Canım bende senle aynı şeyi bir önceki hamileliğimde yaşadım ve 33, 47,73 ve yanılmıyorsam 168 di. Ve tabi daha da ykselmeye devam etti 9 haftalıkdı doktor hayası yüzünden kalbi durdu bebeğimin yoksa kalp atışları çok çok iyiydi. Onçin lütfen üzülme strese sokma kendini, clexane ve aspirini mutlaka saati saatine kullan çok çok önemli bebeğin beslenmesi için.14.gün 148 cıktı
İçin rahat edecekse yarın da git ve kan ver, perşembe yine gidersin.Dr'umla görüştüm, değerlerin iyi, ilaçlara devam et dedi. Allah'a teslimiz, ol deyince oluverir. Perşembe gün nasibimizde ne varsa ögrenicez. Imtihan dünyasındayız, olumsuz da sonuçlanabilir, isyan etmeyelim Allah'a. Dualarınızı beklerim. Allah herkese saglıklı, hayırlı evlat(lar) versin... Hepimiz saglıkla kucagımıza alalım.
Canım bende senle aynı şeyi bir önceki hamileliğimde yaşadım ve 33, 47,73 ve yanılmıyorsam 168 di. Ve tabi daha da ykselmeye devam etti 9 haftalıkdı doktor hayası yüzünden kalbi durdu bebeğimin yoksa kalp atışları çok çok iyiydi. Onçin lütfen üzülme strese sokma kendini, clexane ve aspirini mutlaka saati saatine kullan çok çok önemli bebeğin beslenmesi için.
Canım bende genetik sorun varmış tıpkı kan pıhtılaşması gibi vucudum bebeği beslemiyormuş. Doktorum tabi bu genetik testleri yapmadığından dolayı sapa sağlam olan bebeğimin kalbi durdu 9. Haftada. Evet kürtaj oldum. Tabi şu an gerekli ilaçları aldığım için bebek iyi besleniyor, Allah yardımcımız olsun hepsimizinde sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalım. Kimyasalda genelde 2. Tahlilde düşüş olur senin kimyasal değil bence. Bazen değerler sonradan yükselebiliyor yinede çok kötü değil yükselme. İçini rahat tut.Gecmiş olsun. Dr hatası derken ne oldu, özel degilse? Kalp atışını da duymuşsunuz. Sonradan niye öyle oldu acaba? Kürtaj mı oldunuz?
Başka bi kadin dogum dr'u da degerlerim icin iyi demiş,kimyasal demeyiz henuz demis.
Bilemedim. Kan tahliline de yarin gitsem, dr persembe dedi ama. Arafta kaldım. Ne seviniyorum, ne üzülüyorum.
Canım bende genetik sorun varmış tıpkı kan pıhtılaşması gibi vucudum bebeği beslemiyormuş. Doktorum tabi bu genetik testleri yapmadığından dolayı sapa sağlam olan bebeğimin kalbi durdu 9. Haftada. Evet kürtaj oldum. Tabi şu an gerekli ilaçları aldığım için bebek iyi besleniyor, Allah yardımcımız olsun hepsimizinde sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalım. Kimyasalda genelde 2. Tahlilde düşüş olur senin kimyasal değil bence. Bazen değerler sonradan yükselebiliyor yinede çok kötü değil yükselme. İçini rahat tut.
İlaçlarını aksatmamalısın cnm çok önemliler. Ama korkma bişey olmamışdır.Kızlar estrofem içiyo musunuz. Ben bi gün içmeyi unuttum bi sorun olur mu çok korkuyorum.
İnşallah bundan sonra saati saatine alacağım. İnşallah bi sıkıntı olmazİlaçlarını aksatmamalısın cnm çok önemliler. Ama korkma bişey olmamışdır.
Canım tedirgin olma, iğnenide aksatma, yat dinlen hiçbişey yapma. Benimde 2 hafta önce birazında ötesinde kırmızı kan geldi ve allaha şükür durdu. Lekelenmelerim hala daha devam ediyor ama allaha şükürler bebeğimin kalp atımını dinledik geçen gün.Afedersiniz toz pembe lekelenme oldu biraz. Cleexane'ı da henüz vurmamıstım. Düşüyo mu acaba bilemedim. Yani tutunmayı mı bıraktı veya dediginiz gibi normal bi lekelenme mi? Bu belirsiz süreç can sıkıcı, maalesef. Imtihan...
Canım tedirgin olma, iğnenide aksatma, yat dinlen hiçbişey yapma. Benimde 2 hafta önce birazında ötesinde kırmızı kan geldi ve allaha şükür durdu. Lekelenmelerim hala daha devam ediyor ama allaha şükürler bebeğimin kalp atımını dinledik geçen gün.
Günaydın canım, hadi pıt pıtları dinle de gel :)Gunaydinnnnn Kizlaaaar bugün kontrole gidiyorum ve icim icime sığmıyor bana dua edin lutfenhersey yolunda gitsin dualariniza cok ihtiyacim var
Sonucu mutlaka paylaş , dua edicem sana canım :)Allah razı olsun. Çok destek oluyosunuz. Degerim de düşük olunca elimde olmadan kötü düşünüyorum. Yarın bi kan testi yaptiriyim ögleden sonra. Değer artmış mı, değer düştüyse zaten benimle degildir :) karışık duygular, hormonlar da sagolsun tuzu biberi.. Teşekkür ederim kardeşim, istirahate devam.
Günaydın inşallah herşey yolundadır. Dünyanın en güzel kalp atışlarını duyarsın sağlıcakla. Ayy ben bilr heyecan yaptım. Ben de kan vermeye gidiyorum katlanmışmı diye. Bana da dua edin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Gunaydinnnnn Kizlaaaar bugün kontrole gidiyorum ve icim icime sığmıyor bana dua edin lutfenhersey yolunda gitsin dualariniza cok ihtiyacim var
Günaydın canım, bir yükselme var ama içini ferah tut önemli olan 11 ve 13. Gün değerleridir. 13. Gün tekrar yap .kızxlar 9. gun degerım 103
11. gun degerım 131 cıktı olmadı dim
Günaydın canım dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle gelGunaydinnnnn Kizlaaaar bugün kontrole gidiyorum ve icim icime sığmıyor bana dua edin lutfenhersey yolunda gitsin dualariniza cok ihtiyacim var
Kötü yorum yazmak istemiyorum doktorun daha iyi bilir canım ama uzulerek yazıyorum ki iki katı olmasa bile iki kata yakın artması gerekirdi bakalım doktorun ne diyecek bana artış az gibi geldikızxlar 9. gun degerım 103
11. gun degerım 131 cıktı olmadı dim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?