Kasım 2013

aynen kız bende gidip yapacam hemen bi test bu akşamd açalışma olsun artık dün uyuyakaldık yaa

ama benim hesabıma göre cuma başlamam lazım
pazarda yumyum
dün eşime diyorumki ne güzel bak pazara denk geliyo ctesi geceden başlayalım pazar sabah devam edelim akşama kadar
kafayı yemişsin sen dedi banaaaa

benim ........ görümcem sipariş etmemiş dün bide o kadar tembihledim silikse yaklaşıyo oluyo heralde canım

öfkelenme canmm, sana mı sipariş etmiş kendine mi :)
himm. o zaman ben erken yumurtluyorum. biz hep 12. gunde falan calismalara baslardik

o garip sıvı geldi mi canm, dikkat ettin mi hiç ?

:)) canım ben şöyle bir şey yapmayı önermiştim eşime , etleri ayrı pişireyim sen yemeğine eklersin diye, saçmalama didi istese yaparım da öyle de kabul etmiyor :)

nede fundamm. konuya cevap ver bolumunu tikladigimizda mi geliyor

evet cevap yazarken burda üstte gülen suratın yanında ataç var ona tıkla
dosya seç de
sora da ekleniyo aşağıya ekle bitir de
öğren çalış biraz ilerde test atarız belki gebelik testiii

benim ayaklarım acaip üşüyor ve çenemde sivilce çıktı bide ıslaklık var iğrençççççç karnımda ağrıyoo ama nasılda belli ediyo kendini yaaa

heheheheh ayneeeeeeen benimkide diyoki zaten etin suyuyla pişicek lezzet vericek diye istiyorum
anası alıştırmış benimkini illa tavuk suyu ile pilav çorba olacak
illa tavuk haşlayacam kanat kızartacam tavuk manyağı yaaa özellikle tavuk ben de pirzola severim

bugun sabah uzayan akintim geldi ama ben sogan suyundan geliyordur dedim. kasiklarimda agriyor. daha cok sag kasigim agriyor birde yorgunluk var:44:

cnm tabletten olmuyor demekki. neyse ben diger pc den atarim bunu size. benimde ayaklarim usuyor ya. gerci bnim ayaklarim hep usur

bugun sabah uzayan akintim geldi ama ben sogan suyundan geliyordur dedim. kasiklarimda agriyor. daha cok sag kasigim agriyor birde yorgunluk var:44:

iyi bıd bııd zamanı kesin geldii bıd bııd bıdaaağğk

tavuk suyundan pilav çorbayı severimm bakk ona laf yok :)

cnm tabletten olmuyor demekki. neyse ben diger pc den atarim bunu size. benimde ayaklarim usuyor ya. gerci bnim ayaklarim hep usur

ben hiç anlamadım bu tabletten zaten akşam ondan yazıyom ikonları bile bulamadım
benimde öle valla bazen çorapla yatıyom çok çelik gibi olunca
ya hava artık soğudu ondandır belki ama akıntı olayından anlıyorum yaklaştını en çokta
seninde yakın işte sen ve ben bu gece çalışalım riske atmayalım ama yarında yapalım test koyu olduğunda daha fazla efor sarfedelim
bende bu akşam hele yapim bakim şu testi

yaa funda bu gebelik testi nasil yapiliyor. uzun cubuk var sadece. ilk defa goruyorummm

tavuk suyundan pilav çorbayı severimm bakk ona laf yok :)[/QUOTE]

sus kız susss bende severim
karnım çok ağrıyo üşüttümmü acaba yaaa

boş ver sıkma canını, bugün söylesen yarın hemen geliyormuş, başkasından bulabilirsen kredi kartı hemen alırsın :112:

bak 2 aydir yanlis sayfalara calisiyormusum tabi bu test dogru gosteriyorsa

ayşem bu güne kadar 12. günden başlıyordun he çalışmalara, test doğru söylemese bile regl bittiğinde en azından 8. gününde falan başlasaydın

sus kız susss bende severim
karnım çok ağrıyo üşüttümmü acaba yaaa

yoksaa sende mi bıd bııd :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…