- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Cnm muhtemelen isteyeckler 13. Gunde ama artis baya az sagliksz ilerliyor mucize olup ataga gecermi bilmem pek umudumz yokGünaydın canım, bir yükselme var ama içini ferah tut önemli olan 11 ve 13. Gün değerleridir. 13. Gün tekrar yap .
Doktr daha donmedi cnm artis az gercektn olmayack galibaKötü yorum yazmak istemiyorum doktorun daha iyi bilir canım ama uzulerek yazıyorum ki iki katı olmasa bile iki kata yakın artması gerekirdi bakalım doktorun ne diyecek bana artış az gibi geldi
Cnm sen benim dünkü yazdıklarımı okumadın galiba benim 33 den 47 ye sonra 73 e ykseldi sonrada 168 e ve kalp atımını da duyduk bir önceki hamileliğimde.Cnm muhtemelen isteyeckler 13. Gunde ama artis baya az sagliksz ilerliyor mucize olup ataga gecermi bilmem pek umudumz yok
Kacinci gunlerde gordun cnm bu degerleri ?Cnm sen benim dünkü yazdıklarımı okumadın galiba benim 33 den 47 ye sonra 73 e ykseldi sonrada 168 e ve kalp atımını da duyduk bir önceki hamileliğimde.
Süper canım yaa dr lar çok kötüler malesef o yüzden bi dr kötü bişey söylediğinde inanmamak gerekiyor... benim ilk gebeligime dr boş gebelik dedi hemen kürtaja alalım falan dedi hastaneden nasıl kaçtığımı bilmiyorum sonra başka özel dr a gittim o ikiz olduğunu ve gayet iyi gozuktuklereini söylemişti ben tabi şok olmuştumSelm kizlar ijibgun once devlet hastanesinedeji dr beni cok endiselendirmistu bugun ozel hast gittim dr cok iyidi hem altan hem usten baktu allaha sukur ikisininde kalp atisini duydum ve yerlesmelurde iyi mis
Arkadaslar 12. Gun degerim 101 cikti doktorla gorusecem biraz sonra pozitif galiba ama nasil degerim sizce ???
Canım bekleyip tekrar kan vermeni isteyecektir doktorun. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok biliyorsun o yeterki istesin dualarım seninle inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun.Doktr daha donmedi cnm artis az gercektn olmayack galiba
11. 13. 15. Ve yanılmıyorsam 18. Gündü bir sene geçti üzerinden aklımda kaldığı kasarıyla ama ilk üçü kesin doğrudur.Kacinci gunlerde gordun cnm bu degerleri ?
Snra ne oldu o gebeligin cnm? Dusukmu yasadin bastan sagliksz ilerleyknce ilerki haftalarda dusuk yasiyorlar galiba11. 13. 15. Ve yanılmıyorsam 18. Gündü bir sene geçti üzerinden aklımda kaldığı kasarıyla ama ilk üçü kesin doğrudur.
Çok sevindim senin adına. Devlet hastanesinde zaten iyi bir doktora rastlamak şans işi :/ bi daha gitme bence boşuna insanın moralini bozuyorlar bilmiyorlar ki biz ne zorluklarla bu bebeklere sahip oluyoruz.Selm kizlar ijibgun once devlet hastanesinedeji dr beni cok endiselendirmistu bugun ozel hast gittim dr cok iyidi hem altan hem usten baktu allaha sukur ikisininde kalp atisini duydum ve yerlesmelurde iyi mis
Oh oh maşallah valla bazı dr lar insan psikolojisini hiç düşünmeden varsayımlarını gerçek gibi yansıtıp moralimizi bozuyolar. İnşallah herşey güzel olacakSelm kizlar ijibgun once devlet hastanesinedeji dr beni cok endiselendirmistu bugun ozel hast gittim dr cok iyidi hem altan hem usten baktu allaha sukur ikisininde kalp atisini duydum ve yerlesmelurde iyi mis
Hayır canım gayet sağlıklı bir bebekdi düşük de yaşamadım kalbi durdu. Doktorumun bakmadığı genetik testler bende pozitifmiş ve bebği beslemeyiyormuş vucudum onçin kaybettim bebeğimi. Değerle alakası yok yani benim kaybımın. DEmek istediğim olacaksa olur düşükle başlayım ne doğumlar gerçekleşmişdir.Snra ne oldu o gebeligin cnm? Dusukmu yasadin bastan sagliksz ilerleyknce ilerki haftalarda dusuk yasiyorlar galiba
Benim 6. Haftada başladı cnm hatta 5in sonuydu. Son bir haftadır bulantı kusmaya çevirdi. Şu an 7 hafta 2 günlüğüm.Kızla bişey soracağım mide bulantılatınız ne zaman başladı?
Ins cnm cok guzel umut verdin bana korkum da okdr cok ki tutanamiyorum o umudu. Hayirlisysa bnmle kalacaktr ztn cok dua ettim. Bebegim gidiyrsa eger vardir bunda da bir hikmet. Cuma gunu gelmek bilmez smdiHayır canım gayet sağlıklı bir bebekdi düşük de yaşamadım kalbi durdu. Doktorumun bakmadığı genetik testler bende pozitifmiş ve bebği beslemeyiyormuş vucudum onçin kaybettim bebeğimi. Değerle alakası yok yani benim kaybımın. DEmek istediğim olacaksa olur düşükle başlayım ne doğumlar gerçekleşmişdir.
Canim kustuktan sonra normale dönüp hayata devam edebiliyomusun yada geceleri uyuyabiliyomusun.benimde 5 sonu 6 basinda basladi ama 24 saat bulanti cekiyorum geceleri bile uyuyamiyorumBenim 6. Haftada başladı cnm hatta 5in sonuydu. Son bir haftadır bulantı kusmaya çevirdi. Şu an 7 hafta 2 günlüğüm.
Canim doktorunla görustunmu,insallah hayirli haberler almissindirGunaydinnnnn Kizlaaaar bugün kontrole gidiyorum ve icim icime sığmıyor bana dua edin lutfenhersey yolunda gitsin dualariniza cok ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?