benim ........ görümcem sipariş etmemiş dün bide o kadar tembihledimsilikse yaklaşıyo oluyo heralde canım
himm. o zaman ben erken yumurtluyorum. biz hep 12. gunde falan calismalara baslardik
anammm iki tontişimde burdaymışş bende meraklı meraklı başka sayfaları geziyom
ayyy sorma yaaa etci adam yaa bende sevmem tadını bozuyo sanki et atınca sebzeye hihihih
he kız sorma nasıl çekti canım anlatamammm
akşam çay keyfinin bile hayalini yapıyom
kııız geldimi kargon cadıııı
aaa çıktımı çizgi ne çabuk yeni bitti adetin kız
ben yaptım bende hiç çıkmadı yaaa
silikse elleme koyu olcak canım benim
iki çizgide aynı koyulukta düşün artık
nede fundamm. konuya cevap ver bolumunu tikladigimizda mi geliyor
öfkelenme canmm, sana mı sipariş etmiş kendine mi :)
o garip sıvı geldi mi canm, dikkat ettin mi hiç ?
:)) canım ben şöyle bir şey yapmayı önermiştim eşime , etleri ayrı pişireyim sen yemeğine eklersin diye, saçmalama didiistese yaparım da öyle de kabul etmiyor :)
biz kredi kartı kullanmayız eşimle paramız varsa alırız görümcemin var kp de dedimki kendinden ya da babamınkinden al ben sana parasını veririm dedim tamam dedi söyleyeli 1hafta oldu dün sordum yine internetim yoktu benim veriyim kredi kartını kendiniz alın dedi baştan sölesene benim yum günlerim geldi nerdeyse tutucan böle götürücen
evet cevap yazarken burda üstte gülen suratın yanında ataç var ona tıkla
dosya seç de
sora da ekleniyo aşağıya ekle bitir de
öğren çalış biraz ilerde test atarız belki gebelik testiii
benim ayaklarım acaip üşüyor ve çenemde sivilce çıktı bide ıslaklık var iğrençççççç karnımda ağrıyoo ama nasılda belli ediyo kendini yaaa
biz kredi kartı kullanmayız eşimle paramız varsa alırız görümcemin var kp de dedimki kendinden ya da babamınkinden al ben sana parasını veririm dedim tamam dedi söyleyeli 1hafta oldu dün sordum yine internetim yoktu benim veriyim kredi kartını kendiniz alın dedi baştan sölesene benim yum günlerim geldi nerdeyse tutucan böle götürücen
tüh yaaaa ya bi kart çıkartsana kötü yanı yokki çokta faydası oluyor bak belki başka ihtiyacın olur hemn ilerde alman gerekir hemen bilgisayar başında alırsın
akşam alın bari birlikteyseniz onun kartı ile yada verseydi ya sana bilgilerini sadece kart no güvenlik no son k. tarihi yeterliydi yada telde iste bu bilgileri al hemen gecikme
bugun sabah uzayan akintim geldi ama ben sogan suyundan geliyordur dedim. kasiklarimda agriyor. daha cok sag kasigim agriyor birde yorgunluk var:44:
heheheheh ayneeeeeeen benimkide diyoki zaten etin suyuyla pişicek lezzet vericek diye istiyorum
anası alıştırmış benimkini illa tavuk suyu ile pilav çorba olacak
illa tavuk haşlayacam kanat kızartacam tavuk manyağı yaaa özellikle tavuk ben de pirzola severim
cnm tabletten olmuyor demekki. neyse ben diger pc den atarim bunu size. benimde ayaklarim usuyor ya. gerci bnim ayaklarim hep usur
evet cevap yazarken burda üstte gülen suratın yanında ataç var ona tıkla
dosya seç de
sora da ekleniyo aşağıya ekle bitir de
öğren çalış biraz ilerde test atarız belki gebelik testiii
benim ayaklarım acaip üşüyor ve çenemde sivilce çıktı bide ıslaklık var iğrençççççç karnımda ağrıyoo ama nasılda belli ediyo kendini yaaa
iyi bıd bııd zamanı kesin geldiibıd bııd bıdaaağğk
tavuk suyundan pilav çorbayı severimm bakk ona laf yok :)
tüh yaaaa ya bi kart çıkartsana kötü yanı yokki çokta faydası oluyor bak belki başka ihtiyacın olur hemn ilerde alman gerekir hemen bilgisayar başında alırsın
akşam alın bari birlikteyseniz onun kartı ile yada verseydi ya sana bilgilerini sadece kart no güvenlik no son k. tarihi yeterliydi yada telde iste bu bilgileri al hemen gecikme
akşam alın dedi de ben üstelemedim kaç gündür sölüyorum baştan söleseydi madem zaten sölendim kp çıkartıp veriyo bundan al ne alıcaksan diyo dedim gerek kalmadı artık daha öncede bi olayımız oldu o yüzden en ufak şeyde çıldırtıyor beniii
bak 2 aydir yanlis sayfalara calisiyormusumtabi bu test dogru gosteriyorsa
sus kız susss bende severim
karnım çok ağrıyo üşüttümmü acaba yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?