Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Karından yapılan iğnede var progesteran içeren. Onuda sor istersen. Ben ondan kullanıyorum acısız.
Onu duymamıştım hiç sorarım mutlaka yoksa bu böyle zor yatamıyorum kalkamıyorum çok zorluyor.Bana 12. Haftaya kadar falan kullanacaksın diye birşey demediler muhtemelen kese kalp atışı falan görülünce tekrar fitile dönerim ben. Yarın tekrar kan vericem

Kaç haftalıksın şimdi? Ben 12 ye kadar hem iğne hem fitil kullanıcam

Çok yeni benim canım daha cuma günü öğrendim 4+3 oldu hesaplamam doğruysa 21 Kasımda 5. Gün embriyosu transfer edildi. Senin kaç haftalık

hayırlı uğurlu olsun miniğin ,Allah kucağına almak da nasip etsin cümlemize

Çok yeni benim canım daha cuma günü öğrendim 4+3 oldu hesaplamam doğruysa 21 Kasımda 5. Gün embriyosu transfer edildi. Senin kaç haftalık
Hayırlısı olsun cnm. 3 kasımdı benim transferim. Dana dün gördük bebişi. Bebeğin boyutına göre 6 hafta 5 günlükmüşüz

Hayırlısı olsun cnm. 3 kasımdı benim transferim. Dana dün gördük bebişi. Bebeğin boyutına göre 6 hafta 5 günlükmüşüz
Maşallah canım Rabbim banada gösterir o günleri inşallah sağlıcakla gelsin bebeğin

İnşallah herkesin değeri istediğinden çok yükselir. Kızlar dün test yaptım öyle silik bi çizgiydi ki ben kafamda bile hayal ediyo olabilirim bişey gördüm sanki ama emin değilim. Çok su içtiğim için çıkmamış olabilir diye düşünüyorum. Yarın sabah ilk idrarla yapacağım dua edin nolur. Ben sanki hissediyorum evladım benimle ama yine de duaya ihtiyacım var güzel anneler.

Ben 9. Gün erken gebelük testi yapmıştım. Koyu kırmızı değildi ama çok açıkda değildi. Sen normal testmi yaptın?

Canım sabah ilk idrarla yap ben 8. Gün yaptim silik çizgi çıktı 9. Gün baya net çıkmıştı çizgi 10. Gün kan verdim 379 çıktı darısı başına

Guzel haberlerini bekliyoruz canim :) bence anlayış gösterilmeyecek bir konu değil... umarim sorun olmaz. Bugun 12. Gun sanirim degil mi? Persembeye kadar hcg epey oluyor kesin görünür kese(lerin)
Canlar simdi geldi sonucum 1654 cikmis sizce nasil 10. Gunde 633 tu ve bugun 12. Gun. Ikiye katlanmis cok sukur. 3 degil ama. Tek mi cift mi acaba saki tek gibi dedim bir an ama rabbim bilir sadece ben cift istiyorum o bikir hayirlisini

Canim hakkaten biz nasil hesaplicaz senin son adet gunun ne transfer tarihimize gore mi hesaplicaz takvim ekleyelim diyorum artik

Canlar simdi geldi sonucum 1654 cikmis sizce nasil 10. Gunde 633 tu ve bugun 12. Gun. Ikiye katlanmis cok sukur. 3 degil ama. Tek mi cift mi acaba saki tek gibi dedim bir an ama rabbim bilir sadece ben cift istiyorum o bikir hayirlisini
Hayırlısı olsun canım, çİft de olabilir aslında çiftde olsa yine iki katı artar zaten. Değerin gayet güzel.

Canim hakkaten biz nasil hesaplicaz senin son adet gunun ne transfer tarihimize gore mi hesaplicaz takvim ekleyelim diyorum artik
Ben takvimi eklemedim cnm benim hesabıma göre 6 hafta 3 gün olmalıyım. Doktorun ölçümüne göre 6 hafta 6 günüm. Hangisini koyacağımı bilemedim. Doktorunki değişedebilir tabi bebeğin büyümesine göre.

Peki son adet tarihimize gore mi yapcaz oyle olunca daha mantikli geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…