Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Bugun ilac yazdirmak icin dr gittim gitmisken yine keseye bakayim diger sefee dr guzel bakamamisti.Bugun bir supriz oldu iki kese gorundu allaha sukur
Harika bir haber canim hayirli ugurlu olsun saglicakla gelsinler

Günaydın cnm, tek embriyo kondu bana bilemiyorum aslında bölünmenihtimali çok düşük oluyormuş ama çok mutlu olurum beni bulduysa :)
Gunaydin canim ... insallah bulmuştur ben cok isterdik ikizim olsun ama bende oyle bir ihtimal yok insallah sende olur

Canm ben önceden yaptım 7 gün ögrendim ama bi arkadasım 12. Gün yaptı 440 çıktı doktor iyi demiş oda tek embriyo transferi
Super bir deger masallah. Sanada hayirli olsun diyebiliyoruz degil mi? Pozitif mi?

Kizlar beslenmede nelere dikkat ediyorsunuz? Bildiklerimizi paylasalim :) mesela neler sakincali su asamada?

Bn maydanoz ve nar sakıncalı diye biliyorum ikiside dusuge sebep oluyormus ve bol protein ağırlıklı beslenmeliyiz bol sebze meyve et bol su

Bn maydanoz ve nar sakıncalı diye biliyorum ikiside dusuge sebep oluyormus ve bol protein ağırlıklı beslenmeliyiz bol sebze meyve et bol su
Nari hergun yedirdiler bana faydali diye?? Aman allahım artik dikkat edeyim
Kekik
Nane
Maydanoz
Sakatat
Zararli diye bilitorum bende

Kizlar dun test yaptirmistim 7. Gunumdu 0.00 cikmis.o nasil deger oyle ya.hic hamile degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…