebiş yok canım perşembe doktor bhcg istedi gittiğimde onda çıkmadı ama inşallah sende vardır
inşallah canım artar, bebeğini sağ salim kucağına alırsın, ama benim tavsiyem cuma günü yaptır kan testini , bu arada bat kaç senin?
:)) kız kusura bakma. senin de benim gibi beklediğini düşündüm nedense :) İnşAllah canım çok isterim hemde çoook ama kısmet..
Siz bu gülücükleri falan nasıl yapıyorsunuz bi de onu sorayım :) pek bi cahil kaldım buna da :)
Dun yaptirdim kan testini yarin yine yaptiriyim diyorum.canim benim adetlerim duzensiz genelde 33-35 gunde olurum gencen ay14ekimde oldum
evet senle ben aynıydık.. İnşAllah canım vardır da bebişlerimiz bu kafa yemeleri unuturuz...
Canım o kişi ben olmak isterim elbette.. Ankaralıyım çokta güzel halay başı çekerim :)) ama Rabbim yazdımı işte onu bilmiyorum.. Hayırlısı ile inşAllah tez zamanda gelir benim küçük sıpam ile birlikte burdaki herkesin bebişi..
önemli değil ne olacak ki aşk olsun, Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman hamile kalırım , takmıyorum artık kafama böyle şeyleri
bu arada yukarıda kullanıcı kontrol paneli var oraya gel, sonra sol tarafta hesabımın altında seçenekleri düzenle var oraya tıkla sonra altta çeşitli seçeneklerin altında gelişmiş düzenleyiciyi seç değişiklikleri kaydet de oluyor canım, gülücüklerin seninledir
o zaman yarın yaptırman lazım birde 2 tane yaptım diyorsun ya o testlerin koyulukları nasıldı :44:
önemli değil ne olacak ki aşk olsun, Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman hamile kalırım , takmıyorum artık kafama böyle şeyleri
bu arada yukarıda kullanıcı kontrol paneli var oraya gel, sonra sol tarafta hesabımın altında seçenekleri düzenle var oraya tıkla sonra altta çeşitli seçeneklerin altında gelişmiş düzenleyiciyi seç değişiklikleri kaydet de oluyor canım, gülücüklerin seninledir
o zaman yarın yaptırman lazım birde 2 tane yaptım diyorsun ya o testlerin koyulukları nasıldı :44:
inşallah tatlım halay başını çekerek giriş yaparız, ben öyle yapmayı düşünüyorumhamiş olduğumu öğrendiğimde ilk önce şöyle salınarak bir giriş yapıcam...
:93: :93: hoppaa, Allah Allaaaaahh, nin niri nini ni
kuzum yarın bir daha yaptır ve sonucuna göre bakarsın, şimdi bol bol dua et ve bekle canım
süpersin canım ya çok tşk ettim artık benimde bi ton gülücüğüm oldu
canım ya harikasın geçen günde bu gülücükleri koyduğnda kopmuştumolsunda zaten çekelim artık şu halayı
Vala aynen boyle yapmaktan baska carem yok ins artar deger inss en kisa zamanda daAllahim bu mubarek gunlerde isyeten herkeze evlat nasip eder..
süpersin canım ya çok tşk ettim artık benimde bi ton gülücüğüm oldu
canım ya harikasın geçen günde bu gülücükleri koyduğnda kopmuştumolsunda zaten çekelim artık şu halayı
funda nerede kızlar
akşama ne yemek var diye sorayım mı ne dersiniz
Sarıyere gitti Funda
Akşama kabak dolması mercimek çorbası , salata... sen ne yapıyorsun cnm?
ay ben niyetliyimde kaynanacığım ne yaptı acaba bi tanecik gelinine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?