vay vay vayy kıymetliyim diyorsun yaniAllah kabul etsin canım
evet canım çok güzel bir yer , bahçe şehir tarafında da "gölet" diye bir yer var mükemmell :)) gidiciim bir gün
kalin giyin o zaman fundoss. hadi kolay gelsinn. cabuk gelirsiniz ins
funda nerede kızlar
akşama ne yemek var diye sorayım mı ne dersiniz
Sarıyere gitti Funda
Akşama kabak dolması mercimek çorbası , salata... sen ne yapıyorsun cnm?
Nerdesiniz yaaaaa
neyse siz gelene kadar bende iş yapim bari
benim dünden kalan yemeklerim var, yarın bende yapacağım kabak dolmasıı
Hu huuuuuuuuuuuu işler erken bitti trafikte vardı biraz ama çok geç kalmadım değilmi çok fena soğuktu kızlar ço kesiyodu. midemde çok bulandı oruçluyum ya trafikte nerdeyse çıkarıyodum kapıyı açıp
canıııım sedommm gölet bizim mekan eşimle her pazar yürüyüş spor beklerimmmm tamammııııı
oyyy ayşenurum benide nasıl düşünürmüş geldim umarım gecikmedim
canım oruçluyum akşama zeytinyağlı pırasa yada patlıcan musakka yapmayı düşünüyorum dün pazardan aldık herşeyi hangisini yapsam bilmiyom. ama yetişmez bana, yoğurtlu semizotumla çorba var iftarıma
afiyet olsun cnm kusura bakma cvp geç oldu ama masamdan ayrılıyorum bazen
Evet canım çok güzel bir yer gölet :)) inşallah buluşuruz balıım , zeytinyağlı pırasa düdüklü de yap hemen olsun
tamam canımmmm
hımmmm iyi fikir bende çok kullanıyom düdüklü bak pırasa hiç yapmadım onla denim hele bi
ayy canım çekti şöle bol limonlu süper oluyo
musakka yorucu kızart pişir kalorilide valla en ideali pırasa benim kocam çok etci kız sebzeye bile et girecek şimdi o zeytinyağlı görse derki iki kanat ataydın şunun içine
bende tam tersi
benim ........ görümcem sipariş etmemiş dün bide o kadar tembihledimsilikse yaklaşıyo oluyo heralde canım
:)) inanmıyorum ya benim eşim de aynı yeşil fasulye yüzünden atıştık bir kereet atsan ne olur diyor ama hiiiç sevmiyorum...
benimde çok canım çekti şimdi pırasa , sen şimdi oruçsun da hepsini yapasın gelir :))
ya kizlar ovu testini yaptim ikinci cizgi silik cikti. nolacak simdii bilemedim:44: bugun 9. gunum daha
himm. o zaman ben erken yumurtluyorum. biz hep 12. gunde falan calismalara baslardik
ya kizlar ovu testini yaptim ikinci cizgi silik cikti. nolacak simdii bilemedim:44: bugun 9. gunum daha
anammm iki tontişimde burdaymışş bende meraklı meraklı başka sayfaları geziyom
ayyy sorma yaaa etci adam yaa bende sevmem tadını bozuyo sanki et atınca sebzeye hihihih
he kız sorma nasıl çekti canım anlatamammm
akşam çay keyfinin bile hayalini yapıyom
kııız geldimi kargon cadıııı
aaa çıktımı çizgi ne çabuk yeni bitti adetin kız
ben yaptım bende hiç çıkmadı yaaa
silikse elleme koyu olcak canım benim
iki çizgide aynı koyulukta düşün artık
utu yapiyordum. 15 dk once geldi. hemen yapayim dedim. suda icmedim test gelecek diye
neyse yaptim 1 dk icinde cikti. cokta silik degil ama. buraya fotosunu koymayi beceremedim yaa
ewet canım bende öle düşünüyorum kendim için çünkü 25-26günde bir oluyorum biz muhtemelen 12.gün falan yumurtluyoruz o yüzden gün aşırı ilişkiye başladım ben ne kadar dayanabilirsem artık
yummm geliyor sanırım :)) sen hiç boş bırakma bu zamanları, hadi hayırlısı ayşemm
çokmu silik kız değilse yaklaştı demek
fotosunu ekle bak yazı yazarken yukarda ataç işareti var
ona tıkla dosyayı seç ekle bitir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?