Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Canm internette transfere gore yaziyor ama benim doktorum son adete gore hesapladi,ultrasonda bebegin gelisimine baktigindada son adetimle günü gününe ayni cikti

Kizlar 1 haftadir kendimi cok kötü hisediyorum. Hasta gibi, mide bulantisi beni benden alip gidiyor. Cabucak gecsin bu dönem..

Canım tuzsuz kraker tüket, bulantıyı bastırır. Zencefili duydum ama cesaret edemedim deneyim.

Ben ilk gebeligimde kullanmistim canim bildigim kadariyla zarari yok ama yinede dr una bir sor istersen

Herşeyi denedim hiçbiri fayda etmedi eşim zencefili duymuş ondan bi sorayım dedim. Uyumadığım her an midem bulanıyor. Tabi çok şükür buna da inşallah bebiiler sağlıklı olsunlar da artık idare edeceğiz bir şekilde. Allah yardımcımız olsun.

Ankaranin tadı orada çıkar tabi benim çocukluğum orada geçti andiçende hem ilkokulu hem ortaokulu okudum sende oraya yakınsın sanırım

Ayhh canımsın Allah razı olsun cevap yazdığın için :) ben daha kalp duymaya gitmedim 6+ 1im sanırım son adet tarihine göre. Daha hiçbir bulanti falan yok korkuyorum kalbi atmıyor mu acaba diye
Canım korkma ben 7 haftaliğim ALLAH'IN izniyle bende daha kalp atışını duymadım daha ama bulantım yok arada bi yokluyor hafif ama başka bişey yok sen içini ferah tut RABBIM'IN izniyle güzel bir şekilde kalp atışlarını duyarız dua edelim bol bol ama sıkıntı stres yapma

Ne güzel söyledin Rabbim 'in izniyle... Allah isteyen herkese ama herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. Buradaki herkes sağlıkla kucağına alır inşallah. Hep beraber bebeklerin gazını sıkıntı ederiz inşallah :)

Aynen dimi ya ne güzel olur artık gece uykuda olmaz bütün anneler burada olur birbirine destek olur ALLAH'IN izniyle hayali bile çok ama çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…