Canm internette transfere gore yaziyor ama benim doktorum son adete gore hesapladi,ultrasonda bebegin gelisimine baktigindada son adetimle günü gününe ayni ciktiKızlar birşey soracağım artık kafam allak bullak oldu. Gebelik haftamız son adete göre mi yoksa transfer gününe göre mi sayılıyor. Doktorum son adetimden hesaplıyor ama bir kaç kişi transfer tarihinden hesapşandıgını söylüyor.
Canım tuzsuz kraker tüket, bulantıyı bastırır. Zencefili duydum ama cesaret edemedim deneyim.Kızlar mide bulantısı için zencefil kullanan var mı?
NegüzellGünaydın canım... pencereden baktım heryer kar çok güzel
Ben ilk gebeligimde kullanmistim canim bildigim kadariyla zarari yok ama yinede dr una bir sor istersenKızlar mide bulantısı için zencefil kullanan var mı?
Canım tuzsuz kraker tüket, bulantıyı bastırır. Zencefili duydum ama cesaret edemedim deneyim.
Ben ilk gebeligimde kullanmistim canim bildigim kadariyla zarari yok ama yinede dr una bir sor istersen
AnkaraNegüzellhangi sehir? İstanbulda da hic bisey yok
Ankaranin neresi bitanem bende ankaradayım demette hiç bişey yok yağdı gittiAnkara
Ankaranin neresi bitanem bende ankaradayım demette hiç bişey yok yağdı gitti[/QUO
Oran canım çankaya köşkü civarı
Aynen canım benim eşim subay lojmanlarda oturuyoruz cumhurbaşkanlığı lojmanlarindaAnkaranin tadı orada çıkar tabi benim çocukluğum orada geçti andiçende hem ilkokulu hem ortaokulu okudum sende oraya yakınsın sanırım
6+4 de yavas yavas basladi suan 7+3 deyim tavan yapmis bi sekildeKızlar merhabalar bulantiniZ kaçıncı haftada başladı ?
Ayhh canımsın Allah razı olsun cevap yazdığın için :) ben daha kalp duymaya gitmedim 6+ 1im sanırım son adet tarihine göre. Daha hiçbir bulanti falan yok korkuyorum kalbi atmıyor mu acaba diye6+4 de yavas yavas basladi suan 7+3 deyim tavan yapmis bi sekilde
canim korkma öylede düsünme herkes ayni degil. Nekadar gec o kadar iyiAyhh canımsın Allah razı olsun cevap yazdığın için :) ben daha kalp duymaya gitmedim 6+ 1im sanırım son adet tarihine göre. Daha hiçbir bulanti falan yok korkuyorum kalbi atmıyor mu acaba diye
Galiba kalbi duymadan rahat edemeyeceğim. Gerçi sonrasında da stres bitmeyecek :) dediğin gibi sağlıklı olsun da ne kadar geç o kadar iyi :)canim korkma öylede düsünme herkes ayni degil. Nekadar gec o kadar iyi
Canım korkma ben 7 haftaliğim ALLAH'IN izniyle bende daha kalp atışını duymadım daha ama bulantım yok arada bi yokluyor hafif ama başka bişey yok sen içini ferah tut RABBIM'IN izniyle güzel bir şekilde kalp atışlarını duyarız dua edelim bol bol ama sıkıntı stres yapmaAyhh canımsın Allah razı olsun cevap yazdığın için :) ben daha kalp duymaya gitmedim 6+ 1im sanırım son adet tarihine göre. Daha hiçbir bulanti falan yok korkuyorum kalbi atmıyor mu acaba diye
Ne güzel söyledin Rabbim 'in izniyle... Allah isteyen herkese ama herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. Buradaki herkes sağlıkla kucağına alır inşallah. Hep beraber bebeklerin gazını sıkıntı ederiz inşallah :)Canım korkma ben 7 haftaliğim ALLAH'IN izniyle bende daha kalp atışını duymadım daha ama bulantım yok arada bi yokluyor hafif ama başka bişey yok sen içini ferah tut RABBIM'IN izniyle güzel bir şekilde kalp atışlarını duyarız dua edelim bol bol ama sıkıntı stres yapma
Aynen dimi ya ne güzel olur artık gece uykuda olmaz bütün anneler burada olur birbirine destek olur ALLAH'IN izniyle hayali bile çok ama çok güzelNe güzel söyledin Rabbim 'in izniyle... Allah isteyen herkese ama herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. Buradaki herkes sağlıkla kucağına alır inşallah. Hep beraber bebeklerin gazını sıkıntı ederiz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?