Kasım 2013

sosyal sorumsuz canım yeni topik hayırlı uğurlu bol hamileli bol bebişli olsun inşallah canımmmmmmbenim bat sanırım 20 kasım bir kaç gün erken yada geç geldiği için sanırım dedimmmm

sosyal sorumsuz canım yeni topik hayırlı uğurlu bol hamileli bol bebişli olsun inşallah canımmmmmmbenim bat sanırım 20 kasım bir kaç gün erken yada geç geldiği için sanırım dedimmmm

Herkese iyi akşamlar... Benimde bugün misafirim vardı gelemem almış başınızı gitmişsiniz.. Makarna sohbetine iyi ki denk gelmemişim kalkar bende yapardım :) hafta sonu makarna yapılır mı diye de kocadan fırçayı yerdin :))

bebişim hoş geldin sağolasın, inşallah hayırlı gelirde herkes herkes hamile kalır,hadi ağustos ayı bebiş ayımız olsun, başlığı değiştirip hemen ağustos eylül 2014 hamileleri başlığı yaparız

makarna yemeklerin hasıdır, makarna candır, makarna güldür bülbüldür , ayy olsada şimdi yesek 1 tabak bol salça soslu

Umarım sizlerinde gönlünüze olur. Doğum ve ölüm kader fikrimce. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

sosyalim bak uğurlamaya geldim sayfanı iyileşim hep burdayım inşallah öpüyom tatlım

selam kızlar
bat: 1 kasım
sonraki de 28 kasım

ilkine umut yok bari ikinciyi yakalayabilsem yaaf

merhaba kızlarrr
kasım ayı hepimize yarasın inşallahhh

inşallah canım,inşallah....

allah iyiyliğini versin emi sanki ferman duyuruyo

selam kızlar
bat: 1 kasım
sonraki de 28 kasım

ilkine umut yok bari ikinciyi yakalayabilsem yaaf

neden umudun yok ki canım yaa, 28 kasımı bile hesaplamışsın, öyle yapma inşallah 2 kasımda çift çizgiyi görürsün

Günaydın canlar, galiba benim bat gerçekleşecek daha var ama kendimi öle huzursuz öle sinirli ve ağlamaklı hissediyorum ki saçma sapan şeylere takılıyorum siz hiç böle oluyor musunuz adet yaklaşınca?
Ağlamak istiyorum kırıp dökmek istiyorum sanki çok büyük bi sorun varmış gibi hayatımda depresyonlardayım ( her ay yaklaştığında böyle olmam ama arada olurum ) Geçsin istiyorum bu kabus çok sinir bozucu ve haftanın ilk iş gününde offfff karnımda hafif hafif ağrımaya başladı ama pazar en erken olması gereken tarih

Benim en belirgin belirtimdir: sebepsiz ağlamaklı olup hatta o an alıyorum

canım ben olmadan önce sadece fiziksel değişiklikler hissediyorum, öyle sinirlilik agresiflik olmuyor bende, psikolojikte olabilir bence sakin olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…