- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ne uçmuşsunuz beee oku oku bitiremedim, bende ev temizledim akşama misafir var, çok ilerlemeyin okumakta zorluk çekiyorum sonra
bu arada herkese hayırlı musmutlu akşamlar
sosyal sorumsuz canım yeni topik hayırlı uğurlu bol hamileli bol bebişli olsun inşallah canımmmmmmbenim bat sanırım 20 kasım bir kaç gün erken yada geç geldiği için sanırım dedimmmm
sosyal sorumsuz canım yeni topik hayırlı uğurlu bol hamileli bol bebişli olsun inşallah canımmmmmmbenim bat sanırım 20 kasım bir kaç gün erken yada geç geldiği için sanırım dedimmmm
Herkese iyi akşamlar... Benimde bugün misafirim vardı gelemem almış başınızı gitmişsiniz.. Makarna sohbetine iyi ki denk gelmemişim kalkar bende yapardım :) hafta sonu makarna yapılır mı diye de kocadan fırçayı yerdin :))
slmmmmm canlarımm
ya bat ve deneme sayısına kadar her rakam aynı seninle :) bende bat 8 kasım bizimde 3.deneme..belli olmaz belki allah dağına göre kar werirde öncekilerin tutar yani bi spermin vucutta 3 gün yaşadığını düşünürsek gitmeden önce son yapışında etkili olabilir.sen yinede kendini asla strese sokma derim..
sosyalim bak uğurlamaya geldim sayfanı iyileşim hep burdayım inşallah öpüyom tatlım
hoş geldin canım sefalar getirdin bir an önce iyileş bu başlığın bilirkişiye ihtiyacı var
utandım
benden bilirkişimi olur kız
merhaba kızlarrr
kasım ayı hepimize yarasın inşallahhh
allah iyiyliğini versin emi sanki ferman duyuruyoolur olur hemde çok güzel olurr, kızlar bu lingen var ya lingen herşeyi biliyooooo herşeyi biliyoooo ama şimdi biraz rahatsız iyileşince konu başlığımızın bilirkişisi olacak
merhaba kızlarrr
kasım ayı hepimize yarasın inşallahhh
allah iyiyliğini versin emi sanki ferman duyuruyo
selam kızlar
bat: 1 kasım
sonraki de 28 kasım
ilkine umut yok bari ikinciyi yakalayabilsem yaaf
Günaydın canlar, galiba benim bat gerçekleşecek daha var ama kendimi öle huzursuz öle sinirli ve ağlamaklı hissediyorum ki saçma sapan şeylere takılıyorum siz hiç böle oluyor musunuz adet yaklaşınca?
Ağlamak istiyorum kırıp dökmek istiyorum sanki çok büyük bi sorun varmış gibi hayatımda depresyonlardayım ( her ay yaklaştığında böyle olmam ama arada olurum ) Geçsin istiyorum bu kabus çok sinir bozucu ve haftanın ilk iş gününde offfff karnımda hafif hafif ağrımaya başladı ama pazar en erken olması gereken tarih
Günaydın canlar, galiba benim bat gerçekleşecek daha var ama kendimi öle huzursuz öle sinirli ve ağlamaklı hissediyorum ki saçma sapan şeylere takılıyorum siz hiç böle oluyor musunuz adet yaklaşınca?
Ağlamak istiyorum kırıp dökmek istiyorum sanki çok büyük bi sorun varmış gibi hayatımda depresyonlardayım ( her ay yaklaştığında böyle olmam ama arada olurum ) Geçsin istiyorum bu kabus çok sinir bozucu ve haftanın ilk iş gününde offfff karnımda hafif hafif ağrımaya başladı ama pazar en erken olması gereken tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?