Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Selam arkadaslar dun itibariyle ilk ignemi vurundum bu ay ilk kez tup bebek deneyecegiz 3 olumsuz asilama sonrasi gittigim her doktorun normal yoldan olur demesinde ragmen cocuk sahibi olamadik simdiki denemem icin heyecanimi mazur gorun size birkac sorum olacak umarim yardimci olan birileri cikar :)
Pozitif sonuc alan arkadaslarim igneleri vurunmaya basladiktan sonra neler yasadiniz vitamin olarak ne kullandiniz opu islemine kendinizi nasil hazirladiniz kac yumurtaniz oldu kacinci gun embriyosu transfer edildi transferden sonra test gunune kadar nelere dikkt ettiniz kac gun sonra kanda belli oldu ve ilk degeriniz neydi ??

herhangi bir vitamin kullanmadım,iğneler kilo dışında bir etkiye sebep olmadı,yumurta sayısı kullandığın iğnenin dozuna ve bünyene göre değişir genelde çok yumurta oluyor ama önemli olan yumurtaların kalitesi,hangi gün transfer edileceği hastanın durumuna ve yumurtaların gidişatına göre doktor karar veriyor,10 gün sonra kanda belli oluyor.

Selam kızlar. Kasim 25inde 2. Gün iki embriyo transferim oldu. 3. Tüp bebek denemem insallah bende pozitifi görürüm. Ayin 8ini bekliyorum test icin.

inşallah hayırlı sonuç alırsın,inşallah bebeğin seninledir,2.gün embriosu olmasına doktor nasıl karar verdi?

Kızlar bebişi gördük kalp atışını dinledik geldik :) 12. Haftaya kadar yatış verdi doktor lekelenmelerden dolayı, bebişim daha yerleşmeye çalışıyormuş, lekelennelerden kan dolaşımımın iyi olmasından kaynaklıymış yinede 12. Haftaya kadar dikkatli olmak lazımmış.

Cok şükür guzel haberine canimmm darisi basimizaaa :) yat dinlennn gerisini bosver şükür bugunumuze sonuna kadar saglikla git insallahhhhh

Cok şükür guzel haberine canimmm darisi basimizaaa :) yat dinlennn gerisini bosver şükür bugunumuze sonuna kadar saglikla git insallahhhhh
İnşallah canım, boğazlarımda acıyor sanırım üşüttüm , umarım iltihaplanmazlar

Oh hadi gözün aydin darisi basimiza insallahh

özel değilse eğer önceki denemelerin neden negatif sonuçlandı ?
Canm bu benim 4.tedavim 3.transferim olacak.Bizim embriyolarımıza pgt işlemi uygulaniyor.İlki tutmadi,afedersiniz transfere aşırı sıkışık girmiştim ve hemen wc ye gittim,ondan mi bilmiyorum. İkincisi pozitif sonuçlandı ancak myom vardı değerim katlamadi. Düşükle sonuçlandı. Myomu hemen aldı drum.Aslında başta myomu alalım önce demişti drum ben kabul etmemiştim.Aldırdım bu defa bakalım inşallah güzel sonuç alırım. İki ay önce 3.tedavimi gördüm iki embriyo kaldı elimizde.Bu ay tekrar toplama oldu o yüzden. Hepsi beraber pgtye gidecek.Allah kimsenin emeğini araya vermesin inşallah.

amin inşallah yorucu bir süreç olmuş senin için,bizi biz daha iyi anlarız,ben bu işlemlerle uğraşırken çok iyi anladım ki Allahın kendiliğinden verdiği sağlıklı evlat büyük nimet,bizler arıyarak buluyoruz ama inşallah sonucu mükafat olur cümlemize ,senin içinde inşallah bu son işlem olur ,mutluluk olur sonu

Amin canım çok teşekkür ederim..Aynen çok yorucu bir süreç.Yaşamayan anlamaz..Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin.Sizin de mutluluğunuzu daim etsin gülen yüzünüzü soldurmasin.

Amin canım çok teşekkür ederim..Aynen çok yorucu bir süreç.Yaşamayan anlamaz..Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin.Sizin de mutluluğunuzu daim etsin gülen yüzünüzü soldurmasin.

Ben hep olacağına inandım işleme giderken bu kesin çözüm dedim öyle şartladım kendimi evet belki olmasa üzülürdüm ama moralin yüksek olması da çok önemli ,dilerim sende sitressiz bir şekilde atlatırsın bu dönemi ve bize hayırlı haberlerle gelirsin.Transferin ne zaman olacak ?

P purple81 canim bu var bak ama icerigi gebeliğe zarar verirmi bilmiyorum... yazimin kötülüğü icin kusurabakma... gebe degilken beni kurtaran tarifdi

Eklentiler

• Görev notu20171019_133255_1.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…