Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Arkadaslar iyi aksamlar insallah icinizden biri ya da birileri icimi biraz rahatlatcak birseyler diyecek bilgiye sahiptir 13 kasim 3. Gun embriyosu transferim oldu. Sirayla 78, 140, 300 we 14.gun de 820 sonuclarim oldu. Doktorum 8 aralikta ilk kontrole cagirdi. 2 gun once pazt ablam hastanede calisiyor nobetciymis hadi gel kesen war mi bakalim dedi icimden hic istemedim cunku kendi doktorumdan baska kimseye gorunmek istemiyordum ama ablam israr edince gittim. Bu arada pazt 5+1 gibi hesapladim. Neyse ustten bakti kesemi gordu 16 mm dedi dewaminda ici bos ama takip lazim dedi dunyam basima yikildi ilk tup denemem ilk tecrubem yikildim kaldim tekrar beta istedi 17,354 cikti betam arastirma hastanesi olunca olcumler sanirim farkli die dusunmek istiyorum 17 bin nedir ya cok degil mi ? 2 gundur bitik durumdayim kesemin buyuk oldugunu dedi bir de 16mm icin . Aklimi kacircam esim is icin sehir disinda ewde tekim taktim kafaya uyku falan kalmadi. Lutfen bilginiz war ise benimle paylasirmisiniz

Merak
Merak etme ici doludur gecen gun devlet hasr doktoru benide telaslandirdi sujur bugun kslp atislarini duydum ins saglicakla kucagna alirsn

Teşekkür ederim. Ehh, iyiyim diyelim. Benim kan renginden, toz pembeye sonra açık kahverengiye dönmüştü. Az önce yine kırmızı geldi. Belim, sırtımın altı adet olacakmışım gibi çok şiddetli agrıyo. Kıvranıyorum ara ara. Parol da almıyorum. Dr'umu da aramadım, yapacak bi'şey yok sonuçta. Yarın tahlilde belli olur insaallah.

Hic merak etme canim senin tup bebek degil mi? Bir arkadasa dr u tup bebekte bos gebelik ihtimali 0 demisti hatta bu hafta ... yani bebek olmamasi imkansiz zaten embriyo transfer ediyorlar... simdi rahat bir uyku cek buna seninde bbebis(ler)inin de ihtiyaci var en son ihtiyacimiz olan seyy stress sakin haa

Cook sagoll canimmm insallahhh Rabbim soyletmis olsun kuzular gelsin insallah

Ben sizi elesyirmek ivin yazmadim ve bastada kudura bakmyin dedim sadece bu telas bu sikintiar insan nasil cinselok dusuur dedim.

Cok pardon anlamadigim icin soruyorum esinizin size iyi birsey mi soyledigini saniyorsunuz?
Cinsellik evliligin bel kemigidir. Cinsellik olmazsa malesef erkekler bu tatmini disarida yasarlar. Bunun istisnasi yoktur. Kadinliginizi unutmayin sakın, esiniz icin anne profilinden cok onun hala eşi gibi gorunmeniz onemlidir. Esim bana seni anne gibi goruyorum dese bunalima girerim. Bakis acisi farki sanirim. Sevgiler.

Tup bebekte ici bos kese olmaz. Zaten embriyo koyuyorlar nasil bos olsun? Icin rahat olsun.

Tup bebekte ici bos kese olmaz. Zaten embriyo koyuyorlar nasil bos olsun? Icin rahat olsun.
Günaydın cnm, benim ilk denemem de kimyasal olmuştu. Minicik bir kese oluşmuştu fakat içi boştu bebek yoktu. Maalesef olabiliyor ama arkadaşınki kesinlikle dolu, bu değerlere göre bebek var ve gayet sağlıklı olmalı. Maalesef hastnelerde baştan savma iş yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…