Rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın darısı da bizlere olsun inşallah..:))Hiç yatmadın yani evde yattin mi peki?Canım benim transferim yapıldı sonra doktor kalk git tuvalete çişini yapmdedi ve geri gel dedi. Bemde yapıp geri geldim sonra tekrar kontrol ettiler embriyo duruyormu rahimde diye ve durduğunu görünce artık hamilesin kalk ve odanda giyin dediler bana. Ne yatma ne dinlenme :)
Ay insallah canim ya yarinki sonuca alirsam rahatlicaam hala ayaklarim isinmiyor hala hafif kasik agrim varCanım hiç tedirgin olma benimde 421 di değerim twk embriyo ve katlanmıştı ikiye. Bugünde 6 hafta 5 günlük büyüklükteydi bebeğim doktorum dedi kan sulandırıcı iğneden bebekde kan dolaşımı bayağı iyi oluyor değerlerin de bebeğin gelişimide ondan kaynaklı dedi bana.
Vayy süper biseymis yaa hayran oldumAmeliyathanede alttan bakıldı cnm ultrasonla. Ordaki daha gelişmiş bir makine zaten. Bende şaşırdım ama gözümün önünde oldu yani olay. Gösterdiler birde bana bak senğn embriyo burda diye :)
Benim transfer cuma günü oldu cnm. Doktor embriyonun paZar günü tutunacağını söyledi bende cuma cumartesi yatmadım evde otursum geİndim hatta yemek olmasa bile çorba falan yaptım. Pazar günü malum eşimde evde uyuzluk yaptık kanepede uzandım genelde sonraki günler hergün öğlen çıkdım anneme gittim yemeğe akşam üzerine kadar annemde oyalandım. Tahlil günü de işe başladım. Ama tahlilden bir hafta sonra kanamam olunca doktor yatış verdi bana. İki haftaya yakındır evde yatıyorum.Rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın darısı da bizlere olsun inşallah..:))Hiç yatmadın yani evde yattin mi peki?
Geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra Ssorunsuz geçirirsin hamileliğini. Yatma gibi bir zorunluluğumuz olmamasına sevindim.:))Yatağa bağlı kalmak istemiyorum..Sürekli yanımda bana yardım edecek birini bulmam zor olabilir çünkü..Benim transfer cuma günü oldu cnm. Doktor embriyonun paZar günü tutunacağını söyledi bende cuma cumartesi yatmadım evde otursum geİndim hatta yemek olmasa bile çorba falan yaptım. Pazar günü malum eşimde evde uyuzluk yaptık kanepede uzandım genelde sonraki günler hergün öğlen çıkdım anneme gittim yemeğe akşam üzerine kadar annemde oyalandım. Tahlil günü de işe başladım. Ama tahlilden bir hafta sonra kanamam olunca doktor yatış verdi bana. İki haftaya yakındır evde yatıyorum.
İnşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım..İlk üç gün çok önemli galiba.Dediğin gibi öncelikle pozitif düşünmek lâzım..Bende trabsferden sonra 2 saat yattim bir kez surguye idrar yaptim meryem suresi dinledim ilk 3 gun dikkat ettim hareketlerimi yavas tuttun ama surekli yatmadim bir kucuk kizim var ne kdr babasi baksada bende ilgilendim. 5. Gun ucakla ve arabayla 5 saat yolculuk yaptim. Herseyden ote pozitif dusundum ve dua ettim En cok iyi hissettiren bunlar oldu
İnşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım..İlk üç gün çok önemli galiba.Dediğin gibi öncelikle pozitif düşünmek lâzım..
Sağol canım bu defa daha heyecanliyim..Olumlu hissediyorum inşallah hersey yolunda gider bu defa..Yolunda gidecek ve sonuç güzel olacak inşallah.Öyle inanmaliyim dediğin gibi..:))Sende olacağına inan Allahım bu defa sanda nasip edicek öyle düşün,yapılması gereken herşey yapılıyor sadece gidip beneğini alıp geleceksin böyle motive et kendini
Hayırlı olsun canım. Takılma buna. Jelin miktarı yeterince fazla. Vucudun emmişdir jeli yada içeride bırakmışdır. Sen bol bol su iç . İdrarınla beraber hjel azar azar çıkar zaten.Kızlar transferim yapıldı.... crinone jel kullanıyorum ama hiç geri gelmedi bir önceki transferimde döküntü oluyordu ama bu transferde hiç döküntü yok acaba yetersiz mi geliyor ne yapmam gerek
Guzel haberlerini bekliyoruz canim :) bence anlayış gösterilmeyecek bir konu değil... umarim sorun olmaz. Bugun 12. Gun sanirim degil mi? Persembeye kadar hcg epey oluyor kesin görünür kese(lerin)Kizlar gunaydin bugun ikinci test gunum birazdan kan vericem dua edermisiniz guzelce katlanmis olsun. Yarinda ise baslicam. Benim meslegim biraz zor dagda bayirda gorevlerimiz oluyor mudurle konusacagim beni goreve gondermesin bir sure diye umarim anlar.birde slrum var kizlar bu persembeye randevu aldim kese gorunur dimi ? 10. Gun degerim 633 tu o vakte kadar baya bir olur diye dusundum
Heyecanlı anne bekliyoruz güzel sonucunuKizlar gunaydin bugun ikinci test gunum birazdan kan vericem dua edermisiniz guzelce katlanmis olsun. Yarinda ise baslicam. Benim meslegim biraz zor dagda bayirda gorevlerimiz oluyor mudurle konusacagim beni goreve gondermesin bir sure diye umarim anlar.birde slrum var kizlar bu persembeye randevu aldim kese gorunur dimi ? 10. Gun degerim 633 tu o vakte kadar baya bir olur diye dusundum
Güzel haberini bekşiuoruz cnm :)Kizlar gunaydin bugun ikinci test gunum birazdan kan vericem dua edermisiniz guzelce katlanmis olsun. Yarinda ise baslicam. Benim meslegim biraz zor dagda bayirda gorevlerimiz oluyor mudurle konusacagim beni goreve gondermesin bir sure diye umarim anlar.birde slrum var kizlar bu persembeye randevu aldim kese gorunur dimi ? 10. Gun degerim 633 tu o vakte kadar baya bir olur diye dusundum
Günaydın canım benim 8.günümde açık pembe su gibi lekelenmem oldu ama çok azdı ertesi gün kahverengi tortu şeklinde geldi progestan iğneye başladık hemen kesildi çok şükür bir daha gelmedi ama bu iğne çok fena yaptı beni çok zorlanıyorumGünaydın kızlar nasılsınız? Lekelenmesi olan arkadaşımız kimdi unutmuşum
Bende hem iğne hemde fitil kullanıyorum canım. 12 hafta dolana kadar evde yatış dedi bana. Riskliymiş dedi madem ki kanama oldu. Sanada evde yatacan dedimi doktor?Günaydın canım benim 8.günümde açık pembe su gibi lekelenmem oldu ama çok azdı ertesi gün kahverengi tortu şeklinde geldi progestan iğneye başladık hemen kesildi çok şükür bir daha gelmedi ama bu iğne çok fena yaptı beni çok zorlanıyorum
Istirahat edin diye söylediler ama zaten iğneden beri çok halsizim yorgun hissediyorum sanırım gebelik hormonu da etkili oluyor sürekli yatıp uyuyorum. Fitil kullaniyodum önceden onu keselim iğneye devam edelim dediler. Ama iğne bende alerji yaptı galiba sol kalçam şişti ve kızarıyor ateş gibi de yanıyor sağ tarafım gayet iyi yarın doktoruma danisicamBende hem iğne hemde fitil kullanıyorum canım. 12 hafta dolana kadar evde yatış dedi bana. Riskliymiş dedi madem ki kanama oldu. Sanada evde yatacan dedimi doktor?
Karından yapılan iğnede var progesteran içeren. Onuda sor istersen. Ben ondan kullanıyorum acısız.Istirahat edin diye söylediler ama zaten iğneden beri çok halsizim yorgun hissediyorum sanırım gebelik hormonu da etkili oluyor sürekli yatıp uyuyorum. Fitil kullaniyodum önceden onu keselim iğneye devam edelim dediler. Ama iğne bende alerji yaptı galiba sol kalçam şişti ve kızarıyor ateş gibi de yanıyor sağ tarafım gayet iyi yarın doktoruma danisicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?