Onu duymamıştım hiç sorarım mutlaka yoksa bu böyle zor yatamıyorum kalkamıyorum çok zorluyor.Bana 12. Haftaya kadar falan kullanacaksın diye birşey demediler muhtemelen kese kalp atışı falan görülünce tekrar fitile dönerim ben. Yarın tekrar kan vericemKarından yapılan iğnede var progesteran içeren. Onuda sor istersen. Ben ondan kullanıyorum acısız.
Kaç haftalıksın şimdi? Ben 12 ye kadar hem iğne hem fitil kullanıcamOnu duymamıştım hiç sorarım mutlaka yoksa bu böyle zor yatamıyorum kalkamıyorum çok zorluyor.Bana 12. Haftaya kadar falan kullanacaksın diye birşey demediler muhtemelen kese kalp atışı falan görülünce tekrar fitile dönerim ben. Yarın tekrar kan vericem
Çok yeni benim canım daha cuma günü öğrendim 4+3 oldu hesaplamam doğruysa 21 Kasımda 5. Gün embriyosu transfer edildi. Senin kaç haftalıkKaç haftalıksın şimdi? Ben 12 ye kadar hem iğne hem fitil kullanıcam
Çok yeni benim canım daha cuma günü öğrendim 4+3 oldu hesaplamam doğruysa 21 Kasımda 5. Gün embriyosu transfer edildi. Senin kaç haftalık
Hayırlısı olsun cnm. 3 kasımdı benim transferim. Dana dün gördük bebişi. Bebeğin boyutına göre 6 hafta 5 günlükmüşüzÇok yeni benim canım daha cuma günü öğrendim 4+3 oldu hesaplamam doğruysa 21 Kasımda 5. Gün embriyosu transfer edildi. Senin kaç haftalık
Ihlamur yanlış hatta gebelere hasta olunca iki bardağı geçmeyecek şekilde ıhlamur öneriyorlar.Maydonoz nane ıhlamur tarçın
Maşallah canım Rabbim banada gösterir o günleri inşallah sağlıcakla gelsin bebeğinHayırlısı olsun cnm. 3 kasımdı benim transferim. Dana dün gördük bebişi. Bebeğin boyutına göre 6 hafta 5 günlükmüşüz
Çok sağol canım amin inşallahhayırlı uğurlu olsun miniğin ,Allah kucağına almak da nasip etsin cümlemize
Ben 9. Gün erken gebelük testi yapmıştım. Koyu kırmızı değildi ama çok açıkda değildi. Sen normal testmi yaptın?İnşallah herkesin değeri istediğinden çok yükselir. Kızlar dün test yaptım öyle silik bi çizgiydi ki ben kafamda bile hayal ediyo olabilirim bişey gördüm sanki ama emin değilim. Çok su içtiğim için çıkmamış olabilir diye düşünüyorum. Yarın sabah ilk idrarla yapacağım dua edin nolur. Ben sanki hissediyorum evladım benimle ama yine de duaya ihtiyacım var güzel anneler.
Canım sabah ilk idrarla yap ben 8. Gün yaptim silik çizgi çıktı 9. Gün baya net çıkmıştı çizgi 10. Gün kan verdim 379 çıktı darısı başınaİnşallah herkesin değeri istediğinden çok yükselir. Kızlar dün test yaptım öyle silik bi çizgiydi ki ben kafamda bile hayal ediyo olabilirim bişey gördüm sanki ama emin değilim. Çok su içtiğim için çıkmamış olabilir diye düşünüyorum. Yarın sabah ilk idrarla yapacağım dua edin nolur. Ben sanki hissediyorum evladım benimle ama yine de duaya ihtiyacım var güzel anneler.
Canlar simdi geldi sonucum 1654 cikmis sizce nasil 10. Gunde 633 tu ve bugun 12. Gun. Ikiye katlanmis cok sukur. 3 degil ama. Tek mi cift mi acaba saki tek gibi dedim bir an ama rabbim bilir sadece ben cift istiyorum o bikir hayirlisiniGuzel haberlerini bekliyoruz canim :) bence anlayış gösterilmeyecek bir konu değil... umarim sorun olmaz. Bugun 12. Gun sanirim degil mi? Persembeye kadar hcg epey oluyor kesin görünür kese(lerin)
Benimde olmustu ama kesildi canimGünaydın kızlar nasılsınız? Lekelenmesi olan arkadaşımız kimdi unutmuşum
Canim hakkaten biz nasil hesaplicaz senin son adet gunun ne transfer tarihimize gore mi hesaplicaz takvim ekleyelim diyorum artikÇok yeni benim canım daha cuma günü öğrendim 4+3 oldu hesaplamam doğruysa 21 Kasımda 5. Gün embriyosu transfer edildi. Senin kaç haftalık
Hayırlısı olsun canım, çİft de olabilir aslında çiftde olsa yine iki katı artar zaten. Değerin gayet güzel.Canlar simdi geldi sonucum 1654 cikmis sizce nasil 10. Gunde 633 tu ve bugun 12. Gun. Ikiye katlanmis cok sukur. 3 degil ama. Tek mi cift mi acaba saki tek gibi dedim bir an ama rabbim bilir sadece ben cift istiyorum o bikir hayirlisini
Benimde dünden beri kesildi cnm. On gün sürdü benim. Evdemisin yoksa çalışıyormusun?Benimde olmustu ama kesildi canim
Ben takvimi eklemedim cnm benim hesabıma göre 6 hafta 3 gün olmalıyım. Doktorun ölçümüne göre 6 hafta 6 günüm. Hangisini koyacağımı bilemedim. Doktorunki değişedebilir tabi bebeğin büyümesine göre.Canim hakkaten biz nasil hesaplicaz senin son adet gunun ne transfer tarihimize gore mi hesaplicaz takvim ekleyelim diyorum artik
Evdeydim bu hafta yarin ise gidicem canim Artik.allaha emanetler sadece hizli haraket etmicem agir cekim yasicam bir sureBenimde dünden beri kesildi cnm. On gün sürdü benim. Evdemisin yoksa çalışıyormusun?
Benimki.iki gun surdu bitti sukur canim ama kizimda 20. Haftada kanamam olmustu 1.5 hafta ugrastirdi cok kotu olmustum ama sukurler olsun geldi gectiBenimde dünden beri kesildi cnm. On gün sürdü benim. Evdemisin yoksa çalışıyormusun?
Peki son adet tarihimize gore mi yapcaz oyle olunca daha mantikli geliyor banaBen takvimi eklemedim cnm benim hesabıma göre 6 hafta 3 gün olmalıyım. Doktorun ölçümüne göre 6 hafta 6 günüm. Hangisini koyacağımı bilemedim. Doktorunki değişedebilir tabi bebeğin büyümesine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?