Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Kötü yorum yazmak istemiyorum doktorun daha iyi bilir canım ama uzulerek yazıyorum ki iki katı olmasa bile iki kata yakın artması gerekirdi bakalım doktorun ne diyecek bana artış az gibi geldi
Doktr daha donmedi cnm artis az gercektn olmayack galiba

Cnm muhtemelen isteyeckler 13. Gunde ama artis baya az sagliksz ilerliyor mucize olup ataga gecermi bilmem pek umudumz yok
Cnm sen benim dünkü yazdıklarımı okumadın galiba benim 33 den 47 ye sonra 73 e ykseldi sonrada 168 e ve kalp atımını da duyduk bir önceki hamileliğimde.

Selm kizlar ijibgun once devlet hastanesinedeji dr beni cok endiselendirmistu bugun ozel hast gittim dr cok iyidi hem altan hem usten baktu allaha sukur ikisininde kalp atisini duydum ve yerlesmelurde iyi mis
Süper canım yaa dr lar çok kötüler malesef o yüzden bi dr kötü bişey söylediğinde inanmamak gerekiyor... benim ilk gebeligime dr boş gebelik dedi hemen kürtaja alalım falan dedi hastaneden nasıl kaçtığımı bilmiyorum sonra başka özel dr a gittim o ikiz olduğunu ve gayet iyi gozuktuklereini söylemişti ben tabi şok olmuştum

Arkadaslar 12. Gun degerim 101 cikti doktorla gorusecem biraz sonra pozitif galiba ama nasil degerim sizce ???

arkadaşım bu değerler kişiye göre değişiyormuş önemli olan sonraki günlerde ikiye katlamasıymış diye biliyorum

Doktr daha donmedi cnm artis az gercektn olmayack galiba
Canım bekleyip tekrar kan vermeni isteyecektir doktorun. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok biliyorsun o yeterki istesin dualarım seninle inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Selm kizlar ijibgun once devlet hastanesinedeji dr beni cok endiselendirmistu bugun ozel hast gittim dr cok iyidi hem altan hem usten baktu allaha sukur ikisininde kalp atisini duydum ve yerlesmelurde iyi mis
Çok sevindim senin adına. Devlet hastanesinde zaten iyi bir doktora rastlamak şans işi :/ bi daha gitme bence boşuna insanın moralini bozuyorlar bilmiyorlar ki biz ne zorluklarla bu bebeklere sahip oluyoruz.

Oh oh maşallah valla bazı dr lar insan psikolojisini hiç düşünmeden varsayımlarını gerçek gibi yansıtıp moralimizi bozuyolar. İnşallah herşey güzel olacak

Snra ne oldu o gebeligin cnm? Dusukmu yasadin bastan sagliksz ilerleyknce ilerki haftalarda dusuk yasiyorlar galiba
Hayır canım gayet sağlıklı bir bebekdi düşük de yaşamadım kalbi durdu. Doktorumun bakmadığı genetik testler bende pozitifmiş ve bebği beslemeyiyormuş vucudum onçin kaybettim bebeğimi. Değerle alakası yok yani benim kaybımın. DEmek istediğim olacaksa olur düşükle başlayım ne doğumlar gerçekleşmişdir.

Ins cnm cok guzel umut verdin bana korkum da okdr cok ki tutanamiyorum o umudu. Hayirlisysa bnmle kalacaktr ztn cok dua ettim. Bebegim gidiyrsa eger vardir bunda da bir hikmet. Cuma gunu gelmek bilmez smdi

Benim 6. Haftada başladı cnm hatta 5in sonuydu. Son bir haftadır bulantı kusmaya çevirdi. Şu an 7 hafta 2 günlüğüm.
Canim kustuktan sonra normale dönüp hayata devam edebiliyomusun yada geceleri uyuyabiliyomusun.benimde 5 sonu 6 basinda basladi ama 24 saat bulanti cekiyorum geceleri bile uyuyamiyorum

Son düzenleme:
Gunaydinnnnn Kizlaaaar bugün kontrole gidiyorum ve icim icime sığmıyor bana dua edin lutfen hersey yolunda gitsin dualariniza cok ihtiyacim var
Canim doktorunla görustunmu,insallah hayirli haberler almissindir benimde kontrolum bugundu,keselerin sekli ve konumu guzelmis ama henuz kalp atisi goremedik haftaya tekrar cagirdi.transferim 13 kasimdi yani senden 4gün sonra,sana ne dedi doktorun.suan benimkinde baslamamasi normalmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…