Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kizlar fazla ayakta durunca hemen belim agriyor. Sizde de oluyor mu? Bir de yarin normalde regl gunum oldugundan mi nedir acayip karin agrim var. Transferden sonra 8. Gun bitti. Persembe gunu testim var cok heyecanliyim
Bel ve kasık ağrıları normal canım, kafana takma. Erken gebelik testinde çıkar senin sonucun. Bende 9. Günde yaptırmıştım.

Canim ben transfer gunu catlatma ignesi vuruldum onun icinde bhcg var biliyorsun ve etkisi 10 gun gecmiyormus. Dolayisiyla yaniltici olmasin diye test yapamiyorum
Etkisi olsa bile artık çok az kalmıştır canım. Sonuçta yarın 9. Gün , çokta yüksek bir değere sebep olma ama senğn zaten pozitifse iyi bir değer olur heralde tabi en güzeli gününü beklemek. Günü yaklaştıkca heyecan artıyor tabi eminim. Benimde şümdi ilk muayene heyacanı var günler geçmiyor sankide

ah hic sorma gunler hiiic gecmiyor ve her gun daha cok heyecanlaniyorum. ama totem yaptim 12. Gunden once kan vermiycem simdi yaparim dusuk cikar ya da hic cikmaz moralim bozulur. hayatimda ilk defa sabirli olmaya calisiyorum bakalim :)

Canim ben transfer gunu catlatma ignesi vuruldum onun icinde bhcg var biliyorsun ve etkisi 10 gun gecmiyormus. Dolayisiyla yaniltici olmasin diye test yapamiyorum
Hakkinda hayirlisi olsun canim :) catlatma ignesinin idrar testine etkisi yok bilgin olsun :) bizzat denedim

5. Gun embriyosu ama bir tane koydurdum.ablamin ikizleri var onlari gorunce iki tane koydurmaya cesaret edemedim.
Ben çok istiyordum ikiz olsun , iki embriyo istedim ama doktorum rahatsızlıklarımdan dolayı riskli olduğunu tek embriyo koymamızı istedi bizde mecbur kabul ettik.

Bencede yapma canim bekle taze embriyoysa ilkinde yaptim hafif silik cizgi cikti umutlandim sonuc gunu negatifi gordum ne yazikki simdi diyorum keske o silik cizgiyi hic gormeseydim

Gunaydin kizlarr..dun gece belim cok agridi.bende sabahtan kalkip kan verdim saglik ocaginda.daha 7. Gunum ama dayanamadim.yarin ise baslicam belki ogrenmis olurum dedim.saglik ocagi da muhtemelen sonuc yarin cikar dedi.bendeki sansa bak.

Gunaydin kizlarr..dun gece belim cok agridi.bende sabahtan kalkip kan verdim saglik ocaginda.daha 7. Gunum ama dayanamadim.yarin ise baslicam belki ogrenmis olurum dedim.saglik ocagi da muhtemelen sonuc yarin cikar dedi.bendeki sansa bak.
Bugun oglede. Sonra cikar canim ara sor

Yarin diyince sok oldum.barkod numarasi verdiler internetten sorgularim dakkada bir

Hayırlısı canım benim. Umarım çıkar bugüne, sabırsızlıkla sonucu bekliycem.

Kıbrısdayım canım ben.
Ne güzel canım ben de dr arayış içerisindeyim maalesef romatizma konusunda hem gebelik hem romatizma konusunda uzman bir doktor bulamıyorum bazı Doktorlar clexcan kullanmam gerektiğini söylüyor kimisi yan etkileri var kullanmasan daha iyi gidiyor ama benim romatizmam daha tanımlanmamış dönem dönem lupusa dönen bi romatizmam var ondan sordum canım sağ ol

Canım bende de var lupus , sen benim daha önceki yazılarımı okudunmu? Doktorun ne dedi clexane iğne için? Bu çok önemli transferden 5 gün önce başlattı beni doktorum. Bendeki rahatsızlıklar yüzünden geçen ocak ayında 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Eski doktorun ne yazık ki genetik tahlil yapmamıştı bende. Şimdiki doktorum buldu kalp durmasının nedenini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…