Canım dozajı doktor kiloya göre ayarlıyor. Herkesde aynı doz uygulanmaz. Yumurtalarının büyüme boyutuna göre dozu artıradabilir sana.Kızlar ben menogonu beş doz 2 su şeklinde kalçadan yaptırıyorum.Sizde dozlar kaçtı.
Tedavi öncesi ve transfer günü ikimizden istedi keseyi görünce sadece benden tekrarlamamı istedi ek birkaç test daha vardı.Kızlar sizdende hbsag,anti hbs,anti hıv,anti hcv,anti rubella,hemegrom gibi testler istendi mi hem ben hemde eşim yaptırıcakmışız.Rutin heralde bu testler dimi
Cevap verdiğin için teşekkürler canım.Yalnız igne çok yakıyomuş.Ben aşılama için kullanılan gonal f gibi hafif sanmıştım ama deilmiş malesefCanım dozajı doktor kiloya göre ayarlıyor. Herkesde aynı doz uygulanmaz. Yumurtalarının büyüme boyutuna göre dozu artıradabilir sana.
Bende menopur kullanmıştım göbekten yapıyodum ben günde bir doz. Bazı yerlerim morarmıştı beceremediğimden iğneyi yapmayı.Cevap verdiğin için teşekkürler canım.Yalnız igne çok yakıyomuş.Ben aşılama için kullanılan gonal f gibi hafif sanmıştım ama deilmiş malesef
Arkadasim bu topigi transferi yapilip kasim ayinda transferi yapilanlar icin actik siz ise ta tedaviye yeni basliyorsunuz tup bebek formunda yeni tevye baslayan bir suru topik var ordan baksan daha iyi edersin cunku biz o safhalarivectik hatirlamak istemiyor kimse tak diye yaziyorsunz psikiolojimiz o zorlu surece gidiyor kalbini kitdiysam ozir dilerimKızlar ben menogonu beş doz 2 su şeklinde kalçadan yaptırıyorum.Sizde dozlar kaçtı.
Allah razı olsun canım amin inşallah :) darısı başına inşallah dualarım seninle..Cnn ya gözünaydın allah kucağında mis kokusunu duymayınca nasip ersin cümlemize benimde beklemede 3 günün sonuna geldik allahtan çalışıyorum da zaman geçti bugun
Ben menopur vuruldum kalçadan 5 toz 3 su şeklinde.Kızlar ben menogonu beş doz 2 su şeklinde kalçadan yaptırıyorum.Sizde dozlar kaçtı.
Haklısınız ilk olunca insan tedirgin oluyor diken üstündeyim bu ara nedense kafama takmıyorum diyordum ama insan ister istemez takıyormuş cevap verdiğiniz için teşekkür ederimBende 7 haftalık gebeyim benim hiç bulantım olmadı. Hatta benim lekelenmelerim içerde kanamam da var. Yani demem o ki gebelikte bulantı herkeste olmuyor onu kıstas olarak almayın
Tedavi heyecanıyla birşeyler sormuş bu şekilde cevap vermeniz çok yanlış. Sonra kalbini kırdıysam özür dilerim yazmıssınız. Belki karışmamam gereken bir konu ama cevap yazma gereği duydum. Ona bakarsanız psikoloji bozacak başka şeylerde yazılıyor buraya. Onlara da bu tepkiyi verin öyleyse.Arkadasim bu topigi transferi yapilip kasim ayinda transferi yapilanlar icin actik siz ise ta tedaviye yeni basliyorsunuz tup bebek formunda yeni tevye baslayan bir suru topik var ordan baksan daha iyi edersin cunku biz o safhalarivectik hatirlamak istemiyor kimse tak diye yaziyorsunz psikiolojimiz o zorlu surece gidiyor kalbini kitdiysam ozir dilerim
Diğerleri önemli değil yani keyfin bilirPurple81, symm, koprulu ,kokulucilek , cileklisut, morincii ,bademsekeri 28,yeni topik actim orda sizi bekliyum
Görüyoruz ki Görgü çok önemli birşey :)Diğerleri önemli değil yani keyfin bilir
Açınca benide çağırın kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?