- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
Yok canım okumadım sadece lupus oldugunu okumuştum... clexane başladım ben de tüp bebek dr um başlattı ama normal kontrollerimi yapan dr gerek yok diyor benim de o şekilde ikiz bebeklerim gitmişti ben de kullanmaya başladım şimdi ama kafam karıştı anti kardiolipin pozitif çıktı genetiktende sadece yatkınlık var diye sonuç geldi öyle... bizi ancak biz anlıyoruz dr lar düşük deyip geçiyor malesef ondan sana danışmak istedim ben de :)Canım bende de var lupus , sen benim daha önceki yazılarımı okudunmu? Doktorun ne dedi clexane iğne için? Bu çok önemli transferden 5 gün önce başlattı beni doktorum. Bendeki rahatsızlıklar yüzünden geçen ocak ayında 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Eski doktorun ne yazık ki genetik tahlil yapmamıştı bende. Şimdiki doktorum buldu kalp durmasının nedenini.
Canım benimde antikardiyolopin, lupus antiogulan ve beta2 glikoprotein olanlar pozitif çıktı. Tüp bebek doktorum da normal doktorum da keainlikle clexane iğne dedi ayrıca kortizon kullanıyorum hala daha ben 14. Haftaya kadar devam edecem sanırım. Serumu önermedi bana doktorum kortizon çok önemli bu süreçte dedi, bağışıklığı baskılıyormuş çünkü. 1000 tane düşük vakasında sadece 5 düşükte görülürmüş bu rahatsızlıklar ve sen çok şansssız bir vakasın dedi bana ama çaresi var bu bebek yaşayacak diyorYok canım okumadım sadece lupus oldugunu okumuştum... clexane başladım ben de tüp bebek dr um başlattı ama normal kontrollerimi yapan dr gerek yok diyor benim de o şekilde ikiz bebeklerim gitmişti ben de kullanmaya başladım şimdi ama kafam karıştı anti kardiolipin pozitif çıktı genetiktende sadece yatkınlık var diye sonuç geldi öyle... bizi ancak biz anlıyoruz dr lar düşük deyip geçiyor malesef ondan sana danışmak istedim ben de :)
Canım hiç korkma olacak emin ol buna, teşhisimiz doğru, tedavi doğru daha ne olsun gerisi allahıma kalmış bişey. Çok inanıyorum ben bu tedavimde hiç kuşkum yok teretdütüm yok doktorun tavrı burda çok önemli, bana hep pozitif enerji veri tüm ekip, transferi yaptığı anda bana dedi sen artık hamilesin ona göre davran Çok tatlılardı hepside .Canım kortizon ben de kullanıyorum 4 mg olarak ama serumda veriyorlar bana haftalık olarak intralipid serum.... gittiğim dr lar prof ama icimden geldiği gibi hareket edeceğim tüp bebek dr um 9 ay kullanacaksın dedi clexane için serum içinde 12 haftaya kadar dedi inş ikimiz de sorun yaşamayız... çok korkuyorum kimseye bellide edemiyorum eşim üzülür kızar bana diye kendimi olumluya hazırlamaya çalışıyorum ama için içimi yiyor öyle bi dutundayim
Sevin sevin :) saglikli ilerlediginin kaniti bu :)Ah kızlar biraz önce lavaboya zor yetiştim, midemdekilerin hepsi maalesef artık yoksevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
İnşallah öyledir canım. Öğlen yemeklerinden sonrada asit yapar midem bir kaşık gaviscon içiyorum bende, doktor içebilirsin dedi bana.Sevin sevin :) saglikli ilerlediginin kaniti bu :)
Hayırlısı olsun cnm, resmini çekip atsaydın bize deKizlar bugun ilac yazdirmak icin doktora gitmistim.ilaclari alirken bir tanede gevelik testi koyun dedim dayanamadimeve geldim oglendi yaptim hemen ve ne goreyim 2. Cizgi silik bile degil ustelik. Rabbim tuuüuum isteyenlere versin insallah bizleride yari yolda koymasin saglikla kavustursun kuzularimiza simdi ise korkuyorum insallah hersey yolunda gider bugun transferin 6. Gunu idi. Cikmazsa diye cok korktum aslinda resmen ellerim titredi gozumh kapattim bakamadim. Ciglik cigliga esime kostum..insallah devamida saglikla gelir
Oldu galiba bu iş Daha 6. Gün olmasına rağmen gayet görülebilir bir renkde.Eki Görüntüle 2072469 6. Gunumuz
Hayirli oldun canim aramiza hosgeldin 4 kisi olduk ben purple81 symm ve senEki Görüntüle 2072469 6. Gunumuz
Canım çıktımı sonuç?Cikarsa hemen paylasirim.sevin tabi mide bulantisi gebeligin saglikli ilerledigini gosterir.
Hadi insallah olmustur artik ayaklandim ben bu arada oyle agir is yapmiyorum ama yemek falan yaptim birde bu ayak usumesi olayi dogru galiba buz gibi ayaklarim iki 3 kat corap isitmiyor ev dogalgazli ama ayaklarim kutuplarHayirli oldun canim aramiza hosgeldin 4 kisi olduk ben purple81 symm ve sen
Insallah canim insallah saglikli sihatli buyurler.. iki embriuoydu ikiside tutmusmudur sence ay keske tutsa yaaOldu galiba bu iş Daha 6. Gün olmasına rağmen gayet görülebilir bir renkde.
Hadi hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2072469 6. Gunumuz
Hayirli ugurlu olsun insallah hepbirlikte saglicakla kavuşuruz yavrulara :) maasallah cok da net gününe göreKizlar bugun ilac yazdirmak icin doktora gitmistim.ilaclari alirken bir tanede gevelik testi koyun dedim dayanamadimeve geldim oglendi yaptim hemen ve ne goreyim 2. Cizgi silik bile degil ustelik. Rabbim tuuüuum isteyenlere versin insallah bizleride yari yolda koymasin saglikla kavustursun kuzularimiza simdi ise korkuyorum insallah hersey yolunda gider bugun transferin 6. Gunu idi. Cikmazsa diye cok korktum aslinda resmen ellerim titredi gozumh kapattim bakamadim. Ciglik cigliga esime kostum..insallah devamida saglikla gelir
Ay ne güzel bir haber, hayırlı olsun canım :)Bugun ilac yazdirmak icin dr gittim gitmisken yine keseye bakayim diger sefee dr guzel bakamamisti.Bugun bir supriz oldu iki kese gorundu allaha sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?