Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım Allahın izniyle değerin de güzel çıkacak

Gayet normal canım. Bayağı bir de devam edecek ağrılar, hu arada hayırlısı olsun :)

Hayirli olsun canim yarinda guzel haberini bekliyoruzzz. Agrilarin cok normal bende de olmustu hatta hala varr

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım Allahın izniyle değerin de güzel çıkacak

Çok teşekkürler arkadaşlar Allah bu yolda olan herkese tüm isteyenlere bu güzel duyguları yaşatsın inşallah

Kizlar
12. Gun : 990
14. Gun : 1980 cikti. Tam iki kati.

Iki kat arttigi icin ikiz gebelik olamaz mi yani illa 4 kat mi artmasi lazim nasil oluyor bu isler?

Kizlar
12. Gun : 990
14. Gun : 1980 cikti. Tam iki kati.

Iki kat arttigi icin ikiz gebelik olamaz mi yani illa 4 kat mi artmasi lazim nasil oluyor bu isler?
İkiz olabilir tabi cnm. 990 ı zaten iki bebeğin değeri olarak düşün onun iki katı 1980

peki benim ki
12.gün 243.83
15.gün 1317.3 ikiz olma ihtimali var mıdır nerdeyse 5.5 katı artmış

Kızlar selam. Az önce kan vermeye gittim. Dr dedi ki çıkan değer pozitifse bile çok sevinme önemli olan çarşamba iki katına çıkması dedi. Çıkmazsa kimyasaldır dedi. Bunları biliyordum ama yine de üzüldüm ne bileyim. Sizin 11. Gün ya da 10. Gün değeriniz neydi?

Hayırlısı cnm, ne zamançıkar sonuç? Kafana böyle şeyleri takma lütfen. Bazen bu doktorlarıda anlamam gereksiz yere insanın psikolojisini bozarlar. Değerin inşallah güzel gelecek.

Hayırlısı cnm, ne zamançıkar sonuç? Kafana böyle şeyleri takma lütfen. Bazen bu doktorlarıda anlamam gereksiz yere insanın psikolojisini bozarlar. Değerin inşallah güzel gelecek.
İnşallah canım sonuç öğleden sonra çıkar. Ama bi durum var sabah ilk idrarla test yaptım iki tane. Dünkünden daha silik çizgi çıktı ondan da endişelendim galiba. Bilmiyorum ki kafam karman çorman Rabbim nasip etsin inşallah ama ben sanki var gibi hissediyorum. Desteğiniz için saüolun haberdar edeceğim sizleri...

Canım inşallah Allah tamamına erdirir değerin katlanır. Benim 11. Gün 46ydı 13. Gün 143 olmuştu hemşire düşük değerlerin demişti ama sonrasında çok şükür yükseldi şuan 8 haftalık gebeyim. Darısı başına.

Yaaa çok sevindim maşallah sana vr bebişine. Rabbim inşallah bana da nasip eder hayırlı ve sağlıklıca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…