Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Canlar simdi geldi sonucum 1654 cikmis sizce nasil 10. Gunde 633 tu ve bugun 12. Gun. Ikiye katlanmis cok sukur. 3 degil ama. Tek mi cift mi acaba saki tek gibi dedim bir an ama rabbim bilir sadece ben cift istiyorum o bikir hayirlisini
Gözün aydın canim :) ikiz gibi duruyor? 2 katindan fazla artmış?? Hayirlisi olsun hakkinda

Kızlar benim alt karnimda ve kasiklarimda ara ara batmalar ve kasilmalar oluyor ? Normalmidir? Sizde de var mi?

Masalahh pozitiflerimiz artmis.arkadaslar bu topigi takip edip pizitif olanlar hatirlamaduklarimiz ben burdayim desin ki bu tipik ta cocuklar dogsna kadsr bilgi alisverisinde bulunalim hatirladiklarim . Purple81 symm moncii koprulu kokulu cilek
Bende varım canım kokulucicek le transferimiz aynı gün ve aynı merkezde oldu :) çok şükür ikimizde ikinci denemede pozitifi gördük

Ay uyudum uyandim yazdiklarinizi okudum persembe gunune randevu aldim kizlar hem ilaclar bitiyor progestan yazdirmam lazim hemde karindan bakilirsa gorulur heralde kese yada keseler hesabima gore o gune kdr bhcg 6500 falan olucak insallah. Karinda ki batma bende de oluyor bazen birsey hissemiyorum bazen alt karnim dolu dolu geliyor hafif batiyor. Emyldrm bende hesaplattim o siteden 4+3 gunlum bende sat lar ayni transfde gunlerimizde

Kusmakdan boğazım tahriş oldu niye şu mide bulantısı olayı sabahları kahvaltı sonrası oluyor kızlar? Çıkardıktan sonra bir anda düzeliyorum yatana kadar normalim.

Desene birlikte doğum yapıcaz sen transfer olduğunda da öyle demiştin canım doğumlarımızda aynı olacak diye hadi hayırlısı bakalım Rabbim kolaylıkla sağlıkla sıhhatle bu süreci tamamlamayı nasip etsin

Ben 9. Gün erken gebelük testi yapmıştım. Koyu kırmızı değildi ama çok açıkda değildi. Sen normal testmi yaptın?

Normal testti canım

Canım sabah ilk idrarla yap ben 8. Gün yaptim silik çizgi çıktı 9. Gün baya net çıkmıştı çizgi 10. Gün kan verdim 379 çıktı darısı başına

Dayanamadım yaptım ve bariz bir kırmızı çizgi çıktı Ay kalbim güm güm atıyo. Rabbim inşallah sağlıkla devamını vaktine sağlıcakla doğumu u da göstersin. Yarın kan verecem aayyyy çok heyecanlıyım

Ama bişey soracağım arada kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyo adet ağrısı gibi geliyo gidiyo. Normal mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…