Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Arkadaslar ne oldu ya??? Bir gun girmedim ortalik karışmış? Kimse kotu niyetli degildir eminim yapmayin lutfen bizler sadece stresten uzak durmalıyız bunu birbirimize yapmayalım

bende geçen gün transfer hazırlığındayım diye heyecanla yazmıştım buraya oysa ki sizin psikolojinizi bozmuşum kusura bakmayın. buraya tedavideyken yazanların hevesi siz hamileleri gördükçe artıyor yazmalarının sebebi bu. tavrınıza bakılırsa herkes bu hevesi kaldıramıyor demek ki. benim de 'transfere gerisayım' topiğim var ama tüp bebek hamileleri de yazıyor ben ne diyeyim onlara siz hamile kalmışsınız yazmayın artık kıskanıyoruz psikolojimiz bozuluyor mu? çok yanlış tavrınız.

Kızlar bugün çok kötü bi haber aldım 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu yıkıldım resmen. Allah kimseye yasatmasin. Kendime gelemiyorum.

Kızlar bugün çok kötü bi haber aldım 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu yıkıldım resmen. Allah kimseye yasatmasin. Kendime gelemiyorum.
Çok üzüldüm canım çok. Sen duymuştun kalbini değil mi hatırlıyorum ya? Cok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasin inşallah.

Çok üzüldüm canım çok. Sen duymuştun kalbini değil mi hatırlıyorum ya? Cok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasin inşallah.
evet canım kalbini duymuştuk önceden. Bugün rutin kontrole gittik bebeğin kalbi atmıyor dedi doktor şok olduk. Şuanda dünyanın en mutsuz insanıyim. Allah bida bana da başkasına da yasatmasin diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden. Çok üzgünüz çok...

Ne desem boş şu An. İnşallah bu olay ilk ve Son olur senin için.. aynıydık seninle biz hemen hemen. 6 haftada gidip keseyı görmüştün o zaman sonra bana neden 8. Hafta cagiriyorki diye sormustun. Ne zaman duymustun ilk kalp atışını canim. Orasını animsayamadim.

Ne diyceğmi bilemiyorum, seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Bir önceki tedavimde benimde kalbi durmuştu 9. Haftada. Dotor nedeninin ne olabileceğini söyledimi peki sana? Bildiğim kadarıyla clexanda kullanıyodun sen .

Allah birdaha yasatmasin canim... ne denilebilir ki bu durumda? Allah sabir versin...

Cok gecmis olsu allah yerini en tez vakite doldursun

Allah birdaha yasatmasin canim... ne denilebilir ki bu durumda? Allah sabir versin...

Allah yardımcın olsun sabırlar diliyorum

Herkese çok teşekkürler. İnanın bende anlamadım neden böyle olduğunu. Bebeğimin birdenbire kalbi durmuş pazar günü. Pazar günü bı rüya gördüm kasiklarima bı ağrı saplandı çok üzerinde durmadim. Salı günü yani dün doktora kontrole gittik ve kalp atışını göremediğini bebeğin 2 gun geride olduğunu söyledi. Genetik bı sıkıntımız olmadığını ama buna ragmen bebekte bı şekilde genetik bı sorun olabilecegini soyledi. Karyotip analizi yaptıralım kürtajda sonra bebege dedi en azından bı fikir verir dedi. Bebeğimin kalbi daha geçen hafta gümbür gümbür atıyordu şimdi neden böyle oldu anlamadık. Bide kocaman olmuş eller ayaklar kocaman olmuş ciğerim sokuldu resmen kalbinin durduğunu öğrenince. Allah düşmanıma yasatmasin diyorum.hayirlisini diliyorum.

Allahım bir daha yaşatmasın canım benim. Çok zor bir durum. Sizin eşinle kromozom analizi yaptırmadımı doktor ?

eşimle bana yapıldı kromozom analizi ve temiz cikmisti. Anne baba sağlıkli olsa bile bebekte bozukluk olabiliyoruz. Bende çok şaşırdım.
Allah sabır versin benim de 8 haftada kalbi durdu genetik analizde trizomi13 çıktı düşüklerin çoğu nedeni genetikmiş inşaallah kendiliğinden hamile kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…