Günaydın canım, hadi pıt pıtları dinle de gel :)
Günaydın inşallah herşey yolundadır. Dünyanın en güzel kalp atışlarını duyarsın sağlıcakla. Ayy ben bilr heyecan yaptım. Ben de kan vermeye gidiyorum katlanmışmı diye. Bana da dua edin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Günaydın canım dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle gel
Canim doktorunla görustunmu,insallah hayirli haberler almissindirbenimde kontrolum bugundu,keselerin sekli ve konumu guzelmis ama henuz kalp atisi goremedik haftaya tekrar cagirdi.transferim 13 kasimdi yani senden 4gün sonra,sana ne dedi doktorun.suan benimkinde baslamamasi normalmi acaba
symmm ciğim seni merak ediyoruz nasil gecti kontrolün,hayirli haberler ver insallah :)
Kizlaaaaaaaar merhaba kusura bakmayın yaaaa dr um baska bi sehirde git-gel cok yorulup azıcık uzanayim dedim öğleyin... bu saate kadar uyumuşumBende merak ediyorum sesi çıkmadı. Mutlulukdan fırsat bulmadı bize haber versin :)
Hayırlısı olsun canım tekrardan :)Kizlaaaaaaaar merhaba kusura bakmayın yaaaa dr um baska bi sehirde git-gel cok yorulup azıcık uzanayim dedim öğleyin... bu saate kadar uyumuşumhersey yolunda şükür kalp atisini da duydukkkk kesenin sekli bebis hersy yolunda yaniiii dualariniz icin teşekkür ederim allah razi olsunnn
Nasıl bir kanama canım? Yoğunmu? Rengi ne renk? Doktorunu arayıp bilgi verdinmi?Kanamam var....
Massallah canım. Sağlıkla gelsin dünyaya insallah.Kizlaaaaaaaar merhaba kusura bakmayın yaaaa dr um baska bi sehirde git-gel cok yorulup azıcık uzanayim dedim öğleyin... bu saate kadar uyumuşumhersey yolunda şükür kalp atisini da duydukkkk kesenin sekli bebis hersy yolunda yaniiii dualariniz icin teşekkür ederim allah razi olsunnn
Geçmiş olsun canim ya ne kadarliksin suanda? Dr unu aradin mi? Nasil bir kanama?Kanamam var....
Canim cok gecmis olsun bu ilac anladigim kadariyla bebis icin kullanılıyor degil mi? Surecimizde ilaclar cok onemli net sonucu almadan birakma bence?? Yarinmis tahlilin zaten...Arkadaslar benden de bi kötü haber var. Yaeım saattir bi bel ve sırt agrısıyla sıkıntılandım. Simdi kan renginde kanama geldi. Bugun cleexane yapmıycam. Bugün 15.günüm.
14 gunum 148di. Yarın kan testine gidicem. Dr'umu aramadım.
Nasıl bir kanama canım? Yoğunmu? Rengi ne renk? Doktorunu arayıp bilgi verdinmi?
Bildiğiniz adet kanaması gibi koyu kırmızı şimdi jel yaptık kanama durdu ama adet oluyorum galiba dedim korktum baya... dr yarın test yap dedi öyle dua ediyorum.... ikiz gibi hissediyordum hayırlısıGeçmiş olsun canim ya ne kadarliksin suanda? Dr unu aradin mi? Nasil bir kanama?
Sağol canım inş ben de geçen yıl ikizlerimi kaybetmiştim bu ikinci denemem korktum ilk kez böyle olduEvet bi tane bebegim bu yüzden öldü. Nasip tabi.
Kanama, kırmızı lekelenme olursa bırakın demişlerdi. Insaallah C cibilicibilisaksak06 kardesimizin de ilerlemesi olmaz. Saglıkla kucagımiza alalım.
Sağol canım inş ben de geçen yıl ikizlerimi kaybetmiştim bu ikinci denemem korktum ilk kez böyle oldu
Hayırlısı olsun, kesinlikle çatlatma iğnesünden olamaz bu renk. Bence ikiz üstelik, 8. Güne göre çok koyu renk.Herkese merhaba 28 Kasım tarihinde iki adet 5. gün embriyosu transferi oldum. Bugün 8. Gün ve test yaptım. Sonuç şu şekilde. Ne dersiniz Çatlatma iğnesi etkisi mi yoksa pozitif mi?
Hayirli olsun canim catlatma ignesi kesinlikle degilllll bebisler geliyoooorHerkese merhaba 28 Kasım tarihinde iki adet 5. gün embriyosu transferi oldum. Bugün 8. Gün ve test yaptım. Sonuç şu şekilde. Ne dersiniz Çatlatma iğnesi etkisi mi yoksa pozitif mi?
Ustelik ben 10. Gun yapmistim testi en son:)Herkese merhaba 28 Kasım tarihinde iki adet 5. gün embriyosu transferi oldum. Bugün 8. Gün ve test yaptım. Sonuç şu şekilde. Ne dersiniz Çatlatma iğnesi etkisi mi yoksa pozitif mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?