Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Degerin cok sınırda,doktoruna sormadan ilaclarini birakma sakin

Dr'uma ulaşamadım ama hemsire hanım ilaclari estrofem 3×1 ve gunde 2 kez 2şer tane Progestan 200lük fitil, cleexane aynen devam et dedi.
Büyük ihtimal kimyasal galiba? 2'ye katlamamış. Düşük bi deger.

14.gün 148 cıktı
Canim forumda görmüştüm bu şekilde olupda sonra normale dönen degerler vardi... ustelik sinirda degerin hemen moralini bozma hakkinda hayirlisi olsun...

Çok şükür bebeğimin kesesini gördüm bugün 10 gün sonra kalp atışınıda duyarım inşallah
Maasallah canim transfer tarihin kacti? Darisi kalp atisina darisi kucagina alisina darisi bize olsun

Dr'umla görüştüm, değerlerin iyi, ilaçlara devam et dedi. Allah'a teslimiz, ol deyince oluverir. Perşembe gün nasibimizde ne varsa ögrenicez. Imtihan dünyasındayız, olumsuz da sonuçlanabilir, isyan etmeyelim Allah'a. Dualarınızı beklerim. Allah herkese saglıklı, hayırlı evlat(lar) versin... Hepimiz saglıkla kucagımıza alalım.

Benimde 9 kasım transfer :) kontrolum yarin insallah hersey yolunda gider.. sana verilen tarihe gore yarin benim kalp atışını duyma ihtimalim var yani? Heyecanlandimmmmm
Aynen inşallah duyarsın ayy ne güzel yaa bende senin heyecanını yaşıyorum senin günün gelmiş şimdi 10 gün nasıl geçicek

İnşallah katlanacak buna inan. Eğer bi olumsuzluk olursa da hakkımızdaki en hayırlısı bu olduğu içindir. İnşallah herşey çok güzel olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…