Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Hayırlısı olsun canım. Umarım herşey istediğin gibi gider. Haberlerini bekliyoruz .

Hayırlısı olsun hakkında canım güzel başlangıçlar yapar güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Saolun kızlar elimde iki poşet ilaçla eve geri dönüyorum.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın benim ve uğraşan herkesin

Saolun kızlar elimde iki poşet ilaçla eve geri dönüyorum.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın benim ve uğraşan herkesin
Ne dedi doktor canım? Kimyasal gebeliği söyledinmi? Başladınızmı bugün yani tedaviye? Tahlil falan istemedimi? Ay çok soru sordum

Kızlar merhaba, ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum. Hayatımda duydugum en güzel sesti. Rabbime şükürler olsun herkese nasip olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Ne dedi doktor canım? Kimyasal gebeliği söyledinmi? Başladınızmı bugün yani tedaviye? Tahlil falan istemedimi? Ay çok soru sordum
Başladık canım.Valla test falan istemedi.İzah ettim durumumu.Bence doktor bana umutsuz vaka diye bakıyo.Yada deger cok yükselmedigi için kimyasal gözüyle bakmadı bende çok kurcalamadım.Benden kan istedi fsh ve lh hormonuna bakıcakmış.Bugün menegon ignelere başlıyorum.Kalçadan vurulucakmışım akşamları vurdurmamı söylediler.Öyle işte

Hayırlısı olsun canım umarım bebeğini kucağına alırsın :) stres yapma rahat ol. İğnelerini hep aynı saatde yapmaya çalış çok önemli.

Hayırlısı olsun canım umarım bebeğini kucağına alırsın :) stres yapma rahat ol. İğnelerini hep aynı saatde yapmaya çalış çok önemli.
Saol canım.Stres yapmamaya çalışıyorum akısına bıraktım.Nasipten ötesi yok.Hayırlısı...

Kızlar yaa benim 5.haftanın başlarında sadece hafif bulantılarım vardı ara yokluyordu bugün sadece sabah oldu içime dert oldu acaba bişey mi oldu diye kanamam lekem hiç bişey yok endişem yersiz mi acaba

Kızlar sizdende hbsag,anti hbs,anti hıv,anti hcv,anti rubella,hemegrom gibi testler istendi mi hem ben hemde eşim yaptırıcakmışız.Rutin heralde bu testler dimi

Kızlar merhaba, ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum. Hayatımda duydugum en güzel sesti. Rabbime şükürler olsun herkese nasip olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Cnn ya gözünaydın allah kucağında mis kokusunu duymayınca nasip ersin cümlemize benimde beklemede 3 günün sonuna geldik allahtan çalışıyorum da zaman geçti bugun

Kızlar sizdende hbsag,anti hbs,anti hıv,anti hcv,anti rubella,hemegrom gibi testler istendi mi hem ben hemde eşim yaptırıcakmışız.Rutin heralde bu testler dimi
Evet canım tedavi öncesi istiyorlar bizde yaptırmıştık.

Evet canım tedavi öncesi istiyorlar bizde yaptırmıştık.
Hamile kalındıktan sonra istendimi tekrar cnm? Biz eylülde yaptırmışdık testleri opu işlemi eylülde oldu çünkü. Dondurulmuş olduğu içinde kasımda transferim yapıldı. Normal doktorum her ihtimale karşı tekrarlayalım testleri dedi bana yarın sabah belki gider kan veririm.

Evet benden de tekrar istedi doktorum ama henüz yaptıramadım canım.

topigimizdeki ikiz aneleri, ben bademsekerim28,kokulucilek ve morinci baska varmi kizlar. Tup bebek zaten sikintili ikiz olinca daha da sikintili allah bizlere yardim etsin

topigimizdeki ikiz aneleri, ben bademsekerim28,kokulucilek ve morinci baska varmi kizlar. Tup bebek zaten sikintili ikiz olinca daha da sikintili allah bizlere yardim etsin
Amin amin öyle düşünme kötüyü çağırma valla bak ben buna inanıyorum rahat olacak oh diyelim en azından psikolojik olarak rahatlayalım

Haklisin canim,bizim daha dikkatli olmamiz gerekiyor.benim 6.haftada kananam oldu uc haftadir yatiyorum ikizlerde cok sık rastlaniyormus

Kızlar yaa benim 5.haftanın başlarında sadece hafif bulantılarım vardı ara yokluyordu bugün sadece sabah oldu içime dert oldu acaba bişey mi oldu diye kanamam lekem hiç bişey yok endişem yersiz mi acaba
Bende 7 haftalık gebeyim benim hiç bulantım olmadı. Hatta benim lekelenmelerim içerde kanamam da var. Yani demem o ki gebelikte bulantı herkeste olmuyor onu kıstas olarak almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…