Selam arkadaslar dun itibariyle ilk ignemi vurundum bu ay ilk kez tup bebek deneyecegiz 3 olumsuz asilama sonrasi gittigim her doktorun normal yoldan olur demesinde ragmen cocuk sahibi olamadik simdiki denemem icin heyecanimi mazur gorun size birkac sorum olacak umarim yardimci olan birileri cikar :)
Pozitif sonuc alan arkadaslarim igneleri vurunmaya basladiktan sonra neler yasadiniz vitamin olarak ne kullandiniz opu islemine kendinizi nasil hazirladiniz kac yumurtaniz oldu kacinci gun embriyosu transfer edildi transferden sonra test gunune kadar nelere dikkt ettiniz kac gun sonra kanda belli oldu ve ilk degeriniz neydi ??
Selam kızlar. Kasim 25inde 2. Gün iki embriyo transferim oldu. 3. Tüp bebek denemem insallah bende pozitifi görürüm. Ayin 8ini bekliyorum test icin.
En iyi laboratuar anne rahmidir dediinşallah hayırlı sonuç alırsın,inşallah bebeğin seninledir,2.gün embriosu olmasına doktor nasıl karar verdi?
En iyi laboratuar anne rahmidir dedi
Canım net yokdu olduğum yerde anca geldim eve :)
Cok şükür guzel haberine canimmm darisi basimizaaa :) yat dinlennn gerisini bosver şükür bugunumuzeKızlar bebişi gördük kalp atışını dinledik geldik :) 12. Haftaya kadar yatış verdi doktor lekelenmelerden dolayı, bebişim daha yerleşmeye çalışıyormuş, lekelennelerden kan dolaşımımın iyi olmasından kaynaklıymış yinede 12. Haftaya kadar dikkatli olmak lazımmış.
İnşallah canım, boğazlarımda acıyor sanırım üşüttüm , umarım iltihaplanmazlarCok şükür guzel haberine canimmm darisi basimizaaa :) yat dinlennn gerisini bosver şükür bugunumuzesonuna kadar saglikla git insallahhhhh
Oh hadi gözün aydin darisi basimiza insallahhKızlar bebişi gördük kalp atışını dinledik geldik :) 12. Haftaya kadar yatış verdi doktor lekelenmelerden dolayı, bebişim daha yerleşmeye çalışıyormuş, lekelennelerden kan dolaşımımın iyi olmasından kaynaklıymış yinede 12. Haftaya kadar dikkatli olmak lazımmış.
İnşallah canım inşallah :)Oh hadi gözün aydin darisi basimiza insallahh
Canm bu benim 4.tedavim 3.transferim olacak.Bizim embriyolarımıza pgt işlemi uygulaniyor.İlki tutmadi,afedersiniz transfere aşırı sıkışık girmiştim ve hemen wc ye gittim,ondan mi bilmiyorum. İkincisi pozitif sonuçlandı ancak myom vardı değerim katlamadi. Düşükle sonuçlandı. Myomu hemen aldı drum.Aslında başta myomu alalım önce demişti drum ben kabul etmemiştim.Aldırdım bu defa bakalım inşallah güzel sonuç alırım. İki ay önce 3.tedavimi gördüm iki embriyo kaldı elimizde.Bu ay tekrar toplama oldu o yüzden. Hepsi beraber pgtye gidecek.Allah kimsenin emeğini araya vermesin inşallah.özel değilse eğer önceki denemelerin neden negatif sonuçlandı ?
Canm bu benim 4.tedavim 3.transferim olacak.Bizim embriyolarımıza pgt işlemi uygulaniyor.İlki tutmadi,afedersiniz transfere aşırı sıkışık girmiştim ve hemen wc ye gittim,ondan mi bilmiyorum. İkincisi pozitif sonuçlandı ancak myom vardı değerim katlamadi. Düşükle sonuçlandı. Myomu hemen aldı drum.Aslında başta myomu alalım önce demişti drum ben kabul etmemiştim.Aldırdım bu defa bakalım inşallah güzel sonuç alırım. İki ay önce 3.tedavimi gördüm iki embriyo kaldı elimizde.Bu ay tekrar toplama oldu o yüzden. Hepsi beraber pgtye gidecek.Allah kimsenin emeğini araya vermesin inşallah.
Amin canım çok teşekkür ederim..Aynen çok yorucu bir süreç.Yaşamayan anlamaz..Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin.Sizin de mutluluğunuzu daim etsin gülen yüzünüzü soldurmasin.amin inşallah yorucu bir süreç olmuş senin için,bizi biz daha iyi anlarız,ben bu işlemlerle uğraşırken çok iyi anladım ki Allahın kendiliğinden verdiği sağlıklı evlat büyük nimet,bizler arıyarak buluyoruz ama inşallah sonucu mükafat olur cümlemize ,senin içinde inşallah bu son işlem olur ,mutluluk olur sonu
Amin canım çok teşekkür ederim..Aynen çok yorucu bir süreç.Yaşamayan anlamaz..Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin.Sizin de mutluluğunuzu daim etsin gülen yüzünüzü soldurmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?