Aminİnşallah herkes sağlıkla sıhhatle kucağına alır bebişlerini.
MerakArkadaslar iyi aksamlar insallah icinizden biri ya da birileri icimi biraz rahatlatcak birseyler diyecek bilgiye sahiptir13 kasim 3. Gun embriyosu transferim oldu. Sirayla 78, 140, 300 we 14.gun de 820 sonuclarim oldu. Doktorum 8 aralikta ilk kontrole cagirdi. 2 gun once pazt ablam hastanede calisiyor nobetciymis hadi gel kesen war mi bakalim dedi icimden hic istemedim cunku kendi doktorumdan baska kimseye gorunmek istemiyordum ama ablam israr edince gittim. Bu arada pazt 5+1 gibi hesapladim. Neyse ustten bakti kesemi gordu 16 mm dedi dewaminda ici bos ama takip lazim dedi dunyam basima yikildi ilk tup denemem ilk tecrubem yikildim kaldim tekrar beta istedi 17,354 cikti betam arastirma hastanesi olunca olcumler sanirim farkli die dusunmek istiyorum 17 bin nedir ya cok degil mi ? 2 gundur bitik durumdayim kesemin buyuk oldugunu dedi bir de 16mm icin . Aklimi kacircam esim is icin sehir disinda ewde tekim taktim kafaya uyku falan kalmadi. Lutfen bilginiz war ise benimle paylasirmisiniz
Merak etme ici doludur gecen gun devlet hasr doktoru benide telaslandirdi sujur bugun kslp atislarini duydum ins saglicakla kucagna alirsnArkadaslar iyi aksamlar insallah icinizden biri ya da birileri icimi biraz rahatlatcak birseyler diyecek bilgiye sahiptir13 kasim 3. Gun embriyosu transferim oldu. Sirayla 78, 140, 300 we 14.gun de 820 sonuclarim oldu. Doktorum 8 aralikta ilk kontrole cagirdi. 2 gun once pazt ablam hastanede calisiyor nobetciymis hadi gel kesen war mi bakalim dedi icimden hic istemedim cunku kendi doktorumdan baska kimseye gorunmek istemiyordum ama ablam israr edince gittim. Bu arada pazt 5+1 gibi hesapladim. Neyse ustten bakti kesemi gordu 16 mm dedi dewaminda ici bos ama takip lazim dedi dunyam basima yikildi ilk tup denemem ilk tecrubem yikildim kaldim tekrar beta istedi 17,354 cikti betam arastirma hastanesi olunca olcumler sanirim farkli die dusunmek istiyorum 17 bin nedir ya cok degil mi ? 2 gundur bitik durumdayim kesemin buyuk oldugunu dedi bir de 16mm icin . Aklimi kacircam esim is icin sehir disinda ewde tekim taktim kafaya uyku falan kalmadi. Lutfen bilginiz war ise benimle paylasirmisiniz
Insallah arkadasimMerak
Merak etme ici doludur gecen gun devlet hasr doktoru benide telaslandirdi sujur bugun kslp atislarini duydum ins saglicakla kucagna alirsn
lahh tek embiryomuyduInsallah arkadasim
2 taneydi. Kesem buyuk mu sence de. Beta degerime gore bos gebelik olabilir mi? Son bir soru kalp atisini kacinci haftada duydun senIns
lahh tek embiryomuydu
Saglikla olsun da insallah su an baska birsey dusunemiyorum7.haftada merak etme ikizdir ins
Hic merak etme canim senin tup bebek degil mi? Bir arkadasa dr u tup bebekte bos gebelik ihtimali 0 demisti hatta bu hafta ... yani bebek olmamasi imkansiz zaten embriyo transfer ediyorlar... simdi rahat bir uyku cek buna seninde bbebis(ler)inin de ihtiyaci var en son ihtiyacimiz olan seyy stress sakin haaArkadaslar iyi aksamlar insallah icinizden biri ya da birileri icimi biraz rahatlatcak birseyler diyecek bilgiye sahiptir13 kasim 3. Gun embriyosu transferim oldu. Sirayla 78, 140, 300 we 14.gun de 820 sonuclarim oldu. Doktorum 8 aralikta ilk kontrole cagirdi. 2 gun once pazt ablam hastanede calisiyor nobetciymis hadi gel kesen war mi bakalim dedi icimden hic istemedim cunku kendi doktorumdan baska kimseye gorunmek istemiyordum ama ablam israr edince gittim. Bu arada pazt 5+1 gibi hesapladim. Neyse ustten bakti kesemi gordu 16 mm dedi dewaminda ici bos ama takip lazim dedi dunyam basima yikildi ilk tup denemem ilk tecrubem yikildim kaldim tekrar beta istedi 17,354 cikti betam arastirma hastanesi olunca olcumler sanirim farkli die dusunmek istiyorum 17 bin nedir ya cok degil mi ? 2 gundur bitik durumdayim kesemin buyuk oldugunu dedi bir de 16mm icin . Aklimi kacircam esim is icin sehir disinda ewde tekim taktim kafaya uyku falan kalmadi. Lutfen bilginiz war ise benimle paylasirmisiniz
Cook sagoll canimmm insallahhh Rabbim soyletmis olsun kuzular gelsin insallahHic merak etme canim senin tup bebek degil mi? Bir arkadasa dr u tup bebekte bos gebelik ihtimali 0 demisti hatta bu hafta ... yani bebek olmamasi imkansiz zaten embriyo transfer ediyorlar... simdi rahat bir uyku cek buna seninde bbebis(ler)inin de ihtiyaci var en son ihtiyacimiz olan seyy stress sakin haa
SEn icini rahat tut canim ya gercekten imkansizzz ... hayirlisi olsun hakkinda hatta mesaji bulsam atacagim bekleCook sagoll canimmm insallahhh Rabbim soyletmis olsun kuzular gelsin insallah
2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar başlığında 365.sayfada canim bahsettigim mesaj bak bi istersen?Cook sagoll canimmm insallahhh Rabbim soyletmis olsun kuzular gelsin insallah
Sagol arkadasim buldum okudum icime su serptin2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar başlığında 365.sayfada canim bahsettigim mesaj bak bi istersen?
Ben sizi elesyirmek ivin yazmadim ve bastada kudura bakmyin dedim sadece bu telas bu sikintiar insan nasil cinselok dusuur dedim.
Arkadaslar iyi aksamlar insallah icinizden biri ya da birileri icimi biraz rahatlatcak birseyler diyecek bilgiye sahiptir13 kasim 3. Gun embriyosu transferim oldu. Sirayla 78, 140, 300 we 14.gun de 820 sonuclarim oldu. Doktorum 8 aralikta ilk kontrole cagirdi. 2 gun once pazt ablam hastanede calisiyor nobetciymis hadi gel kesen war mi bakalim dedi icimden hic istemedim cunku kendi doktorumdan baska kimseye gorunmek istemiyordum ama ablam israr edince gittim. Bu arada pazt 5+1 gibi hesapladim. Neyse ustten bakti kesemi gordu 16 mm dedi dewaminda ici bos ama takip lazim dedi dunyam basima yikildi ilk tup denemem ilk tecrubem yikildim kaldim tekrar beta istedi 17,354 cikti betam arastirma hastanesi olunca olcumler sanirim farkli die dusunmek istiyorum 17 bin nedir ya cok degil mi ? 2 gundur bitik durumdayim kesemin buyuk oldugunu dedi bir de 16mm icin . Aklimi kacircam esim is icin sehir disinda ewde tekim taktim kafaya uyku falan kalmadi. Lutfen bilginiz war ise benimle paylasirmisiniz
Günaydın canım :)Günaydın kizlaaar
Günaydın cnm, benim ilk denemem de kimyasal olmuştu. Minicik bir kese oluşmuştu fakat içi boştu bebek yoktu. Maalesef olabiliyor ama arkadaşınki kesinlikle dolu, bu değerlere göre bebek var ve gayet sağlıklı olmalı. Maalesef hastnelerde baştan savma iş yapıyorlar.Tup bebekte ici bos kese olmaz. Zaten embriyo koyuyorlar nasil bos olsun? Icin rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?