Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Inş hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla.... bana çok dua edin lütfen çok ihtiyacım var
Inan canım buradaki herkes ve hatta çocuk isteyen herkes dualarımda hadisi şeriftede geçtiği gibi kendin için istediğin bir şeyi müslüman kardeşin içinde istemedikçe RABBIM duaları kabul etmez... kendim için neyi istiyorsam herkes içinde istiyorum RABBIM seninde yavrunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ümmet-i muhammedle ALLAH'IM hiç bir müslüman kardeşimizide evlat hasretiyle sınamasın içinde de bizleri...

Ayhh canımsın Allah razı olsun cevap yazdığın için :) ben daha kalp duymaya gitmedim 6+ 1im sanırım son adet tarihine göre. Daha hiçbir bulanti falan yok korkuyorum kalbi atmıyor mu acaba diye
Canim bende senin gibiydim baya endise ettim ama şükür bebekte bir sorun yokkk hatta simdi bile cok az bulantim var bir ara baya yordu ama dediğim gibi hic oyle perişanım diyecegim bir bulantim olmadi... hic kusmadim da... bence strese sokma kendini

Ne guzel bir dua Amiiiin . Allah razi olsun..

Kızlar mide bulantısı veya affedersiniz ama kusma meselesi kaçıncı haftada biter tamamen? Bilgisi olan varmı. 10 haftayı bitirdim hala daha değişen bişey yok sadece ilk başladığında bulantı tüm gün sürüyodu şimdi sadece sabahları var ama kusma meselesi azalmadı.

Günaydın canlar mesajlarınızı okuyorum ama çoğu zaman yazamıyorum kusura bakmayın. Midem çok fena. Benim 5. Hafta sonlarında başladı hala çok çok fena inşallah azalacağını en azından sabahları olacağını umuyorum. Pozitifi gören tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıcakla hayırla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin. Allah hepimize kolaylıklar versin. Öpüyorum hepinizi.

Kızlar ya öğretmenim ben. Çok kızdım derste aniden hızla masaya vurdum bişey olmamıştır değil mi ? Ayy kafayı yedirecek bu süreç bize

Canim gözünü korkutmak gibi olmasin ama ben kızımda 6ay cektim o bulantiyi... sadece ogleye kadar oluyordu ama mahvediyordu beni... hatta doğuma kadar devam etti ama o ilk 6aydaki kadar siddetli degildi... o gebeligimde surekli kilo vermistim hatta allah yardimcin olsunnn

Sade bulantı olsa keşke sorun etmeyecem ama kusma olunca işin içinde mahvediyor beni ya

Sade bulantı olsa keşke sorun etmeyecem ama kusma olunca işin içinde mahvediyor beni ya
Maalesef bende de vardi kusma ve hic gecmedi canim ya sadece sabahti ama insani hakikatten mahvediyor... 12.hafta gibi gecer diyorlar insallah geçer canim

En şiddetli ben yaşıyorum sanırım sabah akşam afedersiniz çıkarıyorum yediğim birşey kalmıyor içeride çubuk kraker bastırıyor biraz bi de ekşi yeşil elma doktorum bi hap verdi ama o da fayda etmedi en sonunda serum taktırdık içine vitamin karıştırdılar özellikle b vitamini bulantıyı kesermis, gerçekten iyi geldi 2 gündür çok iyiyim kusma kesildi bulantı da baya hafifledi.

Merak etme senden kotusude var ben serum elimde iken bile kustum her aksam her aksam kusuyurom hic birsey fayda etmiyor ne elmalae ne krakerler hicbiri sadece dikatumi cekti balik yedigim iki aksam kusmadim

Merak etme senden kotusude var ben serum elimde iken bile kustum her aksam her aksam kusuyurom hic birsey fayda etmiyor ne elmalae ne krakerler hicbiri sadece dikatumi cekti balik yedigim iki aksam kusmadim
Ayy deme Allah yardımcın olsun canım çok zor gerçekten insan yiyemedikce halsiz kalıyor geçecek inşallah bugünlerde. Ne güzel iyi gelen birşeyler bulabilmissin balık faydalı hemde bende severim ama kokusu bile rahatsız ediyor şuan tez zamanda normale dönebilmek ümidiyle

Kızlar selamlar Doktora geldim sıramı bekliyorum.Cok heycanlıyım.daha bugün ilk gün benim gibi cok heycanlanan oldu mu İşin kötü tarafı eşimde yanımda yok.

Canim seninkide ikizmi?

Kızlar selamlar Doktora geldim sıramı bekliyorum.Cok heycanlıyım.daha bugün ilk gün benim gibi cok heycanlanan oldu mu İşin kötü tarafı eşimde yanımda yok.
Hayırlısı olsun canım. Umarım herşey istediğin gibi gider. Haberlerini bekliyoruz .

Hayırlısı olsun hakkında canım güzel başlangıçlar yapar güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…