Canim doktorunla görustunmu,insallah hayirli haberler almissindirbenimde kontrolum bugundu,keselerin sekli ve konumu guzelmis ama henuz kalp atisi goremedik haftaya tekrar cagirdi.transferim 13 kasimdi yani senden 4gün sonra,sana ne dedi doktorun.suan benimkinde baslamamasi normalmi acaba
Ben 5yillik evliyim ve Allah nasip ederse ilk cocugum olacakBugün merakımdan kan tahliline gidicektim ama evden çıkmayıp süreklı dinleniyim diye dusunuyorum yarın nasıl olsa mecburen vericem. Hepimizin hakkında hayırlı olsun. Herkesin ilk çocugu mu? Yani başka çocugunuz var mı?
Ben 5yillik evliyim ve Allah nasip ederse ilk cocugum olacak
Canım herkesin bünye bir değil ki. Benim dün gece oldu ilk defa her uyandığımda hafif bulantı da oldu ama normalde sabah uyanınca bulanıyor kahvaltı çok az yiyorum zaten kahvaltıdan bir bir buçuk saat sonra kusıyorum . Ondan sonra normale dönüyorum. Ama bugün çıkardıktan sonra da bulamtım devam etti. Sanırım hcg değerleri yükseldik sonra daha fazla etkiliyor.Canim kustuktan sonra normale dönüp hayata devam edebiliyomusun yada geceleri uyuyabiliyomusun.benimde 5 sonu 6 basinda basladi ama 24 saat bulanti cekiyorum geceleri bile uyuyamiyorum
Canım bize yasak çünkü lekelenmelerimden dolayı düşük riskim var.Kızlar bi de dr size ne zaman cinsel ilişki olabilir dedi dondurulmuş embriyo transferim oldu ama kocam çok istekli.... kusura bakmayın dr a sormaya utanıyorum :-(
Kanaman devam ettimi canım? Benim ilk çocuğum olacak 36 yaşındayım. 7 yıllık evliyim.Bugün merakımdan kan tahliline gidicektim ama evden çıkmayıp süreklı dinleniyim diye dusunuyorum yarın nasıl olsa mecburen vericem. Hepimizin hakkında hayırlı olsun. Herkesin ilk çocugu mu? Yani başka çocugunuz var mı?
Kanaman devam ettimi canım? Benim ilk çocuğum olacak 36 yaşındayım. 7 yıllık evliyim.
Kusura bakmayin ama insan boyle durumda nasil cinselik dusunur biz buna karar verdihimizden beri ne benim ne kocamin aklinda cinselik var yeterki sahlikli sihayli bir gebwlik gecirelimKızlar bi de dr size ne zaman cinsel ilişki olabilir dedi dondurulmuş embriyo transferim oldu ama kocam çok istekli.... kusura bakmayın dr a sormaya utanıyorum :-(
S.a embroyonuz 5. Gün muydu ve kalitesini soylemisler miydi?Kusura bakmayin ama insan boyle durumda nasil cinselik dusunur biz buna karar verdihimizden beri ne benim ne kocamin aklinda cinselik var yeterki sahlikli sihayli bir gebwlik gecirelim
Bencede kesme clexanı. Benimde kanamam olduğunda doktorum dedi sakın kesme çok önemli bebeğin yaşaması için iğne, yat dinlen demişti.Allah size de saglikla kucagınıza aldırsin inşaallah.
Kanamam devam etmedi. Hemsire hanıma bilgi verdim cleexane bugun vurma dedi ama yine de vurucam zatem 1 bebegimi bu yüzden kaybetmiştim. Afedersiniz, toz pembe 4-5 damla seklindeydi. Aksam yine de vurucam insaallah. Bakalım yarınki tahlil degeri dibe mi vurmuş, çıkmış mı. Hayırlısı olsun...
Herkesin kişisel hayatı cevap yazmak zorunda değilsiniz sizi ilgilendirmezKusura bakmayin ama insan boyle durumda nasil cinselik dusunur biz buna karar verdihimizden beri ne benim ne kocamin aklinda cinselik var yeterki sahlikli sihayli bir gebwlik gecirelim
Ben sizi elesyirmek ivin yazmadim ve bastada kudura bakmyin dedim sadece bu telas bu sikintiar insan nasil cinselok dusuur dedim.Herkesin kişisel hayatı cevap yazmak zorunda değilsiniz sizi ilgilendirmez
Kalp atisi duyulana kadar kesinlikle yasak, ondan sonrada riskli gebelik degilse doktorunuzun izin verdigi ölçüde müsade var diye biliyorum.Ama yarım saatlik keyif icin senelerin emegini çöpe atmayin ve enazindan 3ay ara verin derim,eşinizle durumun ciddiyeti hakkinda konusursaniz sizi anlar diye ümidediyorumHerkesin kişisel hayatı cevap yazmak zorunda değilsiniz sizi ilgilendirmez
Iste benim anlatmak istedigim bu millet sanki elesttiyorum diye anladi insanin esi anlayisli olcak bak biz tup bebege basladigimzdan beri esim derki ben seni artik bir anne olarak goryorumKalp atisi duyulana kadar kesinlikle yasak, ondan sonrada riskli gebelik degilse doktorunuzun izin verdigi ölçüde müsade var diye biliyorum.Ama yarım saatlik keyif icin senelerin emegini çöpe atmayin ve enazindan 3ay ara verin derim,eşinizle durumun ciddiyeti hakkinda konusursaniz sizi anlar diye ümidediyorum
Sıkıntı yok canım sağol sadece sordum zaten bazı klinikler farklı söylemişte yoksa bu kadar çabayı çöpe atacak insanlar değiliz yani...Kalp atisi duyulana kadar kesinlikle yasak, ondan sonrada riskli gebelik degilse doktorunuzun izin verdigi ölçüde müsade var diye biliyorum.Ama yarım saatlik keyif icin senelerin emegini çöpe atmayin ve enazindan 3ay ara verin derim,eşinizle durumun ciddiyeti hakkinda konusursaniz sizi anlar diye ümidediyorum
Gunaydinnnnn Kizlaaaar bugün kontrole gidiyorum ve icim icime sığmıyor bana dua edin lutfenhersey yolunda gitsin dualariniza cok ihtiyacim var
Bende merak ediyorum sesi çıkmadı. Mutlulukdan fırsat bulmadı bize haber versin :)symmm ciğim seni merak ediyoruz nasil gecti kontrolün,hayirli haberler ver insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?