Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Günaydın canım, hadi pıt pıtları dinle de gel :)

Günaydın canım dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle gel

symmm ciğim seni merak ediyoruz nasil gecti kontrolün,hayirli haberler ver insallah :)

Bende merak ediyorum sesi çıkmadı. Mutlulukdan fırsat bulmadı bize haber versin :)
Kizlaaaaaaaar merhaba kusura bakmayın yaaaa dr um baska bi sehirde git-gel cok yorulup azıcık uzanayim dedim öğleyin... bu saate kadar uyumuşum hersey yolunda şükür kalp atisini da duydukkkk kesenin sekli bebis hersy yolunda yaniiii dualariniz icin teşekkür ederim allah razi olsunnn

Hayırlısı olsun canım tekrardan :)

Massallah canım. Sağlıkla gelsin dünyaya insallah.

Arkadaslar benden de bi kötü haber var. Yaeım saattir bi bel ve sırt agrısıyla sıkıntılandım. Simdi kan renginde kanama geldi. Bugun cleexane yapmıycam. Bugün 15.günüm.
14 gunum 148di. Yarın kan testine gidicem. Dr'umu aramadım.

Canim cok gecmis olsun bu ilac anladigim kadariyla bebis icin kullanılıyor degil mi? Surecimizde ilaclar cok onemli net sonucu almadan birakma bence?? Yarinmis tahlilin zaten...

Nasıl bir kanama canım? Yoğunmu? Rengi ne renk? Doktorunu arayıp bilgi verdinmi?

Geçmiş olsun canim ya ne kadarliksin suanda? Dr unu aradin mi? Nasil bir kanama?
Bildiğiniz adet kanaması gibi koyu kırmızı şimdi jel yaptık kanama durdu ama adet oluyorum galiba dedim korktum baya... dr yarın test yap dedi öyle dua ediyorum.... ikiz gibi hissediyordum hayırlısı

Evet bi tane bebegim bu yüzden öldü. Nasip tabi.
Kanama, kırmızı lekelenme olursa bırakın demişlerdi. Insaallah C cibilicibilisaksak06 kardesimizin de ilerlemesi olmaz. Saglıkla kucagımiza alalım.
Sağol canım inş ben de geçen yıl ikizlerimi kaybetmiştim bu ikinci denemem korktum ilk kez böyle oldu

Herkese merhaba 28 Kasım tarihinde iki adet 5. gün embriyosu transferi oldum. Bugün 8. Gün ve test yaptım. Sonuç şu şekilde. Ne dersiniz Çatlatma iğnesi etkisi mi yoksa pozitif mi?

Eklentiler

• E57A33D9-19E8-4906-9A75-2E963E75DF1D.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 60
Herkese merhaba 28 Kasım tarihinde iki adet 5. gün embriyosu transferi oldum. Bugün 8. Gün ve test yaptım. Sonuç şu şekilde. Ne dersiniz Çatlatma iğnesi etkisi mi yoksa pozitif mi?
Hayırlısı olsun, kesinlikle çatlatma iğnesünden olamaz bu renk. Bence ikiz üstelik, 8. Güne göre çok koyu renk.

Hayirli olsun canim catlatma ignesi kesinlikle degilllll bebisler geliyoooor bende ayni marka yapmıştım ve daha silik çıkmıştı o gun degerim 120 çıktı.... senin degerde gercekten yuksekkkk maasallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…