benimde bat 19 kasım bakalım heyacanla beklıyecegız bebişii
siz kaç aydır deniyorsunuz, hikayeniz nedir, paylaşmak isterseniz tabii
anamm anammm aynı günü bekliyoruz inşallah bu ay olur ha ne dersin
Tabi gerçi yeni sayılırım bu ay ilkti ama yinede umitliydim ama tutmadı insaallah bu ay olur ilk olmasına rağmen çok üzüldüm bilmiyorum çok kaptirdim sanırım kendimipeki siz ne zamandır bekliyorsunuz tabi sormamda bir mahsur yoksa
Ayrıca 11 kasım eşimin doğum günü ona bebek sürprizi yapmayı ta nişanlılıktan beri hayal ediyordum ama ekimde olmayınca malesef veremiyecegim
İnşallah canım çok istiyorum.. Kısmet tabi ama elimden geleni de yapmaya çalışıyorum.. Yediklerime falan dikkat eder oldum sanki hamileymişim gibi yada olursam bebişim etkilenmesin diye :))
nasıl yani dikkat ediyorsun, ben hiç etmiyorumda yediklerini ve yemediklerini yazarsan bizde bilgilenmiş oluruz
Canım ben doktora gtmiştim kontrol için bana folik asit verdi onu günlük alıyorum yeni başladım ama okuduklarıma göre daha erken başlanması gerekmiş ama napalım böyle oldu :)) her sabah yumurta ve süt kesin yiyor ve içiyorum, akşamları genelde unutabiliyorum sütü ama içmeye çalışıyorum.. her gün fındık ceviz falan yemeye çalışıyorum bunları nerdeyse 2 aydır düzenli yapıyorum, asitli şeyler içmemeye gayret ediyorum, dışardan yemeyi azalttık, her hafta tavuk balık yemeye çalışıyorum öle yani..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnasılsınız bata sayılı günler kaldı keyifler nasıl bende bir karar aldım sigarayı bırakmaya karar verdim nasıl bilmiyorum ama sigara en büyük engel sanki içimden öyle bir ses geliyor.içen varmı bilgisi olan
ya ben diğer aşılamada bırakmıştım kolay bırakabiliyorum neyseki..ama eşim bırakmadığı için kokusundan yine etkileniyorum.başladım tekrar..dün gece dedim ama bu hafta son.artık ben bırakıyorum sen içeceksen git dışarıda iç dişini fırçala kokunu sür öyle gel dedimben hiç kullanmadım bu yaşıma kadar ama bırak sende içme artık gerçekten çok zararlı hem kendin hemde bebiş için
ya ben diğer aşılamada bırakmıştım kolay bırakabiliyorum neyseki..ama eşim bırakmadığı için kokusundan yine etkileniyorum.başladım tekrar..dün gece dedim ama bu hafta son.artık ben bırakıyorum sen içeceksen git dışarıda iç dişini fırçala kokunu sür öyle gel dedimçünkü ona bırak dedim.bıraktım demesine rağmen gizli gizli içtiğini gördüm.yalan söylemeye başladı birden.sonra vazgetim.içte nerde içersen iç ev dışında diyorum :)))
sen anlatınca kendi yazdığımı okuyorum gibi oldu, benimde eşim evlenmeden önce çok içiyordu evlendikten sonra ben içmediğim için sende içmeyeceksin dedim, bi ara bıraktı şimdi gizli gizli iş yerinde içiyor tabi eve geldiği zaman kokuyor ben anlıyorum içmediğim için, gözümün görmediği yerde iç dedim artık bende ne yapayım bırakamıyor adam , doktor kesin kes içmesin diyor eşimin yaşı 37 ama dinlemiyor beni işte keşke bıraksa, senin bırakman daha zor olur tabi eşinde içtiği için ama sen yinede bırak bebeğin için
Gunaydin
Selamlar herkese.
bırakcam çok kararlıyım.sende eşine içe diye zorlama.güzellikle konuşmaya devam et hergün.bebeğiniz için olduğunu zorla anlatmaya çalış.ben demiştim bıraktım dedi.bigün bi baktım elektrik sayacının kapağının içinde paket buldum.onu görünce iç dedim.ama artık evde içmesine izin vermicem.dışarda dona dona içince aklı başına gelir belki..ve sorun şu benimle evlnmek istiyorsan sigarayı bırakacaksın dedi ben bıraktm o başladı
aferin sanakonuştum canım konuştum iyilikle güzellikle, kötülükle kavga ettim küstüm olmadı olmadı şimdide kendi haline bıraktım, ama en azından azalttı buda bi başarı benim için
canım benim 1 kürtajım var kürtajdan sonra 2 ay denedik olmadı 3. ay kasım işte, benimde eşim ekim doğumlu adetten 2 gün önce silikte olsa çift çizgiyi gördüm çok sevindim eşime en güzel doğum günü hediyesini vereceğim diye 2 gün sonra adet oldum, kısmet değilmiş demek ki
nasıl yani dikkat ediyorsun, ben hiç etmiyorumda yediklerini ve yemediklerini yazarsan bizde bilgilenmiş oluruz
Bat: 8 Kasım. Ama ümitsizimyarın 14. günüm ve ben görev yerime dönüyorum. En verimli günlerimi değerlendiremeyeceğim Bu 3. denememiz olacaktı.
aferin sanasıra bende o zaman hadi bismillah
ole oluyor mu cıft cızgyı hamıle olmadanda çıkıyor mu:44:
herkese günaydınlaar
hayırlı haberlerini bekliyoruz, zafer biz kadınların olmalı
kimyasal olabiliyor canım, bu yüzden ben bundan sonra testleri batım 3 gün geçince yapacağım, daha garanti olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?