Konuyu kendisi açtığı için yazılanlardan rahatsız sanırım çok garip gerçekten. Hali tavrı ne kadar ayıp. İkiz, tek diye ayırmasına hele birşey diyemiyorum. Burada herkes ne zorluklarla hamile kalmıs. Güzel bir dille anlatmak varken...Kızlar bizde bi konu açalım oraya geçelim talihtense çıkarıyorum ben burayı eğer açarsanız bi topic haberim olsun
Aynen öyle canım çok kötü bi davranış ikiz olunca hamile tek olunca değil mi yani zaten stresleyiz birbirimizle bi şeyler paylaştıkça bi nebze rahatliyoruz konun odağında olmadığı için böyle davrandı bence neyse hadi topic aç orada tedaviye yeni başlayan başlamayan hamile olan ikiz tek farketmez birbirimizle bi şeyler paylaşalimKonuyu kendisi açtığı için yazılanlardan rahatsız sanırım çok garip gerçekten. Hali tavrı ne kadar ayıp. İkiz, tek diye ayırmasına hele birşey diyemiyorum. Burada herkes ne zorluklarla hamile kalmıs. Güzel bir dille anlatmak varken...
Konuyu açan arkadaş değişik tavırlara girdi yeni topic açıp istediği kişileri oraya davet etti bitanem bizde dış kapının dış mandali misali yeni bi konu açalım dedikKızlar noldu böle bir anda? Herkes dağıldı.symmm nerelerdesin cnm?
Valla arkadasım ben sana yazdıgı karşısındaki sessiz kalamadım.Kızlar kimseden ses seda yok o saydıkları dışında kalanlar biz o zaman başka topik açalim olur mu.İsim ne olsun
Saol canım.Yorum yok..Valla arkadasım ben sana yazdıgı karşısındaki sessiz kalamadım.
Canım sadece senle ilgili değil hepimizle bi problemi var galiba diyorum bi topic başlatalım tüp bebek anneleri ve adayları diye herkes ne sormak istiyosa onu sorsunBen artık buraya yazmıyorum.Burda sevdigim arladaşlar vardı.Ben bişey sordugumda cevap verdiler ilgilendiler saolsunlar.O yüzden tüp bebek sürecinde tecrubeli olduklari benim geçtigim yollardan geçtikleri için fikirlerini alabilmek için yazıyodum.Yalnız topik sahibinin benimle ne alıp veremedigi var çözemedim.Yeni topik açtım şu şu isimler gelebelirsiniz demeside bi ayrı acayip.Heralde hamileliği zor geçiyo diye psikolojisi bozulmuş başka bi sebep bulamıyorum..
O konuda hak veriyorum.Yanlış anlaşılacak bi durum deil bu.Bana yazdığı mesaji sonrası bi kaç kişiyi o ikiz gebelik topiğine çağırması diyerlerini çağırmaması ilginç deil mi .Sonuçta hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz ben yeni başlıyorum diye bilgi almak istedim ilk denemem çünkü.Hak verdigim noktalar var ama tavır hoş deil benceKızlar yanlış anlamayın herkes stresli zamanlardan geçiyor bizi ancak biz anlarız. İkiz topiği açtı çünkü ikizler çok riskli yok biri ileri gidiyo biri geri erken doğum oluyor. Hepimiz stresliyiz üzmeyin lütfen kendinizi. Ben bile bazen tek mi olsaydı diye korkuyorum. İnşallah hepimiz sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza alırız. Herkes sağlıklı hayırlı hamilelik geçirir.
Evet canım bence deCanım sadece senle ilgili değil hepimizle bi problemi var galiba diyorum bi topic başlatalım tüp bebek anneleri ve adayları diye herkes ne sormak istiyosa onu sorsun
Sen cok saygısız bi insansın gercekten özür dileyeceğin yerde yaptıgına bak... yazık!Kimse ile polemige girmiyum kimsede hakkimda yorum yapmadisn lutfen
Canim boşver uzatmıyalım.Hamişsiniz bebişlerinizi üzmeyin germeyin.Kalp kırmaya gerek yok.Allah herkesin yardımcısı olsunSen cok saygısız bi insansın gercekten özür dileyeceğin yerde yaptıgına bak... yazık!
Katılıyorum size şekilde tavırlar hiç hoş değil sende zamanında hamid olan birilerinemutlaka sormussundue biseyler .şahsen ben pozitifleri okudukça kendiminkininde pozitif olacağına inanıyorum onun için lütfen insanları rencide edecek şeyler yazmayın zaten herkes bu süreçte yipraniyorGörüyoruz ki Görgü çok önemli birşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?