Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Inşaallah kalp atışını duyar, bu sefer saglıklı bir şekilde kucagına alırsın kardeşim.

Bugün merakımdan kan tahliline gidicektim ama evden çıkmayıp süreklı dinleniyim diye dusunuyorum yarın nasıl olsa mecburen vericem. Hepimizin hakkında hayırlı olsun. Herkesin ilk çocugu mu? Yani başka çocugunuz var mı?

Ben 5yillik evliyim ve Allah nasip ederse ilk cocugum olacak

Kızlar bi de dr size ne zaman cinsel ilişki olabilir dedi dondurulmuş embriyo transferim oldu ama kocam çok istekli.... kusura bakmayın dr a sormaya utanıyorum :-(

Ben 5yillik evliyim ve Allah nasip ederse ilk cocugum olacak

Allah sağlıkla kucagınıza aldırsın inşaallah.
Allah herkesin gönlündekini hayırlı kılıp versin.
Birbirimize çok dua edelim, Allah,tanımadığımız kişilere edilen duayı kabul eder inşaallah. Niyetimiz halis. Herkesi sevindirsin inşaallah. Ümidimizi kaybetmeyelim.
Bol bol tevbe istigfar dulari okuyalım, Estagfirullah El-Azim, Ya Halık, Ya Bari, Ya Musavvir diyelim. Salavat çekelim. Aklima bunlar geliyo. Meryem Suresini okuyalım. Hz Meryem ve Hz Yusuf (a.s) gibi iffetli evlatlarımız olsun. Dua edince insan huzur buluyo. Pozitif düşünelim.
Sizin de tavsiyeleriniz varsa yazarsanız okuyalim inşaallah.
Bizim duamız inanan,inanmayan, hangi dinden olursa olsun tüm insanlığa, tüm kardeşlerimize. Herkes mutlu olsun. Sevgiyle...

Canim kustuktan sonra normale dönüp hayata devam edebiliyomusun yada geceleri uyuyabiliyomusun.benimde 5 sonu 6 basinda basladi ama 24 saat bulanti cekiyorum geceleri bile uyuyamiyorum
Canım herkesin bünye bir değil ki. Benim dün gece oldu ilk defa her uyandığımda hafif bulantı da oldu ama normalde sabah uyanınca bulanıyor kahvaltı çok az yiyorum zaten kahvaltıdan bir bir buçuk saat sonra kusıyorum . Ondan sonra normale dönüyorum. Ama bugün çıkardıktan sonra da bulamtım devam etti. Sanırım hcg değerleri yükseldik sonra daha fazla etkiliyor.

Kanaman devam ettimi canım? Benim ilk çocuğum olacak 36 yaşındayım. 7 yıllık evliyim.

Kanaman devam ettimi canım? Benim ilk çocuğum olacak 36 yaşındayım. 7 yıllık evliyim.

Allah size de saglikla kucagınıza aldırsin inşaallah.
Kanamam devam etmedi. Hemsire hanıma bilgi verdim cleexane bugun vurma dedi ama yine de vurucam zatem 1 bebegimi bu yüzden kaybetmiştim. Afedersiniz, toz pembe 4-5 damla seklindeydi. Aksam yine de vurucam insaallah. Bakalım yarınki tahlil degeri dibe mi vurmuş, çıkmış mı. Hayırlısı olsun...

Kızlar bi de dr size ne zaman cinsel ilişki olabilir dedi dondurulmuş embriyo transferim oldu ama kocam çok istekli.... kusura bakmayın dr a sormaya utanıyorum :-(
Kusura bakmayin ama insan boyle durumda nasil cinselik dusunur biz buna karar verdihimizden beri ne benim ne kocamin aklinda cinselik var yeterki sahlikli sihayli bir gebwlik gecirelim

Bencede kesme clexanı. Benimde kanamam olduğunda doktorum dedi sakın kesme çok önemli bebeğin yaşaması için iğne, yat dinlen demişti.

Herkesin kişisel hayatı cevap yazmak zorunda değilsiniz sizi ilgilendirmez
Kalp atisi duyulana kadar kesinlikle yasak, ondan sonrada riskli gebelik degilse doktorunuzun izin verdigi ölçüde müsade var diye biliyorum.Ama yarım saatlik keyif icin senelerin emegini çöpe atmayin ve enazindan 3ay ara verin derim,eşinizle durumun ciddiyeti hakkinda konusursaniz sizi anlar diye ümidediyorum

Iste benim anlatmak istedigim bu millet sanki elesttiyorum diye anladi insanin esi anlayisli olcak bak biz tup bebege basladigimzdan beri esim derki ben seni artik bir anne olarak goryorum

Sıkıntı yok canım sağol sadece sordum zaten bazı klinikler farklı söylemişte yoksa bu kadar çabayı çöpe atacak insanlar değiliz yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…