- 14 Mayıs 2015
- 642
- 292
- 103
- 34
Bizim merkezde transferden once 5 gun kortizon kullandirip transfer gunu biraktiriyorlar kortizonu. Insallah rabbim nasip ederde mis kokusunu icimize cekeriz yavrularin. Lardes dunyada kizima verebilecegim en guzel hediye tek cabam bu insallah hersey yolunda gider bizde kromozom analizi icin kan verdik ama sonuclari henuz cikmadi sizde ne sorun cikti genetikte ? Fitili kestirdi bana doktorum sadece igne ile gidiyorun dogru mu acabaBen e hem fitil hem iğne hemde clexane kullanıyorum, ilk denememde değerim 11 le başlamıştı 196 ya çıktı ama kimyasal oldu, yabi doktora sorduğumda sperm kalitesiz dedi ikinci de 33 le başladı ve iki katı bile olmadı bu arada 41. Derece ateşle hastalandım 4 gün ateşim düşmedi bağışıklığım çöktü ve birden değerler yükseldi tabi biz hastalıktan dolayı yükseldi diye düşünmedik. Bebğimin 9. Haftada kalbi durdu hemde kalp gümbür gümbür diyordu doktor biz tabi şok.. Yeni doktorum buldu genetik sorunumu meğer bağışıklığı baskılamak gerekiyormuş ve clexane kullanmam gerekiyormuş anca öyle yaşar dedi bebek. Kortizon alıyorum hala daha ve 14. Haftaya kadar kullanacam. Değerim de 11. Gün 421 di. Mucize gibi oldu yani, eskiyle devam etsem hep kaybedecektim yada hiç olmayacaktı. Allahıma şükürler olsun ki bu günğ gösterdi, umarım herşey hepimiz için yolunda gider mutlu sona ulaşırız.
Lupus antiogulan, beta 2 glikoprotein ve antikardiyolopin değerlerim pozitif benim. Üçüde bağışıklık sistemi sorunu ve düşüğe sebep oluyor. Kromozom analizi sonuçlarımız temiz çıktı bizim. Tek sorun bu değerler bizde. PaArtesi geceden beri lekelenmelerim var doktorum 3 e çıkardı fitili iğneyide zaten veriyordu kısacası hepsine devam canım.Bizim merkezde transferden once 5 gun kortizon kullandirip transfer gunu biraktiriyorlar kortizonu. Insallah rabbim nasip ederde mis kokusunu icimize cekeriz yavrularin. Lardes dunyada kizima verebilecegim en guzel hediye tek cabam bu insallah hersey yolunda gider bizde kromozom analizi icin kan verdik ama sonuclari henuz cikmadi sizde ne sorun cikti genetikte ? Fitili kestirdi bana doktorum sadece igne ile gidiyorun dogru mu acaba
Canim insallah bu kez saglicakla kucagina alirsin... cok üzülmüşsün ama şimdi mutluluk vakti
Her fırsatta yazıyorum bende aynı şeyleri ki topiği okuyanlar fikir sahibi olsun. Ne yazık ki bazı dontorların ilgisizliği yüzünden yaşayabilecek bebişler yaşayamıyor. Birazda bizim araştırmacı olmamız lazım, doktorlar hertürlü sorunu araştırmıyor bu süreçte illa düşük olması gerekiyor daha geniş araştırmaları için.Canim insallah bu kez saglicakla kucagina alirsin... cok üzülmüşsün ama şimdi mutluluk vakti
Lupus antiogulan, beta 2 glikoprotein ve antikardiyolopin değerlerim pozitif benim. Üçüde bağışıklık sistemi sorunu ve düşüğe sebep oluyor. Kromozom analizi sonuçlarımız temiz çıktı bizim. Tek sorun bu değerler bizde. PaArtesi geceden beri lekelenmelerim var doktorum 3 e çıkardı fitili iğneyide zaten veriyordu kısacası hepsine devam canım.
Cnm bana transderden 5 gün önce başlattı doktorum 9 ay boyunca ve sonrası sanırım 40 gün devam edecem ben. Benğmde lupusla beraber iki değerim daha var yüzksek yıkarıda yazmıştım cnm.Kızlar benim inş çarşamba transferim olacak size bir sorum var clexane ne zaman basladiniz benim de 9 ay boyunca kullanmam gerekiyor romatizmadan dolayı
Baya ayrintili bakilmis canim en iyiside bu zaten. Fitili gunde 3 kez mi kullaniyorsun ?Lupus antiogulan, beta 2 glikoprotein ve antikardiyolopin değerlerim pozitif benim. Üçüde bağışıklık sistemi sorunu ve düşüğe sebep oluyor. Kromozom analizi sonuçlarımız temiz çıktı bizim. Tek sorun bu değerler bizde. PaArtesi geceden beri lekelenmelerim var doktorum 3 e çıkardı fitili iğneyide zaten veriyordu kısacası hepsine devam canım.
Canım rapor için ne yaptın kim yazdı raporunu sağlık ocağı çıkartabiliyor mu acabaCnm bana transderden 5 gün önce başlattı doktorum 9 ay boyunca ve sonrası sanırım 40 gün devam edecem ben. Benğmde lupusla beraber iki değerim daha var yüzksek yıkarıda yazmıştım cnm.
Canım ben kıbrıstayım onçin burdaki kurallara göre alacam raporumu. Sana diğer arkadaşlar yardımcı olsun bu konuda.Canım rapor için ne yaptın kim yazdı raporunu sağlık ocağı çıkartabiliyor mu acaba
Kanama olunca üçe çıkardı doktorum. Allaha şükür kanamam durdu. Canım önce kromozon analizi yaptı eşime ve bana temiz çıkınca eşimde bakılacak başka bişey kalmamıştı. Banada pıhtılaşma testleride dahil 14 tane ayrı tahlil yaptılar yukarda yazdığım 3 deperim pozitif çıktı maalesef. Tabi iyi yanı sorunum bulundu ve ona göre tedavi belirlendi böylece allahım eğer izin verirse bebğim yaşayacak.Baya ayrintili bakilmis canim en iyiside bu zaten. Fitili gunde 3 kez mi kullaniyorsun ?
Insallah canim benim saglikla kucagina al insalalh tek mi cift mi koyuldu birde kacinci gun banyo yaptinKanama olunca üçe çıkardı doktorum. Allaha şükür kanamam durdu. Canım önce kromozon analizi yaptı eşime ve bana temiz çıkınca eşimde bakılacak başka bişey kalmamıştı. Banada pıhtılaşma testleride dahil 14 tane ayrı tahlil yaptılar yukarda yazdığım 3 deperim pozitif çıktı maalesef. Tabi iyi yanı sorunum bulundu ve ona göre tedavi belirlendi böylece allahım eğer izin verirse bebğim yaşayacak.
Bir tane koydular cnm, rahatsızlıklarım çoğul gebeliği kaldırmaz dedi doktorum, risk almamamız gerekiyomuş bede söylediklerine güvendim. Yanlış hatırlamıyorsam 4. Gün bsnyo yaptım, doktorum bunla ilgili bir kısıtlama getirmedi bana.Insallah canim benim saglikla kucagina al insalalh tek mi cift mi koyuldu birde kacinci gun banyo yaptin
Banada ertesi gun ayakta dus alabilirsin demisti hemsire ama cesaret edemedim ilkinde 5. Gun dus almistim ama bu sefer test gunune kadar beklicem galiba saclarimi yikatican otelin kuaforunde bugun. Birde az once kizim duscekti ani bir reflexle egildim tuttum icimi korku kapladi ama birsey olmamistir degil mj 4. GunumdeyimBir tane koydular cnm, rahatsızlıklarım çoğul gebeliği kaldırmaz dedi doktorum, risk almamamız gerekiyomuş bede söylediklerine güvendim. Yanlış hatırlamıyorsam 4. Gün bsnyo yaptım, doktorum bunla ilgili bir kısıtlama getirmedi bana.
Bisey olmamistir insallah canim ..ayni seyi bende yasadim sonucumu ogrenmeden once birkac kez evde cocuk olunca insan bazen istemsiz ani hareket edebiliyor... ama yinede cok dikkat etmemiz lazımBanada ertesi gun ayakta dus alabilirsin demisti hemsire ama cesaret edemedim ilkinde 5. Gun dus almistim ama bu sefer test gunune kadar beklicem galiba saclarimi yikatican otelin kuaforunde bugun. Birde az once kizim duscekti ani bir reflexle egildim tuttum icimi korku kapladi ama birsey olmamistir degil mj 4. Gunumdeyim
Bende de bulanti cok cnm peki aşeriyormusunKizlar bulanti varmi sizde? Son birkac gundur gun icerisinde ara ara bulanti hissediyorum??
Aserme degil ama sevdigim bazi yiyecekleri yiyemiyorum artik.. ben kizimda cok bariz yasamistim asermeyi henuz oyle kuvvetli bir istek olmadi bende.. birde paça çorbası canim cok istiyor ama gebelikte zarar verebiliyormuş diye duydum maalesef yiyemedim. En rahat yediğim bugunlerde mandalina ve süt... gerisinin hic tadi yokBende de bulanti cok cnm peki aşeriyormusun
Hayırlısı canım.Bndeeebu grubaaa gelcemmm transferimin 3.günü bgn sonuca az kaldı geliom bekleyin bni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?