Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Günaydın kızlar, benim kahverengi lekeler geri geldi sabah yine kasıklarımda biraz ağrıda var, canım sıkıldı çok yine. Ayın ikisi gelseydi bir an önce.

Günaydın kızlar, benim kahverengi lekeler geri geldi sabah yine kasıklarımda biraz ağrıda var, canım sıkıldı çok yine. Ayın ikisi gelseydi bir an önce.
Gunaydin canim.. canini sikma lutfen bu süreçte dinlenmek kadar moral de önemli.. strese girersen olumsuz etkilenebilir bebis... yorma kendini vakit gecirecek biseyler bul ve bol dua et...insallah bisey olmaz canim

Bugun topikimiz sesiz kizlar ne yapiyunuz topikimizin uc mudavimi ben purple81 ve symm digerleri arada yqzip kaybiloyorlar

Bende evdeyim kizlar... miskin miskin dolaniyorum. Cok cabuk yoruluyorum bu aralar birde gözüm açılmıyor uykudan

Kizlar benimde dondurulmus 5. Gun embriyosu.tek transfer yapildi.bugun 6. Gunum adet olacakmisim gibi agrim oluyo.canim cok sıkıldı.

Kizlar benimde dondurulmus 5. Gun embriyosu.tek transfer yapildi.bugun 6. Gunum adet olacakmisim gibi agrim oluyo.canim cok sıkıldı.
Hayırlısı olsun cnm. Adet ağrıları gayet normal bu süreçte. İnşallah bebeğinin tutulduğnun habercisidir.

Umarim tuttugunun habercisidir.Daha onceki transferimdede agrimaya baslamisti.negatif sonuclanmisti yine oyle olacak diye korkuyorum.

Kizlar fazla ayakta durunca hemen belim agriyor. Sizde de oluyor mu? Bir de yarin normalde regl gunum oldugundan mi nedir acayip karin agrim var. Transferden sonra 8. Gun bitti. Persembe gunu testim var cok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…