Kasım 2013

evet canım çok güzel bir yer , bahçe şehir tarafında da "gölet" diye bir yer var mükemmell :)) gidiciim bir gün

kalin giyin o zaman fundoss. hadi kolay gelsinn. cabuk gelirsiniz ins

funda nerede kızlar

akşama ne yemek var diye sorayım mı ne dersiniz

Sarıyere gitti Funda

Akşama kabak dolması mercimek çorbası , salata... sen ne yapıyorsun cnm ?

Hu huuuuuuuuuuuu işler erken bitti trafikte vardı biraz ama çok geç kalmadım değilmi çok fena soğuktu kızlar ço kesiyodu. midemde çok bulandı oruçluyum ya trafikte nerdeyse çıkarıyodum kapıyı açıp
canıııım sedommm gölet bizim mekan eşimle her pazar yürüyüş spor beklerimmmm tamammııııı
oyyy ayşenurum benide nasıl düşünürmüş geldim umarım gecikmedim

canım oruçluyum akşama zeytinyağlı pırasa yada patlıcan musakka yapmayı düşünüyorum dün pazardan aldık herşeyi hangisini yapsam bilmiyom. ama yetişmez bana, yoğurtlu semizotumla çorba var iftarıma

Nerdesiniz yaaaaa
neyse siz gelene kadar bende iş yapim bari

benim dünden kalan yemeklerim var, yarın bende yapacağım kabak dolmasıı

afiyet olsun cnm kusura bakma cvp geç oldu ama masamdan ayrılıyorum bazen

Evet canım çok güzel bir yer gölet :)) inşallah buluşuruz balıım , zeytinyağlı pırasa düdüklü de yap hemen olsun

afiyet olsun cnm kusura bakma cvp geç oldu ama masamdan ayrılıyorum bazen

Evet canım çok güzel bir yer gölet :)) inşallah buluşuruz balıım , zeytinyağlı pırasa düdüklü de yap hemen olsun

tamam canımmmm
hımmmm iyi fikir bende çok kullanıyom düdüklü bak pırasa hiç yapmadım onla denim hele bi
ayy canım çekti şöle bol limonlu süper oluyo
musakka yorucu kızart pişir kalorilide valla en ideali pırasa benim kocam çok etci kız sebzeye bile et girecek şimdi o zeytinyağlı görse derki iki kanat ataydın şunun içine
bende tam tersi

:)) inanmıyorum ya benim eşim de aynı yeşil fasulye yüzünden atıştık bir kere et atsan ne olur diyor ama hiiiç sevmiyorum...

benimde çok canım çekti şimdi pırasa , sen şimdi oruçsun da hepsini yapasın gelir :))

benim ........ görümcem sipariş etmemiş dün bide o kadar tembihledim silikse yaklaşıyo oluyo heralde canım

ya kizlar ovu testini yaptim ikinci cizgi silik cikti. nolacak simdii bilemedim:44: bugun 9. gunum daha

anammm iki tontişimde burdaymışş bende meraklı meraklı başka sayfaları geziyom
ayyy sorma yaaa etci adam yaa bende sevmem tadını bozuyo sanki et atınca sebzeye hihihih
he kız sorma nasıl çekti canım anlatamammm
akşam çay keyfinin bile hayalini yapıyom

kııız geldimi kargon cadıııı
aaa çıktımı çizgi ne çabuk yeni bitti adetin kız
ben yaptım bende hiç çıkmadı yaaa
silikse elleme koyu olcak canım benim
iki çizgide aynı koyulukta düşün artık

himm. o zaman ben erken yumurtluyorum. biz hep 12. gunde falan calismalara baslardik

ewet canım bende öle düşünüyorum kendim için çünkü 25-26günde bir oluyorum biz muhtemelen 12.gün falan yumurtluyoruz o yüzden gün aşırı ilişkiye başladım ben ne kadar dayanabilirsem artık

utu yapiyordum. 15 dk once geldi. hemen yapayim dedim. suda icmedim test gelecek diye
neyse yaptim 1 dk icinde cikti. cokta silik degil ama. buraya fotosunu koymayi beceremedim yaa

çokmu silik kız değilse yaklaştı demek
fotosunu ekle bak yazı yazarken yukarda ataç işareti var
ona tıkla dosyayı seç ekle bitir de

utu yapiyordum. 15 dk once geldi. hemen yapayim dedim. suda icmedim test gelecek diye
neyse yaptim 1 dk icinde cikti. cokta silik degil ama. buraya fotosunu koymayi beceremedim yaa

ne hızlı site değilmi bende keşkem şu jelden alaydım yaaa

ewet canım bende öle düşünüyorum kendim için çünkü 25-26günde bir oluyorum biz muhtemelen 12.gün falan yumurtluyoruz o yüzden gün aşırı ilişkiye başladım ben ne kadar dayanabilirsem artık

evet cnm. bende ilk gunler birsey olmaz diye sallamiyordum hic.

yummm geliyor sanırım :)) sen hiç boş bırakma bu zamanları, hadi hayırlısı ayşemm

ay heyecanlandim. iyiki dun birsey yapmamisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…