Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kizlar bugun transferimin 21.günü dört gün once hafif hafif baslayan bulantim iki gundur iyice siddetlendi ozellikle uykudan uyandigim anlar kabus gibi,gece tuvalete kalkmaya korkar oldum,sabahlarida uyanmiyim diye gözlerimi sıkıyorum yatagimin yanina leblebi kraker koydum gozumu acar acmaz yiyorum biraz iyi geliyor ama bu durum uzun sürerse pskolojimi altüst eder sizde durum ne

Sade bulantıyla dursa iyi cnm , sabahdan beri 3 defa çok afedersin ama kustum

Sade bulantıyla dursa iyi cnm , sabahdan beri 3 defa çok afedersin ama kustum
Ayyy canim yaa seninki bendende kötü ben henuz hic kusmadim.sende bulantilar ve kusma ayni gunlerdemi basladi,bendede ilerleyen gunlerde baslarmi diye korkuyorum buarada bir arkadas yazmisti,doktoru gunde 3ten fazla istifra edersen mutlaka söyle ilac vermeliyim demis,vücutta susuz kalabilir diye.sende bi doktoruna sor bence

kızlar merhaba bende 25 kasımda transfer oldum . transferin 7. günü değerim 67.5, bgnde 9. gunum 103 cıktı. artış tam iki katı değil. hastane 7. günkü değerimi sormadı 9. gunu istediler. acaba düzenli artışlar 9-10. gunlerden sonra mı başlıyor. yorumlarınız nedir?

Benimde tam tersi gun icerisinde oluyor ozellikle kahvaltidan sonra fenayim... ama kusma isi yok cok şükür

Arkadaşlar merhaba, ben de degerlerimi yazıyım
9.gün 54.4
12.gün 99.54
Yarın 14. Gün tekrar test yaptırıcam, 12.gün deger bana düşük gibi geldi, forumdakileri inceleyince.
5.gün embriyosu ve 2 tane transfer olmuştu. Inşaallah kimyasal gebeklik degildir. Sevinmeli miyim bilemedim. Şımarıklık yapıp Allah'a asi gelmiyim, buna da çok şükür. Bilginiz var mı?

Benim doktorum %60oranında artış varsa iyiye işaret demişti. Çok umutlandırmak ya da yanlış yönlendirmek istemem sen yine kendi doktoruna bir danış. Takipte olmanda fayda var 11.günden başlayarak 4 kan testi verdin ben. İlk ikisi 2şer gün arayla sonrasında 4er gün arayla. Zor biliyorum ama stres yapma olumsuz etkiliyor. Sağlıklıysa seninledir zaten bebişin. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Canım değerin bence iyi zaten 10. Yada 12. Gün değerlerini önemsiyor doktorlar erken test yapılmasını istemiyorlar

Canım değerin bence iyi zaten 10. Yada 12. Gün değerlerini önemsiyor doktorlar erken test yapılmasını istemiyorlar
bnde bi yandan oyle dusundum , 9-10. gunden snra saglıklı eğerlendiriliyormus dıye okudum. 7. gunu cok baz almayabılırler. şimdi 2 gun snra tekrar test verdgmde ıkı kat artması lazım önemlı olan o gbı gozukuyor.
çok sagol cnm içimi rahatllatın:)

Amin inşaallah hepimiz güzel haberler alalım.
Sabah ve az önce kahverengi lekelenme geldi, hemşire hanımı aradım, kırmızıysa sıkıntı olmaz dedi. Oksapar'ı kesemiyorum, Faktör 5 pıhtı problemim var. Dr'umu da aramadım. Moralim bozuldu.

Canım benim iki haftadır var, doktor evde yat işe gitme dedi bana. Bende kesemiyorum clexanı. Allaha şükür ciddi değil ama lekelenmeler. Dikkatli olup bu 12 haftayı atlatırsak herşey güzel olacak.

Canım benim iki haftadır var, doktor evde yat işe gitme dedi bana. Bende kesemiyorum clexanı. Allaha şükür ciddi değil ama lekelenmeler. Dikkatli olup bu 12 haftayı atlatırsak herşey güzel olacak.

Yatmam gerektigini bilmiyodum. Ben ayaklanmıştım, bu denememde pek yatmıyordum. Istirahat ediyim, dinleniyim inşaallah. Çoook teşekur ederim... Merakla yarınki kan tahlilini bekliyorum. Dualarınıza talibim. Hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşaallah.

Canım benim tahlil sonrası başladı lekelenmelerim. Bana 12 hafta yatacan madem kanaman oldu dedi doktorum. Kanama zaten o anlık oldu bür anda sanki elimi kestimde kan akmış gibi sonra kahve lekelenmeye çevirdi bana. Bebek daha yerleşmemiş rahme dedi doktorum cleexane iğneninde etkisi varmış kan basıncı fazlaymış rahme iğneden dolayı. Kısacası kendine dikkat et yat dinlen bol bol yada otur ama ev işi yemek durup uğraşma bunlarla. Anca kendi ihtiyaçların için kalk. İlaçlarınıda aksatma sakın. Yarına güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar 15 Aralık için ilk ultrason muayenesini yaptırabilirsiniz dedi tedavi gördüğüm merkez Çok heyecanlı

Bir tane aşılama bebegim cleexane kullanmadigim icin düştü. Daha sonra genetik testleriyle tanı konulmuştu. Bi' iş yapmıyorum ama ayaktaydım veya oturuyordum ama yatıyorum artık. Yarın tahlil verip gelsem sagsalim. Emeklerimiz boşa gitmesin. Sizinki de saglıklı bir şekilde doğar inşaallah.

Kizlar bu clexane nedir,doktorum boyle bisey vermedi bana.Ben estrofem,bebeasprin,folbiol,crinone jel kullaniyorum,baskada bisey vermedi doktor

Kizlar nasilsnz ben bugun bir kotu bir iyi olfum normalde carsamba gunu benim kalp atisi icin dr gitmem gerekirdi benim ilaclarim kalmamisti ilac yazmaya giderken kalp atisinda bakayim dedim kalp atisi duydum ama daha once dr cift kese var demisyi bugun ikinci kese gorunmedi ve kalp atisi duydugumuz olanda rahme deki yerlesimi iyi degil dedi cok telaslandm tup bbgimi yapan dr aradim sorun yok onemli olan kalp atisidir dedi ve gobekkten yapilan igneyi kesti carsamba baska hast gidecem

Canım belki ultrasoundu iyi değil o yüzden görememişdir ikinci keseyi. Lütfen rahat ol ve çarşambaya iyi bir doktora git.

Canim bence ultrason iyi degildir? Kendi dr una git hic stres yapma lutfen

Kizlar bu clexane nedir,doktorum boyle bisey vermedi bana.Ben estrofem,bebeasprin,folbiol,crinone jel kullaniyorum,baskada bisey vermedi doktor

Kan sulandırıcı iğne. Sizin ictiginiz bebeaspirin de kanı cıvıtıyo. Bazı insanlarda genetik tahlillerde çıkıyo. Türkiye'de bu pıhtı problemi çok fazla ama çoğu insan bilmiyo. Artık çoğu tüp bebekçi Dr bütün hastlarina veriyo diye biliyorum. Ama benim 2013'teki aşılamamda vermemişti igne veya hap... Inşaallah siz de saglıkla kucagınıza alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…