Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kendi doktorunun görüşleri daha önemli içini ferah tut. Usg cihazından da kaynaklı olabilir. İki kese göründükten sonra tek olması için bir kanama falan olması gerekmez miydi. Senin böyle bir problemin olmadı diye hatırlıyorum.

Sukur kanama falan olmadi çarşamba ozel hastaneye gidecem hakimizda hayirlisi

Sukur kanama falan olmadi çarşamba ozel hastaneye gidecem hakimizda hayirlisi
Canim benimde iki kese gorundu ama doktor ikiside kesin gelisecek diyemem bunu zamanla gorucez birisi kuculup kaybolabilir demisti,carsamba benimde kontrolum var. Ama cihazlarin kaliteside cok onemli,görememiste olabilir

Bei telasladiran ikinci kesenin gorunmemesi degil kalp atisini duydugum rahme iyi yerlesmemesi

Bei telasladiran ikinci kesenin gorunmemesi degil kalp atisini duydugum rahme iyi yerlesmemesi

Canım inan iyi yerleşememiş olsaydı zaten giderdi yani en baştan kalp atışını da duymuşsun yani şu an herşey yolunda merak etme dinlen bol bol. Benim kimyasal oldu mesela ağustosta hcg çıktı ama sonra değer düştü belki yerleşemedi tam ya da büyük ihtimal kese falan oluşurken ilerlemedi zaten kalitede düşüktü ama 4 haftalıkken daha yeni testte görmüştüm ve gitti yani olacak olsa en başta olurdu. Öbürü için zaten kaybolabilir demiş belki öyle olmuştur

Canim ben hergecen gün bir öncekinden daha kötüye gidiyorum gecelerim kabus gibi,bulantim hic gecmiyor,bu gece öğürmede basladi hic uyumadim.gözüm korkmaya basladi
Canim ben hergecen gün bir öncekinden daha kötüye gidiyorum gecelerim kabus gibi,bulantim hic gecmiyor,bu gece öğürmede basladi hic uyumadim.gözüm korkmaya basladi
Gece aç yatma canım. Yatmadan yanına grissini al tuzsuz şekersiz olanlardan midendeki asiti bastırır.

Bugünmüydü senin kontrolün? Ben aynı cnm sabah bulantılarıyla baş etmeye çalılıyorum, dün akşamda biraz abartmışım yemeyi
Yarin canim insallah kontrolum bende kalp atisisni duyabilecek miyim aceba? Benim midem gun icerisinde hep tatsiz ama cok cok rahatsiz etmiyor şükür... kraker ve leblebiyo eksik etme canim faydasi olur insallah

Benimde bir sonraki randevum 15 aralıkda . Ama ben bu cumaya yakındaki bir doktordan randevu alacam da gideyim kontrole yine. Nedeni de kendi doktorum çok uzak 2 saatde gidiliyor ve teldende biraz zor ulaşması onçin işyerimin karşısında var bir merkez çok iyi bir doktoru var ona da gitmeyi planlarım 3 ay dolduktan sonra karar verecem hangisine gideceğime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…