Sagol tsk darisi isteyen herkese ins hepmiz saglicakla kucagimiza alirizAy ne güzel bir haber, hayırlı olsun canım :)
12. Gün değerin kaçtı cnm?Sagol tsk darisi isteyen herkese ins hepmiz saglicakla kucagimiza aliriz
499 cnm12. Gün değerin kaçtı cnm?
Benimde 421 di. Tek embriyo benim, acaba bölünmüşmüdür ?499 cnm
Harika bir haber canim hayirli ugurlu olsun saglicakla gelsinlerBugun ilac yazdirmak icin dr gittim gitmisken yine keseye bakayim diger sefee dr guzel bakamamisti.Bugun bir supriz oldu iki kese gorundu allaha sukur
Canimmmm Bence seninkide ikiz :)Benimde 421 di. Tek embriyo benim, acaba bölünmüşmüdür ?
Günaydın cnm, tek embriyo kondu bana bilemiyorum aslında bölünmenihtimali çok düşük oluyormuş ama çok mutlu olurum beni bulduysa :)Canimmmm Bence seninkide ikiz :)
Gunaydin canim ... insallah bulmuşturGünaydın cnm, tek embriyo kondu bana bilemiyorum aslında bölünmenihtimali çok düşük oluyormuş ama çok mutlu olurum beni bulduysa :)
Sağol canım. Aslında bende de yok ama düşüncesi bile güzel.Gunaydin canim ... insallah bulmuşturben cok isterdik ikizim olsun ama bende oyle bir ihtimal yok insallah sende olur
Sen test yaptin mi?Cok kızlar 400 ile 500 civari olması gayet iyi bugun. Benimde 12. Gün
Bence umidin varSağol canım. Aslında bende de yok ama düşüncesi bile güzel.
Canm ben önceden yaptım 7 gün ögrendim ama bi arkadasım 12. Gün yaptı 440 çıktı doktor iyi demiş oda tek embriyo transferiSen test yaptin mi?
Super bir deger masallah. Sanada hayirli olsun diyebiliyoruz degil mi? Pozitif mi?Canm ben önceden yaptım 7 gün ögrendim ama bi arkadasım 12. Gün yaptı 440 çıktı doktor iyi demiş oda tek embriyo transferi
Nari hergun yedirdiler bana faydali diye?? Aman allahım artik dikkat edeyimBn maydanoz ve nar sakıncalı diye biliyorum ikiside dusuge sebep oluyormus ve bol protein ağırlıklı beslenmeliyiz bol sebze meyve et bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?