Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Doktorlari anlamak zor insanin moralini sonuc cikmadan bozabiliyorlar cok yanlis bir tavir sergilemiş bence canim sen moralini bozma ve strese sokma kendini... bugünkü ve dünkü ayni marka test miydi yaptigin? Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah... benim 10.gun 120*** 12 . Gun 243 idi sonucum

cilekli_sut

Canim bunu bildirmek zorunda doktor. Sen güle oynaya hamile sanacaksın kendini belki herkeze haber vereceksin. Iki gün sonra değerin düşerse çok daha fazla üzülürsün. Sabırlı olmak zorundayız insallah güzel haberler alırız hepimiz.

Masallah canım ikizmi üçüzmü acaba katlanarak artar inş
Ya banada yüksek geldi ama benim tek embriyo transfer edildi kafam karışmadı değil hatta 2 embriyo transfer etmeyi teklif ettiler ben kabul etmedim tek olsun istedim

Ya banada yüksek geldi ama benim tek embriyo transfer edildi kafam karışmadı değil hatta 2 embriyo transfer etmeyi teklif ettiler ben kabul etmedim tek olsun istedim
Tek embriyo da bölünebiliyor. Dondurulmuş transfer mi ? Dondurulmslar yüksek çıkıyor diye biliyorum

Tek embriyo da bölünebiliyor. Dondurulmuş transfer mi ? Dondurulmslar yüksek çıkıyor diye biliyorum
Dondurulmuş 5.gün embriyosu canım. Hayırlısı bakalım tedavi olduğum merkeze bildirdim sonucu haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…