Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kırmızı biber ve bali sen damak tadina gore ayarlayacaksin

İnşallah ben ve bu yolda uğraşan mücadele veren herkes hayallerine kavuşsun..P.tesi genetige girmek için uygun embriyolar seçilip biyopsi alınacak. Sanırım onun sonucu da iki haftaya çıkacak. Bu süreçte benim de reglim baslicak ve muayenede rahim ve yumurtaliklar toparlamişsa transfer hazirligina baslayip inşallah transfer tahminen bu ayın sonunda olacak canim.

Gecmis olsun canim dikkat et. Bende yarin tekrar kan vericem ikiye katlandimi diye korkudan takvim bile ekleyemedim insallah katlanir kizlar dunden beri forumlari okuyorum bu deger baya yuksek geliyor iki tane icin bile acaba bolundu mu bu bebisler ya saglikli diledim hep rabbimden insallah saglikla buyurler yarin ki sonucu cok merak ediyorum

Canım hiç tedirgin olma benimde 421 di değerim twk embriyo ve katlanmıştı ikiye. Bugünde 6 hafta 5 günlük büyüklükteydi bebeğim doktorum dedi kan sulandırıcı iğneden bebekde kan dolaşımı bayağı iyi oluyor değerlerin de bebeğin gelişimide ondan kaynaklı dedi bana.

Kizlar iyi akşamlar transfer sonrasi wcye ne zaman gittiniz ve hastanede nekadar kaldınız? Çok mu sıkışıktınız?

Kizlar iyi akşamlar transfer sonrasi wcye ne zaman gittiniz ve hastanede nekadar kaldınız? Çok mu sıkışıktınız?
Canim ben cok degil ama sıkışıktim ... transfer sonrasi masadan kalkip yuruyerek odaya gectim.. korkumdan wc ye gitmedim 1 saat sonra (o surede yattim) hemsirem gelip bilgilendirme yaparken sordum artik gidebilir miyim sorun olur mu? Diye kadin bana hemen gitmeliydin transfer sonrasi sıkışıklık iyi degildir dedi o zaman cok üzülmüştüm.. ama şükür hamileyim

Canım benim transferim yapıldı sonra doktor kalk git tuvalete çişini yapmdedi ve geri gel dedi. Bemde yapıp geri geldim sonra tekrar kontrol ettiler embriyo duruyormu rahimde diye ve durduğunu görünce artık hamilesin kalk ve odanda giyin dediler bana. Ne yatma ne dinlenme :)

Beni birdaha kontrol etmediler mesela? Guzel bir ayrintiymis

Canım nasıl anlıyorlar ki durup durmadığını

Maşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah.Çok teşekkür ederim..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…