Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kızlar ben menogonu beş doz 2 su şeklinde kalçadan yaptırıyorum.Sizde dozlar kaçtı.

Canım dozajı doktor kiloya göre ayarlıyor. Herkesde aynı doz uygulanmaz. Yumurtalarının büyüme boyutuna göre dozu artıradabilir sana.
Cevap verdiğin için teşekkürler canım.Yalnız igne çok yakıyomuş.Ben aşılama için kullanılan gonal f gibi hafif sanmıştım ama deilmiş malesef

Cevap verdiğin için teşekkürler canım.Yalnız igne çok yakıyomuş.Ben aşılama için kullanılan gonal f gibi hafif sanmıştım ama deilmiş malesef
Bende menopur kullanmıştım göbekten yapıyodum ben günde bir doz. Bazı yerlerim morarmıştı beceremediğimden iğneyi yapmayı.

Kızlar ben menogonu beş doz 2 su şeklinde kalçadan yaptırıyorum.Sizde dozlar kaçtı.
Arkadasim bu topigi transferi yapilip kasim ayinda transferi yapilanlar icin actik siz ise ta tedaviye yeni basliyorsunuz tup bebek formunda yeni tevye baslayan bir suru topik var ordan baksan daha iyi edersin cunku biz o safhalarivectik hatirlamak istemiyor kimse tak diye yaziyorsunz psikiolojimiz o zorlu surece gidiyor kalbini kitdiysam ozir dilerim

Cnn ya gözünaydın allah kucağında mis kokusunu duymayınca nasip ersin cümlemize benimde beklemede 3 günün sonuna geldik allahtan çalışıyorum da zaman geçti bugun
Allah razı olsun canım amin inşallah :) darısı başına inşallah dualarım seninle..

Bende 7 haftalık gebeyim benim hiç bulantım olmadı. Hatta benim lekelenmelerim içerde kanamam da var. Yani demem o ki gebelikte bulantı herkeste olmuyor onu kıstas olarak almayın
Haklısınız ilk olunca insan tedirgin oluyor diken üstündeyim bu ara nedense kafama takmıyorum diyordum ama insan ister istemez takıyormuş cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

[canıQUOTE="meriyaso, post: 54036378, member: 859322"]Haklısınız ilk olunca insan tedirgin oluyor diken üstündeyim bu ara nedense kafama takmıyorum diyordum ama insan ister istemez takıyormuş cevap verdiğiniz için teşekkür ederim[/QUOTE]
Canım benim bulantılarım kusmalarım olduğu halde her hafta doktora giderken bir korku içinde gidiyorum. Sanırım tekmeleri hissedene kadar bu tedirginliklerimiz devam edecek

Tedavi heyecanıyla birşeyler sormuş bu şekilde cevap vermeniz çok yanlış. Sonra kalbini kırdıysam özür dilerim yazmıssınız. Belki karışmamam gereken bir konu ama cevap yazma gereği duydum. Ona bakarsanız psikoloji bozacak başka şeylerde yazılıyor buraya. Onlara da bu tepkiyi verin öyleyse.

Kızlar bizde bi konu açalım oraya geçelim takiptende çıkarıyorum ben burayı eğer açarsanız bi topic haberim olsun yada beraber bi isim bulup açalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…