Kendi dr gidemiyorum farkli sehirlerdeyiz burdaki devlet hast gittim carsamba ozel hastabeye gdcmCanim bence ultrason iyi degildir? Kendi dr una git hic stres yapma lutfen
Kendi doktorunun görüşleri daha önemli içini ferah tut. Usg cihazından da kaynaklı olabilir. İki kese göründükten sonra tek olması için bir kanama falan olması gerekmez miydi. Senin böyle bir problemin olmadı diye hatırlıyorum.Kizlar nasilsnz ben bugun bir kotu bir iyi olfum normalde carsamba gunu benim kalp atisi icin dr gitmem gerekirdi benim ilaclarim kalmamisti ilac yazmaya giderken kalp atisinda bakayim dedim kalp atisi duydum ama daha once dr cift kese var demisyi bugun ikinci kese gorunmedi ve kalp atisi duydugumuz olanda rahme deki yerlesimi iyi degil dedi cok telaslandm tup bbgimi yapan dr aradim sorun yok onemli olan kalp atisidir dedi ve gobekkten yapilan igneyi kesti carsamba baska hast gidecem
Sukur kanama falan olmadi çarşamba ozel hastaneye gidecem hakimizda hayirlisiKendi doktorunun görüşleri daha önemli içini ferah tut. Usg cihazından da kaynaklı olabilir. İki kese göründükten sonra tek olması için bir kanama falan olması gerekmez miydi. Senin böyle bir problemin olmadı diye hatırlıyorum.
Canim benimde iki kese gorundu ama doktor ikiside kesin gelisecek diyemem bunu zamanla gorucez birisi kuculup kaybolabilir demisti,carsamba benimde kontrolum var. Ama cihazlarin kaliteside cok onemli,görememiste olabilirSukur kanama falan olmadi çarşamba ozel hastaneye gidecem hakimizda hayirlisi
Canım sen yat dinlen düşünme bunu şimdi, bebeğin etkilenir sonra. Madem özele gidecen yarın gitsen olmuyormu?Bei telasladiran ikinci kesenin gorunmemesi degil kalp atisini duydugum rahme iyi yerlesmemesi
Bei telasladiran ikinci kesenin gorunmemesi degil kalp atisini duydugum rahme iyi yerlesmemesi
Iyiyim şükür canim sen nasilsin? GunaydinnnGünaydın kızlar, nasılsınız bugün?
Bugünmüydü senin kontrolün? Ben aynı cnm sabah bulantılarıyla baş etmeye çalılıyorum, dün akşamda biraz abartmışım yemeyiIyiyim şükür canim sen nasilsin? Gunaydinnn
Canim ben hergecen gün bir öncekinden daha kötüye gidiyorumGünaydın kızlar, nasılsınız bugün?
Canim ben hergecen gün bir öncekinden daha kötüye gidiyorumgecelerim kabus gibi,bulantim hic gecmiyor,bu gece öğürmede basladi hic uyumadim.gözüm korkmaya basladi
Gece aç yatma canım. Yatmadan yanına grissini al tuzsuz şekersiz olanlardan midendeki asiti bastırır.Canim ben hergecen gün bir öncekinden daha kötüye gidiyorumgecelerim kabus gibi,bulantim hic gecmiyor,bu gece öğürmede basladi hic uyumadim.gözüm korkmaya basladi
Gozun aydin hayirlo olsunKızlar 11. Gün bhcg 442
Hayırlısı olsun canım. Değerin çok güzel.Kızlar 11. Gün bhcg 442
Gozun aydin hayirlo olsun
Teşekkürler kızlar inşallah katlandığını kesesini kalp atımını sağlıcakla doğduğunu da gösterir Rabbim. CümlemizeHayırlısı olsun canım. Değerin çok güzel.
Yarin canim insallah kontrolum bende kalp atisisni duyabilecek miyim aceba? Benim midem gun icerisinde hep tatsiz ama cok cok rahatsiz etmiyor şükür... kraker ve leblebiyo eksik etme canim faydasi olur insallahBugünmüydü senin kontrolün? Ben aynı cnm sabah bulantılarıyla baş etmeye çalılıyorum, dün akşamda biraz abartmışım yemeyi
Çok teşekkğr ederim canımHayirli olsun canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?