Doktorlari anlamak zor insanin moralini sonuc cikmadan bozabiliyorlarKızlar selam. Az önce kan vermeye gittim. Dr dedi ki çıkan değer pozitifse bile çok sevinme önemli olan çarşamba iki katına çıkması dedi. Çıkmazsa kimyasaldır dedi. Bunları biliyordum ama yine de üzüldüm ne bileyim. Sizin 11. Gün ya da 10. Gün değeriniz neydi?
Amin canım sağolasın. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız.Yaaa çok sevindim maşallah sana vr bebişine. Rabbim inşallah bana da nasip eder hayırlı ve sağlıklıca...
Degerden cok ikiye katlamasi önemli ama bunu unutmaYaaa çok sevindim maşallah sana vr bebişine. Rabbim inşallah bana da nasip eder hayırlı ve sağlıklıca...
Evet dr da öyle dedi. İnşallah katlarDegerden cok ikiye katlamasi önemli ama bunu unutma
Doktorlari anlamak zor insanin moralini sonuc cikmadan bozabiliyorlarcok yanlis bir tavir sergilemiş bence canim sen moralini bozma ve strese sokma kendini... bugünkü ve dünkü ayni marka test miydi yaptigin? Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah... benim 10.gun 120*** 12 . Gun 243 idi sonucum
Canim bunu bildirmek zorunda doktor. Sen güle oynaya hamile sanacaksın kendini belki herkeze haber vereceksin. Iki gün sonra değerin düşerse çok daha fazla üzülürsün. Sabırlı olmak zorundayız insallah güzel haberler alırız hepimiz.Kızlar selam. Az önce kan vermeye gittim. Dr dedi ki çıkan değer pozitifse bile çok sevinme önemli olan çarşamba iki katına çıkması dedi. Çıkmazsa kimyasaldır dedi. Bunları biliyordum ama yine de üzüldüm ne bileyim. Sizin 11. Gün ya da 10. Gün değeriniz neydi?
Masallah canım ikizmi üçüzmü acaba katlanarak artar inşKızlar bugün 13. Gün kan değerim 1540 çıktı
Ya banada yüksek geldi ama benim tek embriyo transfer edildi kafam karışmadı değil hatta 2 embriyo transfer etmeyi teklif ettiler ben kabul etmedim tek olsun istedimMasallah canım ikizmi üçüzmü acaba katlanarak artar inş
Tek embriyo da bölünebiliyor. Dondurulmuş transfer mi ? Dondurulmslar yüksek çıkıyor diye biliyorumYa banada yüksek geldi ama benim tek embriyo transfer edildi kafam karışmadı değil hatta 2 embriyo transfer etmeyi teklif ettiler ben kabul etmedim tek olsun istedim
Dondurulmuş 5.gün embriyosu canım. Hayırlısı bakalım tedavi olduğum merkeze bildirdim sonucu haber bekliyorumTek embriyo da bölünebiliyor. Dondurulmuş transfer mi ? Dondurulmslar yüksek çıkıyor diye biliyorum
Hayirli olsun canim ilk degerin kacti? Hangi gun baktormistin?Kızlar bugün 13. Gün kan değerim 1540 çıktı
Hayırlısı olsun Allah bizede nasip eder inşallah.Dondurulmuş 5.gün embriyosu canım. Hayırlısı bakalım tedavi olduğum merkeze bildirdim sonucu haber bekliyorum
Sağol canım inşallah. 10. Gün değerim 379 çıkmıştıHayirli olsun canim ilk degerin kacti? Hangi gun baktormistin?
Bölünmüş olabilir mi aceba? Baya artmış maasallahhhhhh dr ne dedi?Sağol canım inşallah. 10. Gün değerim 379 çıkmıştı
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2 aşılama( negatif) 1 tupbebek ( kimyasal ) 2.tüp bebeğimde aldım bu sonucu umudunuzu kaybetmeyin aslaHayırlısı olsun Allah bizede nasip eder inşallah.
Çok güzel canım, hayırlısı olsun inşallah. Belki bir mucize olur, ikiye bölünmüştür embriyo belkideKızlar bugün 13. Gün kan değerim 1540 çıktı
Bilmiyorum ki canım Olabilir mi öyle bişey. Doktorun daha dönüş yapmadı haber bekliyorum meraklaBölünmüş olabilir mi aceba? Baya artmış maasallahhhhhh dr ne dedi?
Tek embriyoda olsa oyle bir ihtimal var diye biliyorum hakkinda hayirlisi olsun canimBilmiyorum ki canım Olabilir mi öyle bişey. Doktorun daha dönüş yapmadı haber bekliyorum merakla
Amin canım inşallah :) Bende merak ettim şimdi herkes acaba mı diyince hayırlısı neyse o olsunÇok güzel canım, hayırlısı olsun inşallah. Belki bir mucize olur, ikiye bölünmüştür embriyo belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?