Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Benim 8. Gun erken gebelik testinde cikmisti canim şükür :) hislerine güven bence.. bende embriyoyu aldigimdan beri benzer hisler yaşamıştım yanilmadim cok şükür

Günaydın cnm, erken gebelik resti yap ozman çünkü normaller bu kadar erken çıkmaz. Ben 9. Gün yapmıştım erken gebelik testini silik değildi ama koyuda değildi.

Benimki 8. Gun hem idrar hem kanda ikti

Günaydın cnm, erken gebelik resti yap ozman çünkü normaller bu kadar erken çıkmaz. Ben 9. Gün yapmıştım erken gebelik testini silik değildi ama koyuda değildi.
Benim bir kizim var canim ona hamileyken adetime 6 gun vardi normal kaset testlerde silik cizgiyi gormustum ve hissetmistim dr rongtgen cekelim dediginde hayir ben hamileyim dedim bhcg 0.00 cikmasina ragmen bebegim benimle demistim cok sukur de beni birakmadi

E hadi ozman git al ve yap, güzel haberide bizle paylaş canım

Birde ilkinde sadece progesteronu fitil olarak almistim simdi ise igne oluyorum ben oyle istedim evet cok aciyor ama olsun.. birde pihtilasma cikti genetik olarak birde kan sulandirici igne oluyorum ilkinde buda yoktu. Insallah tutar elimden gelen gerseyi yapiyorum rabbim yuzumuzu guldurur insallah isteyen dileyen herkesin..

Bende kizimi cok erken öğrenmiştim :) gunume 5 gun vardi daha ve normal testti o zamanki... guzel haberini bekliyoruz insallah

Bende kizimi cok erken öğrenmiştim :) gunume 5 gun vardi daha ve normal testti o zamanki... guzel haberini bekliyoruz insallah
Ilki kendiliginden mi olmustu canim benim kendiliginden oldu cok sukur evlendigim ay hamile kalmistim hatta belkide gun ikinciyi dosrt gozle bekliyoruz bakalim

Ilki kendiliginden mi olmustu canim benim kendiliginden oldu cok sukur evlendigim ay hamile kalmistim hatta belkide gun ikinciyi dosrt gozle bekliyoruz bakalim
Evet canim ilk aydan kendiliginden olmuştu hatta bize gore korunuyorduk kizim sürpriz yapmisti.. simdi 5 yasinda 2yildirda istiyoruz bebek insallah kavustuk artik diye umit ediyoruz... tabi endiseleri gormezden gelirsek...

Ben e hem fitil hem iğne hemde clexane kullanıyorum, ilk denememde değerim 11 le başlamıştı 196 ya çıktı ama kimyasal oldu, yabi doktora sorduğumda sperm kalitesiz dedi ikinci de 33 le başladı ve iki katı bile olmadı bu arada 41. Derece ateşle hastalandım 4 gün ateşim düşmedi bağışıklığım çöktü ve birden değerler yükseldi tabi biz hastalıktan dolayı yükseldi diye düşünmedik. Bebğimin 9. Haftada kalbi durdu hemde kalp gümbür gümbür diyordu doktor biz tabi şok.. Yeni doktorum buldu genetik sorunumu meğer bağışıklığı baskılamak gerekiyormuş ve clexane kullanmam gerekiyormuş anca öyle yaşar dedi bebek. Kortizon alıyorum hala daha ve 14. Haftaya kadar kullanacam. Değerim de 11. Gün 421 di. Mucize gibi oldu yani, eskiyle devam etsem hep kaybedecektim yada hiç olmayacaktı. Allahıma şükürler olsun ki bu günğ gösterdi, umarım herşey hepimiz için yolunda gider mutlu sona ulaşırız.

Canim insallah bu kez saglicakla kucagina alirsin... cok üzülmüşsün ama şimdi mutluluk vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…