Hadi hayırlısı olsun inşallah canım Allahın izniyle değerin de güzel çıkacakNormal testti canım
Dayanamadım yaptım ve bariz bir kırmızı çizgi çıktıAy kalbim güm güm atıyo. Rabbim inşallah sağlıkla devamını vaktine sağlıcakla doğumu u da göstersin. Yarın kan verecem aayyyy çok heyecanlıyım
Gayet normal canım. Bayağı bir de devam edecek ağrılar, hu arada hayırlısı olsun :)
Hayirli olsun canim yarinda guzel haberini bekliyoruzzz. Agrilarin cok normal bende de olmustu hatta hala varr
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım Allahın izniyle değerin de güzel çıkacak
Hayirli olsun canim.. benimde oyle 2gun fark var 2hesap arasındaBu arada son adetime göre 5+0 transfer gününe göre 4+4 üm 2 gün oynuyor ultrasonda daha net olur sanırım
Hayirli olsun canim aramiza hos geldinBu arada son adetime göre 5+0 transfer gününe göre 4+4 üm 2 gün oynuyor ultrasonda daha net olur sanırım
Hosbulduk canım Allah razı olsun♡Hayirli olsun canim aramiza hos geldin
Sağol canım Allah razı olsun ♡Hayirli olsun canim.. benimde oyle 2gun fark var 2hesap arasında
İkiz olabilir tabi cnm. 990 ı zaten iki bebeğin değeri olarak düşün onun iki katı 1980Kizlar
12. Gun : 990
14. Gun : 1980 cikti. Tam iki kati.
Iki kat arttigi icin ikiz gebelik olamaz mi yani illa 4 kat mi artmasi lazim nasil oluyor bu isler?
Bence iikiz benimki 9.gun 136 . 12. Gun499 ve iki keseKizlar
12. Gun : 990
14. Gun : 1980 cikti. Tam iki kati.
Iki kat arttigi icin ikiz gebelik olamaz mi yani illa 4 kat mi artmasi lazim nasil oluyor bu isler?
Cnm senin 3 günde artmış bu değer iki gün arayla yapılır normalde ama değerin çok iyi inşallah çoğul gebelikdir. :)peki benim ki
12.gün 243.83
15.gün 1317.3 ikiz olma ihtimali var mıdır nerdeyse 5.5 katı artmış
Bence iikiz benimki 9.gun 136 . 12. Gun499 ve iki kese
Hayırlısı cnm, ne zamançıkar sonuç? Kafana böyle şeyleri takma lütfen. Bazen bu doktorlarıda anlamam gereksiz yere insanın psikolojisini bozarlar. Değerin inşallah güzel gelecek.Kızlar selam. Az önce kan vermeye gittim. Dr dedi ki çıkan değer pozitifse bile çok sevinme önemli olan çarşamba iki katına çıkması dedi. Çıkmazsa kimyasaldır dedi. Bunları biliyordum ama yine de üzüldüm ne bileyim. Sizin 11. Gün ya da 10. Gün değeriniz neydi?
İnşallah canım sonuç öğleden sonra çıkar. Ama bi durum var sabah ilk idrarla test yaptım iki tane. Dünkünden daha silik çizgi çıktı ondan da endişelendim galiba. Bilmiyorum ki kafam karman çorman Rabbim nasip etsin inşallah ama ben sanki var gibi hissediyorum. Desteğiniz için saüolun haberdar edeceğim sizleri...Hayırlısı cnm, ne zamançıkar sonuç? Kafana böyle şeyleri takma lütfen. Bazen bu doktorlarıda anlamam gereksiz yere insanın psikolojisini bozarlar. Değerin inşallah güzel gelecek.
Canım inşallah Allah tamamına erdirir değerin katlanır. Benim 11. Gün 46ydı 13. Gün 143 olmuştu hemşire düşük değerlerin demişti ama sonrasında çok şükür yükseldi şuan 8 haftalık gebeyim. Darısı başına.Kızlar selam. Az önce kan vermeye gittim. Dr dedi ki çıkan değer pozitifse bile çok sevinme önemli olan çarşamba iki katına çıkması dedi. Çıkmazsa kimyasaldır dedi. Bunları biliyordum ama yine de üzüldüm ne bileyim. Sizin 11. Gün ya da 10. Gün değeriniz neydi?
Yaaa çok sevindim maşallah sana vr bebişine. Rabbim inşallah bana da nasip eder hayırlı ve sağlıklıca...Canım inşallah Allah tamamına erdirir değerin katlanır. Benim 11. Gün 46ydı 13. Gün 143 olmuştu hemşire düşük değerlerin demişti ama sonrasında çok şükür yükseldi şuan 8 haftalık gebeyim. Darısı başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?