Gunaydin canim.. canini sikma lutfen bu süreçte dinlenmek kadar moral de önemli.. strese girersen olumsuz etkilenebilir bebis... yorma kendini vakit gecirecek biseyler bul ve bol dua et...insallah bisey olmaz canimGünaydın kızlar, benim kahverengi lekeler geri geldi sabah yine kasıklarımda biraz ağrıda var, canım sıkıldı çok yine. Ayın ikisi gelseydi bir an önce.
Merak etme cnm bursey yoktur ins .Günaydın kızlar, benim kahverengi lekeler geri geldi sabah yine kasıklarımda biraz ağrıda var, canım sıkıldı çok yine. Ayın ikisi gelseydi bir an önce.
nasılsın cnm? Ben evde kanepede yatıp tv de film izliyorum biraz da kasık ağrılarım var bugün.Bugun topikimiz sesiz kizlar ne yapiyunuz topikimizin uc mudavimi ben purple81 ve symm digerleri arada yqzip kaybiloyorlar
Kolay gelsin cnm. Dikkat et kendine.Bugun temizlik yapiyoruz kocamla yeni simdi bitti
Canım belirttilere takılma benim hiç belirtim yoktu ..yeni yeni belirtiler başladıKızlarrrrr transferimin 4.günü hiçbir belirtim yokkkk siz pozitifffff alanlar sizin belirtiniz oldumu??????
Bnmde hçbi belirtim yok haklısın cnmm...Canım belirttilere takılma benim hiç belirtim yoktu ..yeni yeni belirtiler başladı
Canım benim de 4. günüm bende de hiç belirti yok. İnşallah birlikte güzel haberler alırız.Kızlarrrrr transferimin 4.günü hiçbir belirtim yokkkk siz pozitifffff alanlar sizin belirtiniz oldumu??????
Aminnn cnmmm..Canım benim de 4. günüm bende de hiç belirti yok. İnşallah birlikte güzel haberler alırız.
Hayırlısı olsun cnm. Adet ağrıları gayet normal bu süreçte. İnşallah bebeğinin tutulduğnun habercisidir.Kizlar benimde dondurulmus 5. Gun embriyosu.tek transfer yapildi.bugun 6. Gunum adet olacakmisim gibi agrim oluyo.canim cok sıkıldı.
Biliomsn aynı korku bndede var cnm şimdiye kdr hiç belirtim yoktu demin biraz belim agrıdı moralim bozulduuUmarim tuttugunun habercisidir.Daha onceki transferimdede agrimaya baslamisti.negatif sonuclanmisti yine oyle olacak diye korkuyorum.
Kac embriyo transfer edildi, kacinci gun embriyosu?Biliomsn aynı korku bndede var cnm şimdiye kdr hiç belirtim yoktu demin biraz belim agrıdı moralim bozulduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?